Zdravím,
nemáte chlapci nějaký tip na materiál na rybářské sítě? Mám nějaké záclony, ale není to ono. Jsou takové nějaké lehké a přitom tuhé - "nevisí"...
Díky moc.
RiMr.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Materiál na sítě
Re: Materiál na sítě
Co takhle mrknout na na síťky na motejly - na chatě jednu mám a oka nejsou nikterak malá ani příliš velká.Eventuelně poptat se v rybářských potřebách - něco jako sítě na čeřeny.Ta záclona se mi taky moc nepozává - případně se pokusit o samovýrobu - není to těžké - leč pracné a zdlouhavé.Ale so bychom pro výsledný perfect efect neudělali žeRiMr píše:Zdravím,
nemáte chlapci nějaký tip na materiál na rybářské sítě? Mám nějaké záclony, ale není to ono. Jsou takové nějaké lehké a přitom tuhé - "nevisí"...
Díky moc.
RiMr.
Výborná šňůra pro tento účel je z igelitových draků (přiloženo u každého draka).Asi jsem moc nepomohl ale co se dá dělat.
Zdar Ríšo
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

U dotazů tohot tipu je dost důležité uvádět měřítko modelu,aby se našel vhodný zdroj vhodný na příslušnou věc.Podle velikosti ok,jsou vhodné různé síťky od brambor či ovoce,česneku(používám je smotané na palubě ,různě pohozené).Možná,že by se dala použít i gáza .Asi jsem ti moc neporadil,ale jakmile mě něco napadne,tak se ozvu.
Díky kluci,
no Kobro, pléct to nebudu :-),
ale síťku na motýly z dob pionýra někde mám a ta gáza by mohla být funkční. Vyzkouším. Jinak měřítko je takový klasický skorometrový rybářský skoroartur, co dům dal... :-). A chci tu loď udělat ověšenou a zaneřáděnou. Byl jsem se podívat ve Švédsku jednou v přístavu mezi rybářské lodě a ti měli na palubách teda po návratu z moře pěkný bo*del. A na každém místě něco viselo.
no Kobro, pléct to nebudu :-),
ale síťku na motýly z dob pionýra někde mám a ta gáza by mohla být funkční. Vyzkouším. Jinak měřítko je takový klasický skorometrový rybářský skoroartur, co dům dal... :-). A chci tu loď udělat ověšenou a zaneřáděnou. Byl jsem se podívat ve Švédsku jednou v přístavu mezi rybářské lodě a ti měli na palubách teda po návratu z moře pěkný bo*del. A na každém místě něco viselo.
Docela dobrá je síťka na lovení akvarijních rybiček. Jinak - žádná modelová síť nebude viset stejně jako předloha. K tomu aby tak vypadala je potřeba ji vytvarovat a fixovat. Záleží na požitém materiálu. Doporučuji tyto postupy nastudovat u kitařů.
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
Má někdo nějaká nápad na rybářskou síť v měřítku 1:30?
Nechceš zveřejnit nějakou fotku těch rybářských lodí?RiMr píše:Díky kluci,
Byl jsem se podívat ve Švédsku jednou v přístavu mezi rybářské lodě a ti měli na palubách teda po návratu z moře pěkný bo*del. A na každém místě něco viselo.
Jo, jestli něco vyhrabu. To jsem ještě nefotil na digitál, takže musím najít nějaké fotky a naskenovat. Ale na podzim pojedu do Bodo do Norska a jeden z cílů je naflákat mraky fotek v přístavech. Pochopitelně se podělím...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 7831 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Godric
-
- 13 Odpovědi