Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Materiál na sítě

Nápady, postupy, dotazy jak a co udělat.
Odpovědět
RiMr

Re: Materiál na sítě

Příspěvek od RiMr »

Zdravím,
nemáte chlapci nějaký tip na materiál na rybářské sítě? Mám nějaké záclony, ale není to ono. Jsou takové nějaké lehké a přitom tuhé - "nevisí"...

Díky moc.
RiMr.
cobra

Příspěvek od cobra »

RiMr píše:Zdravím,
nemáte chlapci nějaký tip na materiál na rybářské sítě? Mám nějaké záclony, ale není to ono. Jsou takové nějaké lehké a přitom tuhé - "nevisí"...

Díky moc.
RiMr.
Co takhle mrknout na na síťky na motejly - na chatě jednu mám a oka nejsou nikterak malá ani příliš velká.Eventuelně poptat se v rybářských potřebách - něco jako sítě na čeřeny.Ta záclona se mi taky moc nepozává - případně se pokusit o samovýrobu - není to těžké - leč pracné a zdlouhavé.Ale so bychom pro výsledný perfect efect neudělali že :D
Výborná šňůra pro tento účel je z igelitových draků (přiloženo u každého draka).Asi jsem moc nepomohl ale co se dá dělat.
Zdar Ríšo
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... Obrázek
Karlík

Příspěvek od Karlík »

U dotazů tohot tipu je dost důležité uvádět měřítko modelu,aby se našel vhodný zdroj vhodný na příslušnou věc.Podle velikosti ok,jsou vhodné různé síťky od brambor či ovoce,česneku(používám je smotané na palubě ,různě pohozené).Možná,že by se dala použít i gáza .Asi jsem ti moc neporadil,ale jakmile mě něco napadne,tak se ozvu.
No a votom to je! Zdraví Karlík.

Karlík 5. dubna 2013 zemřel. Čest jeho památce.
RiMr

Příspěvek od RiMr »

Díky kluci,
no Kobro, pléct to nebudu :-),
ale síťku na motýly z dob pionýra někde mám a ta gáza by mohla být funkční. Vyzkouším. Jinak měřítko je takový klasický skorometrový rybářský skoroartur, co dům dal... :-). A chci tu loď udělat ověšenou a zaneřáděnou. Byl jsem se podívat ve Švédsku jednou v přístavu mezi rybářské lodě a ti měli na palubách teda po návratu z moře pěkný bo*del. A na každém místě něco viselo.
Keba

Příspěvek od Keba »

Docela dobrá je síťka na lovení akvarijních rybiček. Jinak - žádná modelová síť nebude viset stejně jako předloha. K tomu aby tak vypadala je potřeba ji vytvarovat a fixovat. Záleží na požitém materiálu. Doporučuji tyto postupy nastudovat u kitařů.
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
duke

Příspěvek od duke »

Má někdo nějaká nápad na rybářskou síť v měřítku 1:30?
RiMr píše:Díky kluci,
Byl jsem se podívat ve Švédsku jednou v přístavu mezi rybářské lodě a ti měli na palubách teda po návratu z moře pěkný bo*del. A na každém místě něco viselo.
Nechceš zveřejnit nějakou fotku těch rybářských lodí?
RiMr

Příspěvek od RiMr »

Jo, jestli něco vyhrabu. To jsem ještě nefotil na digitál, takže musím najít nějaké fotky a naskenovat. Ale na podzim pojedu do Bodo do Norska a jeden z cílů je naflákat mraky fotek v přístavech. Pochopitelně se podělím...
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavba modelu“