Po dlouhé pauze v nečinnosti jsem ho důkladněji zapojil (pájení) předloni v létě, na stole to fungovalo (kouřilo), na vodě však již ne. Teprve nyní jsem se dostal na řešení problému. Podezříval jsem špatně udělanou elektroinstalaci, ale nepotvrdilo se, naopak se zdá být problém v samotném vyvíječi (po vypreparování z modelu a zkusmém připojení k baterce ukázal multimetr vložený do obvodu nulový proud, tedy zřejmě přerušený odporový drátek žhavení nebo co).
Máte někdo zkušenosti s tímto vyvíječem, neřešil jste někdo podobný problém, je šance na opravu, nebo to spíš bude na vyhození? Nejsem si vědom, že bych s tím nějak špatně zacházel a poškodil špatnou manipulací. Použité to bylo jen sporadicky. Leda mě napadá spálení žhavicího drátku při chodu bez náplně, ale tomu jsem se snažil varovat (jakmile přestalo dýmat, vypínal jsem). Navíc by se dalo čekat, že s takovým rizikem výrobce počítal. Návod je velice stručný a nejasný, mimo jiné se tam píše něco, že po vyčerpání náplně elektronika omezí proud (ovšem netuším co se tím myslí, o žádné řídící elektronice u vyvíječe nevím, leda by něco drobného bylo zalité v plastu na spodním konci odkud vystupují vodiče).