Dva větší koše už se dělaly lépe, šly upnout ve středu..

Piditruhlařina a piditesařina mě docela baví, výsledek vypadá na modelu pěkně..

Tak už jen doplnit kování, navrtat otvory a zavěsit kladky.. Práce na koších 1:50 musí být balada..

Opravdu jsem se snažil přijít na to, kde je zakopaný pes, ale u jiného uživatelského účtu se mi navodit stav, ve kterém by nešly vkládat fotky, nepodařilo.Ondras71 píše:... mrzí mě, že dále nemohu rozchodit vkládání fotek...
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.

Gatuluji, pěkná práce.Ondras71 píše:S dokončeným modelem jsem se osmělil a zúčastnil se Mistrovství ČR 2018 v kategorii C8 v Jablonci nad Nisou a zde je výsledek...![]()
![]()
![]()

Gratuluji, zase se ukázalo, že to chce se nebát jít představit svůj model.Ondras71 píše:Děkuji Karolinus.Nyní jsem loďku oprášil a převezl jí na Polské mistrovství 2019 kategorie C do Olešnice, kdy jsem si potvrdil stříbro v C8..
O.
![]()
Děkuji Karolinus, myslím, že jsi to popsal úplně přesně!!Karolinus I píše: Gratuluji, zase se ukázalo, že to chce se nebát jít představit svůj model.