Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
La Real
Re: La Real
hoooodně pěkný
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Tak další menší pokrok. Dokončil jsem všech 59 vesel:

Teď pracuji na motání lan k upevnění vesel:

Teď pracuji na motání lan k upevnění vesel:

Dokončeno: H.M.S. Victory; La Real
Obdivujem Tvoju nekonecnu trpezlivost.
Dokončeno uvázání vesel a člunu. Umístěn na přídi Posejdon.

Teď už jen kotvy a je hotovo. Bohužel to znamená pájení mosazných dílů a to mi nejde.

Teď už jen kotvy a je hotovo. Bohužel to znamená pájení mosazných dílů a to mi nejde.
Tak konečně jsem se dokopal k dokončení kotev a tím celé lodi. Bohužel je na nich trošku vidět že jsou spájený cínem , neboť jsem chtěl na lodi nechat kov nenačerněný. No ale i tak jsem to tahle nechal a budu se vymlouvat na to že je to patina.

- petr hájek
je to krásná lod a cín není tak velký problém.... spíše mi okem muzejnicko restaurátorským trhlo chlupaté lanoví....
ale jsem možná moc na detail.
ale jsem možná moc na detail.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Děkuji
Upřímě se mi to taky nelíbí. Ale v realu to není skoro vidět. To jen ty fotky to tak nepěkně vytáhly.
Upřímě se mi to taky nelíbí. Ale v realu to není skoro vidět. To jen ty fotky to tak nepěkně vytáhly.
... holt makro dělá divy ... 
Jinak samozřejmě krásná práce, klobouk dolů.
Zdenek
Jinak samozřejmě krásná práce, klobouk dolů.
Zdenek
sem koukal, jaký "chlupatý lanový"... Na to staší protáhnout prováze voskem, nejlépe včelím
taky pěkná lodička
taky pěkná lodička
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek