Naposledy jsi tam byl přihlášený v roce 2011... Nech si vygenerovat nové automatem a pak si ho změň... To bude asi čekat všechny, kteří se na MoNaKo od května 2013 ještě nepřihlásili. Pak už to bude jednodušší, neboť heslo s loginem pro chat i MoNaKo bude stejné. Jen na DF to bude extra.SH píše:neregnu.... za 6let jsem zapoměl heslo...
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Chat a novinky
Re: Chat a novinky
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- petr hájek
mám kontaktovat admina neb můj nick se nezobrazuje i když jsem na MoNaKo přihlášen
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
jsm na tom jako sh .....
:-)
:-)
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Petr tam má nick ufon13 a MB/RomanT je tam kupodivu jako RomanT.
Ještě někdo potřebuje poradit?
Ještě někdo potřebuje poradit?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
jo ....žádné z hesel nesedí :-) :-) :-) .......jsem lajdák ...vím
Já to nové heslo nenastavím - musíš si tam kliknout na Zapomenuté heslo a nechat si ho poslat automatem. Pak se poprvé přihlásíš a libovolně si ho změníš.
vyřešeno ...
- petr hájek
tak to je rada za všechny peníze ladousi to že tam jsem jako ufon vím své heslo znám ale jaksi se nemám kam přihlásit neb po kliknutí na ,,chat,, se zobrazí toto a nic víc
,,
CHYBNÉ ÚDAJE ,
nick nesedí, zkuste se přihlásit, a pokud jste přihlášeni a váš nick se zde nezobrazje, tak prosím kontaktujte prosím admina
Váš nick je: ,,
,,
CHYBNÉ ÚDAJE ,
nick nesedí, zkuste se přihlásit, a pokud jste přihlášeni a váš nick se zde nezobrazje, tak prosím kontaktujte prosím admina
přihlaš se na MoNaKo jako čtenář, pak ti pojede i Chat
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Tento můj včerejší příspěvek jsi ráčil číst?petr hájek píše:tak to je rada za všechny peníze ladousi to že tam jsem jako ufon vím své heslo znám ale jaksi se nemám kam přihlásit neb po kliknutí na ,,chat,, se zobrazí toto a nic víc
,,
CHYBNÉ ÚDAJE ,
To je to místo, kde se musíš přihlásit a nechat si zaslat heslo.ladous píše:Jsi kliknul rovnou na chat. Nejprve se musíš přihlásit jako čtenář - pravý sloupec Hl. stránky MoNaKa:
https://forum.mo-na-ko.cz/portal/readers.php
- petr hájek
ráčil ale nepochopil jsem-li řádně přihlášen a mohu zde psáti proč se mám zase hlásit někde jinde abych mohl i čísti.... měl jsem za to že píšu-li sem jsem zároven i čtenářem..... no nic proč zde hledat logiku, že????..... 
tose na ten chat raději vybodnu , nechyběl mi zhruba 3 roky zpět nechybí mi ani terazky....
tose na ten chat raději vybodnu , nechyběl mi zhruba 3 roky zpět nechybí mi ani terazky....
S novým chatem se nám povedlo zredukovat počet nutných hesel o jedno, takže jsou teď celkem dvě namísto původních tří:
1. společné pro čtenáře, klubové registry a chat
2. pro DF
Obávám se, že větší zjednodušení už nebude možné, jelikož PunBB (DF) a phpRS (MoNaKo) jsou naprosto rozdílné systémy.
1. společné pro čtenáře, klubové registry a chat
2. pro DF
Obávám se, že větší zjednodušení už nebude možné, jelikož PunBB (DF) a phpRS (MoNaKo) jsou naprosto rozdílné systémy.
protože chat je součástí Mo-Na-Ko, nikoliv DF.
BTW nevím, jak to bylo před tím :-)
BTW nevím, jak to bylo před tím :-)
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Před tím byl chat zcela samostatně, tj. byla nutnost třetího loginu.
začínám na tom být hůř, než SH.
Vrátím se na dílnu, natáhnu trup kydem (teda pardon, tmelem...) pustím chat a ono nic.
Sakra chlapy, mám absťák.... No, na druhou strahu, zase mi tmel zaschnul, jdu to lehce přebrousit a pak se uvidí.
Alespoň nesedím za klábosnicí
Vrátím se na dílnu, natáhnu trup kydem (teda pardon, tmelem...) pustím chat a ono nic.
Sakra chlapy, mám absťák.... No, na druhou strahu, zase mi tmel zaschnul, jdu to lehce přebrousit a pak se uvidí.
Alespoň nesedím za klábosnicí
Já nic, já muzikant... Teď se v tom vrtá Netfinity.
ale já nic neříkám, alespoň mám čas na bárku.ladous píše:Já nic, já muzikant... Teď se v tom vrtá Netfinity.
- Karolinus I
no to to dopadne !!ladous píše:Já nic, já muzikant... Teď se v tom vrtá Netfinity.
A je To . . . .!
nech ho, mně to vtvalo dva dny a stějně byly chyby, on jen zatím půl dne :-)Karolinus I píše: no to to dopadne !!
Ahoj kluci, omlouvám se že se v tom hrabu, ale minulý chat byl strašně děravý a během minuty měl několik útoků roboty na hacknutí serveru. Proto se musel odstavit. Vybrali jsme jiný, který funguje mimo diskusní fórum a databázi uživatelů skvěle, ale po pracném napojení na databázi nějak nechce odesílat zprávy. Takže mi dejte čas než to odladím.
neměl útoky na hacknutí, to byly jen booti, co čumí na MoNaKo a jeden z nainstalovaných pluginů je oznamoval na Chat.
Nic víc, nic míň....
Nic víc, nic míň....
Tak se podivej do historie chatu. Tohle nebyli booti.
přece se nehádám, že to nebyli booti, ale nešli po fóru, šli po Mo-Na-Ko, bohužel plugin OnLine je nahlásí i do Chatu.
Autor toho pluginu a chatu to propojil (což nejsem já), abys viděl, když chatuješ, kdo přišel na web. Třeba abys ho mohl kontaktovat.
A právě tihle "šmejdi" se dokáží dostak do OnLine a pak je vidíš i na Chatu. Ale není to útok na Chat, jen na Mo-Na-Ko, chat se jen tak nedá :-) Tedy myslím... :-)
Autor toho pluginu a chatu to propojil (což nejsem já), abys viděl, když chatuješ, kdo přišel na web. Třeba abys ho mohl kontaktovat.
A právě tihle "šmejdi" se dokáží dostak do OnLine a pak je vidíš i na Chatu. Ale není to útok na Chat, jen na Mo-Na-Ko, chat se jen tak nedá :-) Tedy myslím... :-)
Netfinity píše:Ahoj kluci, omlouvám se že se v tom hrabu, ale minulý chat byl strašně děravý a během minuty měl několik útoků roboty na hacknutí serveru. Proto se musel odstavit. Vybrali jsme jiný, který funguje mimo diskusní fórum a databázi uživatelů skvěle, ale po pracném napojení na databázi nějak nechce odesílat zprávy. Takže mi dejte čas než to odladím.
to mi připomíná:
"... Jak to chodí?
Chodí to skvěle, jen to neseje...
Ale to je u secího stroje dost podstatná závada, ne? ...."
SH, to jsou ty novoty....
Ale jo, Chat je to pěknej, bude se ti líbit, ale ladit to na ostro...
Já vím, proč jsem konzervativní a programuju jinde než na ostrém serveru...
Netfinity, držím palce
Ale jo, Chat je to pěknej, bude se ti líbit, ale ladit to na ostro...
Já vím, proč jsem konzervativní a programuju jinde než na ostrém serveru...
Netfinity, držím palce
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek