Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Chat a novinky
Chat a novinky
Funguje teď chat? Píše mi to, že nejde zobrazit stránku....
Je něco s chatem anebo je chyba na mém přijímači?
Je něco s chatem anebo je chyba na mém přijímači?
Re: Chat a novinky
Na titulní stránce, vpravo nahoře NOVINKY od 20.92013.
vcera monaku trochu dosla stava a tak po zprovozneni asi jeste nektere sluzby nefunguji
jinak to potvrzuje moji domenku, jak moc jsou "novinky" viditelne a zretelne, taky jsem mnoho informaci tahal bokem i kdyz byli mezi "novinkami"
jinak to potvrzuje moji domenku, jak moc jsou "novinky" viditelne a zretelne, taky jsem mnoho informaci tahal bokem i kdyz byli mezi "novinkami"

NeJaToD team
Výpadek chatu nastal již před víkendem, jelikož náš hosting přešel na novější verzi PHP. Chat není s touto verzí kompatibilní, takže jsme přistoupili na celkovou modernizaci, která pár dnů zabere. Jelikož na chat v současné době chodí jen hrstka modelářů oproti dobám dřívějším, příliš jsem tuto zprávu do světa nevytruboval.
Kam mám ty novinky přesunout, aby byly více na očích? Doprostřed pod reklamní banner?
Kam mám ty novinky přesunout, aby byly více na očích? Doprostřed pod reklamní banner?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
bych je zrusil uplne a ty tve "novinky" bych psal normalne jako clanek (tedy jen nadpis a perex, bez prokliku na text dal) clovek by si toho vsiml hned, protoze sleduje hlavne prostredek co se tam meni. dej tomu nejaky jednotny obrazek aby bylo videt, ze jde o "novinku" a mas po starostech...
navic budes mit volny pravy roh, pro nejake jine "serepeticky"
navic budes mit volny pravy roh, pro nejake jine "serepeticky"

NeJaToD team
Pokud bych je psal jako článek, tak budu odsouvat samotné články z hlavní stránky až na tu druhou - občas je potřeba vydat třeba tři novinky týdně... De facto mi navrhuješ totéž, s čím jsem přišel já, jen chceš, aby to místo pár řádek zabíralo čtvrt stránky a jejich vkládání bylo o fous pracnější. Kouzlo novinek doposud pro admina představovalo napsání prosté věty či dvou a zbytek se udělal automaticky. Na zkoušku to zapnu po svém a uvidíme.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
no vidis a anketa je prehlednejsi 
jeste pridat posledni prispevky z DF a je to skoro dokonale
jeste pridat posledni prispevky z DF a je to skoro dokonale

NeJaToD team
- petr hájek
mě to přijde zbytečné mrhání plochou.... zajímají mě články .......ty vidím, zajímají mě poslední příspěvky v DF ......ty mi najde rubrika poslední příspěvky , nezajímá mě že ladous nebude nebo naopak bude někde jinde...... to se dozvím z novinek ,zajímá mě kam se obrátit když MoNaKo náhodou nejde - myšleno krom ladouse a to by mohlo být zvýrazněno i pro blbý.....
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Ivvo-šu nepruď :-)) dělám co můžu
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
jo a ještě Petr do toho 
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
IMHO ty novinky uprostřed nejsou tak špatný, ale nesmí jich být moc (max. 3-4)
ale jak napsal PH, ty "jen perex články" by opravdu zbytečně odsouvaly to hlavní
Ale je to jen můj pohled
ale jak napsal PH, ty "jen perex články" by opravdu zbytečně odsouvaly to hlavní
Ale je to jen můj pohled
tak co ten chat vyzkoušet, co snese :-)
jo, aha....
https://forum.mo-na-ko.cz/portal/chat
dobré je být přihlášen na Mo.Na-Ko, bere to jen uživatele
https://forum.mo-na-ko.cz/portal/chat
dobré je být přihlášen na Mo.Na-Ko, bere to jen uživatele
tak já tu provokuju, abyste se přihlásili na chat, a jsme tam s láďou sami :-(
takhle chat nikdy neodzkoušíme, je to "stará horká novinka", ale zatížit potřebuje, těch změn tam bylo mnoho....
pokud najdete chybu, portujte ji PLS Láďovi a nebo mně
mě to nefunguje....
píše:

CHYBNÉ ÚDAJE ,
nick nesedĂ, zkuste se pĹ™ihlásit, a pokud jste pĹ™ihlášeni a váš nick se zde nezobrazje, tak prosĂm kontaktujte prosĂm admina
Váš nick je:
píše:

CHYBNÉ ÚDAJE ,
nick nesedĂ, zkuste se pĹ™ihlásit, a pokud jste pĹ™ihlášeni a váš nick se zde nezobrazje, tak prosĂm kontaktujte prosĂm admina
Váš nick je:
ale fuj.... co je to za jazyk 
Jsi kliknul rovnou na chat. Nejprve se musíš přihlásit jako čtenář - pravý sloupec Hl. stránky MoNaKa:
https://forum.mo-na-ko.cz/portal/readers.php
Malá nápověda pro SH: Přihlašovací jméno tam máš už od roku 2007 jako SHS
https://forum.mo-na-ko.cz/portal/readers.php
Malá nápověda pro SH: Přihlašovací jméno tam máš už od roku 2007 jako SHS
ten co na mě vychrlí chat když se chci připojit.... 
Ladousi,
a) ten text by chtěl polidštit...
b) je VELKÝ hokej v přihlašování... na MoNaKo, na DF, na chat... kdo se v tom má vyznat co požaduješ.
a) ten text by chtěl polidštit...
b) je VELKÝ hokej v přihlašování... na MoNaKo, na DF, na chat... kdo se v tom má vyznat co požaduješ.
dík za nápovědu, ale heslo už neznám. Vyzkoušel jsem svoje standartní a nefunguje ani jedno... je to case sensitive?
Přimo na MoNaKo jsem se nepřihlašoval ani nepamatuju, nebyl důvod. Přečíst si článek o den dřív důvodem není.
Přimo na MoNaKo jsem se nepřihlašoval ani nepamatuju, nebyl důvod. Přečíst si článek o den dřív důvodem není.
To: SH
sorry, ten chat je tak troch "můj popel na hlavu". Láďa ho chtěl, já ho trochu upravil.
Nadávej mně!!!!
sorry, ten chat je tak troch "můj popel na hlavu". Láďa ho chtěl, já ho trochu upravil.
Nadávej mně!!!!
jo a pokud se regneš na MoNaKo, tak tě rovnou přihlásí na Chat :-)
neregnu.... za 6let jsem zapoměl heslo...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek