Zaregistrovali jste toto?
http://www.modelartikl.cz/produkt/5866- ... ategorie=9
Odkaz poslal kolega z SK.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Bismarck
Re: Bismarck
Už je objednáno a to i s tím doplňkovým setem. Jsem zvědavý na tu bonusovou věž,je to super něco jako k Royal Class od eduardu kdy jsme dostali palubní desku v měřítku 1:4.
Nadělím si sám pod strom. Doteď mi byly vánoce volný,ale teď se těším.
Josef
Nadělím si sám pod strom. Doteď mi byly vánoce volný,ale teď se těším.
Josef
Zdravím. Uvažuju o tom postavit to jako plovoucí maketu. Proto skromný dotaz. Jak vyřešit ovládání kormidel, aniž by se do palubu musel řezat servisní otvor ? Ono to jde, dát je tam ,, nafurt" ale pochybuji že bez občasného vytažení a promazání to bude fungovat déle než jednu sezonu.
Tak nad tímto si lámu hlavu už měsíc. Jediná možnost mě napadla, spára tvoří lem červeného pole s křížem. Jinak je k tomu jako poplněk i dřevěná paluba, vypadá to dobře. Určitě do toho pujdu.
- Pepa Darvaš
Já to řeším tak, že přidělám pouzdro kormidla a na něj nahoře naletuji trubičku s otvorem do pouzdra, na trubičku navlíknu silikonovou hadičku kterou vytáhnu až k nějakýmu otvoru.Když pak po sezoně, nebo jízdě to promažu, nic se nemůže stát.
A páku s táhlem na pevno, nebo klasika se závitem /červem/?
Hřídel z nerezu, pouzdro z mosazi a ložiska vytočit z teflonu a nemusíš nikdy nic mazat...Medvídek píše:Zdravím. Uvažuju o tom postavit to jako plovoucí maketu. Proto skromný dotaz. Jak vyřešit ovládání kormidel, aniž by se do palubu musel řezat servisní otvor ? Ono to jde, dát je tam ,, nafurt" ale pochybuji že bez občasného vytažení a promazání to bude fungovat déle než jednu sezonu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 50 Odpovědi
- 118091 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od SH
-
- 63 Odpovědi