Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Bismarck

Vaše poznámky, připomínky a zajímavosti z modelářských prodejen.
Odpovědět
Nalim

Bismarck

Příspěvek od Nalim »

Zaregistrovali jste toto?
http://www.modelartikl.cz/produkt/5866- ... ategorie=9
Odkaz poslal kolega z SK.
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Josef

Re: Bismarck

Příspěvek od Josef »

Už je objednáno a to i s tím doplňkovým setem. Jsem zvědavý na tu bonusovou věž,je to super něco jako k Royal Class od eduardu kdy jsme dostali palubní desku v měřítku 1:4.
Nadělím si sám pod strom. Doteď mi byly vánoce volný,ale teď se těším.
Josef
Medvídek

Příspěvek od Medvídek »

Zdravím. Uvažuju o tom postavit to jako plovoucí maketu. Proto skromný dotaz. Jak vyřešit ovládání kormidel, aniž by se do palubu musel řezat servisní otvor ? Ono to jde, dát je tam ,, nafurt" ale pochybuji že bez občasného vytažení a promazání to bude fungovat déle než jednu sezonu.
MC76

Příspěvek od MC76 »

Tak nad tímto si lámu hlavu už měsíc. Jediná možnost mě napadla, spára tvoří lem červeného pole s křížem. Jinak je k tomu jako poplněk i dřevěná paluba, vypadá to dobře. Určitě do toho pujdu.
Pepa Darvaš

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Já to řeším tak, že přidělám pouzdro kormidla a na něj nahoře naletuji trubičku s otvorem do pouzdra, na trubičku navlíknu silikonovou hadičku kterou vytáhnu až k nějakýmu otvoru.Když pak po sezoně, nebo jízdě to promažu, nic se nemůže stát.
MC76

Příspěvek od MC76 »

A páku s táhlem na pevno, nebo klasika se závitem /červem/?
SH

Příspěvek od SH »

Medvídek píše:Zdravím. Uvažuju o tom postavit to jako plovoucí maketu. Proto skromný dotaz. Jak vyřešit ovládání kormidel, aniž by se do palubu musel řezat servisní otvor ? Ono to jde, dát je tam ,, nafurt" ale pochybuji že bez občasného vytažení a promazání to bude fungovat déle než jednu sezonu.
Hřídel z nerezu, pouzdro z mosazi a ložiska vytočit z teflonu a nemusíš nikdy nic mazat...
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Modelářské prodejny“