odporucim przestavbu na RC Torpedo boat ELCO 89 na 1/35 od Italeri
pohon motory 3x MIG 400
regulator MD54DCS
radio HITeC Flash5

Nyni stavim schenellboot S-100 1 /135 take od Italeri

V této souvislosti bych rád připomněl seriál Zdenka Bílka, který může být též inspirací:jindracb píše:Ahoj, jsem tu nový,ale tvůj příspěvek mne velice zaujal.Jsem spíš plastikový modelář, co rád dělá i RC modely. No spíš dělával tak před 20 lety:-) Rád byc si teď udělal torpédový člun a tvoje varianta předělat plastikovou stavebnici se mi moc líbí. Můžeš mi prosím napsat jak dopadnul ten schnellboot S100 ? Funguje na RC? A ten ELCO od Italieri je také OK? Díky za info
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Díky, za info.Nějaký kontakt na to Brno by se tu nenašel? Myslím na ten trupPeterP píše:O stavbe kitu Italeri S100 a jeho úprave na RC je niečo aj tu:
http://www.modelboats.live4tuning.sk/vi ... f=14&t=129
Čo sa týka člnu ELCO, v Brne sa myslím vyrába laminátový (alt. uhlíkový) trup na tento kit, ktorý zrejme výrazne prospeje jazdným vlastnostiam tohoto modelu, pretože pôvodný plastikový výlisok je pomerne ťažky a je problém dosiahnuť optimálny výtlak modelu.
Ale videl som jazdiť aj ELCO s originál Italeri plastovým trupom a dá sa na to pozerať ...
Oba modely sú veľmi vydarené a po doplnení leptami od Eduardu ( aj bez) sa z toho dá postaviť nádherný model.
Na tento rok pripravuje Italeri stavebnicu britského Vospera ... samozrejme 1/35.

StandaDok píše:Jako motory stačí 280 pro dva krajní šrouby 20-25 mm, prostřední šroub nechat volně protáčet, nebo při nemaketovosti sundat. Trup je tvarován pro rychlou jízdu, takže hodně drží směr, originální plocha kormidel je nedostačující, je lepší je zvětšit. Pro ještě větší obratnost doporučuji i vypínání vnitřního šroubu.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.