Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Frekvence 35MHz
Re: Frekvence 35MHz
a neuvazoval jsi o tomto? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8991

NeJaToD team
- petr hájek
o tomhle je dobrý článek v RCrevue
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Tohle vůbec neznám........Ivvo píše:a neuvazoval jsi o tomto? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8991
Tady jsem našel maličkou recenzi.........http://flyingisgreat.blogspot.com/2009/12/turnigy-9x-assan-24g-prvni-dojmy.html
- petr hájek
když jde o nové rádio , pravidelně mi chodí na mail novinky odsud tak se možno mrknout zda by se něco nehodilo..... http://www.rcshop.eu/products_new.html
Dnes jsem byl u Pecky ve Zlatnické ul. tam mi doporučovali Hitec, že kvalita není špatná za dané peníze, že nabízejí nejlepší užitnou hodnotu.Že je potřeba pak akorát kupovat k dané značce stejné přijímače že nelze použít jiného výrobce k dané značce, třeba Futaba vysílač a přijímač Hitec k sobě nejdou.Tak akorát nevím z čeho budu vybírat.
- petr hájek
pokud jde o 2,4GHz pak je to tak , na 40mHz mi to funguje normálně futabou ovládám hitek, acoms , MZK, i GWS
Možná se zeptám hloupě, pořád nevím co si vybrat Hitecu se obávat nemusím?Zamlouvá se mi Futaba 7CP 2.4GHz FASST R617 7/7/0 Aku Tx/Rx/nabíječpetr hájek píše:pokud jde o 2,4GHz pak je to tak , na 40mHz mi to funguje normálně futabou ovládám hitek, acoms , MZK, i GWS
Ale už vychází na 7500,- zhruba
- petr hájek
osobně mám jak hitek tak futabu a s hitekem jsem spíš kamarád
Dvě vedoucí značky v RC jsou Futaba a JR. JR se Evropě prodává pod značkou Graupner. Pak v řadě je Multiplex a Hitec. Multiplexe koupil ale Hitec...MartinU píše:Možná se zeptám hloupě, pořád nevím co si vybrat Hitecu se obávat nemusím?Zamlouvá se mi Futaba 7CP 2.4GHz FASST R617 7/7/0 Aku Tx/Rx/nabíječpetr hájek píše:pokud jde o 2,4GHz pak je to tak , na 40mHz mi to funguje normálně futabou ovládám hitek, acoms , MZK, i GWS
Ale už vychází na 7500,- zhruba
A pak je spousta malých nebo nových značek jejichž zařazení do pořadí je problematické. S nástupem 2.4GHz se vyrojilo mnoho značek u kterých říct jak to rádio bude dobré jen podle značky je velmi obtížné protože existují jen krátce a jestli měli jeden dobrý model tak nemusí znamenat že ten další bude taky dobrý a naopak.
Ale u věhlasné značky už měly modely které se jim "nepovedly"...
Ako to je zo zmenou frekvencie pri multiplexe?Existuje nejaký modul na 40mhz poprípade dá sa to spraviť doma či je na to nejaký servis?
Otazka je co mas za Multiplex. Nektere male vysilace MPX Cockpit funguji jak na 35Mhz tak na 40Mhz a je to jen otazka krystalu. Byl jsem prekvapen kolega ma na vysilaci nalepku 40Mhz ale osazen krystal 35Mhz a lita to v letadle.foxtrot píše:Ako to je zo zmenou frekvencie pri multiplexe?Existuje nejaký modul na 40mhz poprípade dá sa to spraviť doma či je na to nejaký servis?
V Brne na vystavisti jsem osadily 40Mhz krystal od SH a lodku to ridilo taky uplne v pohode, takze nalepka 40Mhz na tele vysilace nelhala.
Modelařím pro radost, ne pro specializaci na danou kategorii modelů.
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
Zatiaľ ho ešte nemám,ale v blízkej budúcnosti by som ho mal mať ide o multiplex cockpit MM
Tak podle fotek je to ten MPX popisovany mnou ze behal na obou frekvencich. Vyroben pro 40Mhz a pouzivan dlouha leta leteckym modelarem na 35Mhz.foxtrot píše:Zatiaľ ho ešte nemám,ale v blízkej budúcnosti by som ho mal mať ide o multiplex cockpit MM
Modelařím pro radost, ne pro specializaci na danou kategorii modelů.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek