Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Frekvence 35MHz

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Ivvo

Re: Frekvence 35MHz

Příspěvek od Ivvo »

Obrázek
NeJaToD team
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

o tomhle je dobrý článek v RCrevue
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
MartinU

Příspěvek od MartinU »

Ivvo píše:a neuvazoval jsi o tomto? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8991
Tohle vůbec neznám........
MartinU

Příspěvek od MartinU »

Tady jsem našel maličkou recenzi.........http://flyingisgreat.blogspot.com/2009/12/turnigy-9x-assan-24g-prvni-dojmy.html
petr hájek

když jde o nové rádio , pravidelně mi chodí na mail novinky odsud tak se možno mrknout zda by se něco nehodilo..... http://www.rcshop.eu/products_new.html
MartinU

Příspěvek od MartinU »

Dnes jsem byl u Pecky ve Zlatnické ul. tam mi doporučovali Hitec, že kvalita není špatná za dané peníze, že nabízejí nejlepší užitnou hodnotu.Že je potřeba pak akorát kupovat k dané značce stejné přijímače že nelze použít jiného výrobce k dané značce, třeba Futaba vysílač a přijímač Hitec k sobě nejdou.Tak akorát nevím z čeho budu vybírat.
petr hájek

pokud jde o 2,4GHz pak je to tak , na 40mHz mi to funguje normálně futabou ovládám hitek, acoms , MZK, i GWS
MartinU

Příspěvek od MartinU »

petr hájek píše:pokud jde o 2,4GHz pak je to tak , na 40mHz mi to funguje normálně futabou ovládám hitek, acoms , MZK, i GWS
Možná se zeptám hloupě, pořád nevím co si vybrat Hitecu se obávat nemusím?Zamlouvá se mi Futaba 7CP 2.4GHz FASST R617 7/7/0 Aku Tx/Rx/nabíječ
Ale už vychází na 7500,- zhruba
vegetak

Příspěvek od vegetak »

petr hájek

osobně mám jak hitek tak futabu a s hitekem jsem spíš kamarád
SH

Příspěvek od SH »

MartinU píše:
petr hájek píše:pokud jde o 2,4GHz pak je to tak , na 40mHz mi to funguje normálně futabou ovládám hitek, acoms , MZK, i GWS
Možná se zeptám hloupě, pořád nevím co si vybrat Hitecu se obávat nemusím?Zamlouvá se mi Futaba 7CP 2.4GHz FASST R617 7/7/0 Aku Tx/Rx/nabíječ
Ale už vychází na 7500,- zhruba
Dvě vedoucí značky v RC jsou Futaba a JR. JR se Evropě prodává pod značkou Graupner. Pak v řadě je Multiplex a Hitec. Multiplexe koupil ale Hitec...
A pak je spousta malých nebo nových značek jejichž zařazení do pořadí je problematické. S nástupem 2.4GHz se vyrojilo mnoho značek u kterých říct jak to rádio bude dobré jen podle značky je velmi obtížné protože existují jen krátce a jestli měli jeden dobrý model tak nemusí znamenat že ten další bude taky dobrý a naopak.

Ale u věhlasné značky už měly modely které se jim "nepovedly"...
foxtrot

Příspěvek od foxtrot »

Ako to je zo zmenou frekvencie pri multiplexe?Existuje nejaký modul na 40mhz poprípade dá sa to spraviť doma či je na to nejaký servis?
Snek

Příspěvek od Snek »

foxtrot píše:Ako to je zo zmenou frekvencie pri multiplexe?Existuje nejaký modul na 40mhz poprípade dá sa to spraviť doma či je na to nejaký servis?
Otazka je co mas za Multiplex. Nektere male vysilace MPX Cockpit funguji jak na 35Mhz tak na 40Mhz a je to jen otazka krystalu. Byl jsem prekvapen kolega ma na vysilaci nalepku 40Mhz ale osazen krystal 35Mhz a lita to v letadle.

V Brne na vystavisti jsem osadily 40Mhz krystal od SH a lodku to ridilo taky uplne v pohode, takze nalepka 40Mhz na tele vysilace nelhala.
Modelařím pro radost, ne pro specializaci na danou kategorii modelů.
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
foxtrot

Příspěvek od foxtrot »

Zatiaľ ho ešte nemám,ale v blízkej budúcnosti by som ho mal mať ide o multiplex cockpit MM
Snek

Příspěvek od Snek »

foxtrot píše:Zatiaľ ho ešte nemám,ale v blízkej budúcnosti by som ho mal mať ide o multiplex cockpit MM
Tak podle fotek je to ten MPX popisovany mnou ze behal na obou frekvencich. Vyroben pro 40Mhz a pouzivan dlouha leta leteckym modelarem na 35Mhz.
Modelařím pro radost, ne pro specializaci na danou kategorii modelů.
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“