Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Springer Cup 2008
- petr hájek
Re: Springer Cup 2008
vpohodě já jen pro tu srandu, ale tlačí to docela dobře a vypadá to jako tlačák z ,,disnejovky,,.... jen ten pepek námořník chybí:lol:
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Tak třeba v Otrokovicích jistý náznak byl, ale dobrá polovina majitelů se o své Springery bála a do lítého boje o míč se nezapojili.kartonist píše:... nebo snaha zorganizovat fotbálek při TT soutěžích...
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Já bych nenazval hlavní příčinu strachem o lodě. V Otrokovicích jsem byl, a to co vypuklo po odježdění jízd bych nazval chaosem. Začal už dřív, kdy někteří účastníci a prodejci nerespektovali radiový klid. Prostě po TT jsou všichni natěšení, aby volně řádili a třeba zkoušeli překážky, a fotbálek dva na dva, jak byl kdysi v Olomouci, prostě nejde.ladous píše:Tak třeba v Otrokovicích jistý náznak byl, ale dobrá polovina majitelů se o své Springery bála a do lítého boje o míč se nezapojili.kartonist píše:... nebo snaha zorganizovat fotbálek při TT soutěžích...
Radek
.. pánové trpělivost... koukejte během jednoho roku kolik lodí vzniklo... jednou bude nejen fotbálek....
radku, chci zelený puntík za vanu, tohle je foto ještě rozestavěné verze...

Cabadaj 10. října 2015 zemřel. Čest jeho památce.
Ahoj dobrej nápad syn může kormidlovat z vany v pravidlech to zakázaný není

Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Puntík je. Jaké jsou rozměry?Cabadaj píše:.. pánové trpělivost... koukejte během jednoho roku kolik lodí vzniklo... jednou bude nejen fotbálek....
velikost vany byla volena v kompromisu ... abych to sám unesl, nebylo to úplně malé a lehké tzn vhodné i pro tréning na TT a dotřetice dalo se využít i pro tlačný remorkér... tak ,že rozměry jsou celková délka 150 cm (délka dna 110 cm) šířka 40 cm a výška sca 20 cm... hmotnost vany asi 15 - 20 kg .. výtlak odhaduji kolem 50 kg (dovážení je stavěno na dvoulitrové pet láhve)
portal/img/gallery/371_1216665504.jpg
portal/img/gallery/371_1216665604.jpg
portal/img/gallery/371_1216665504.jpg
portal/img/gallery/371_1216665604.jpg
Cabadaj 10. října 2015 zemřel. Čest jeho památce.
Tak jsem také začal stavět spingra 1x Plzeň
Koukám, že jsme mapové pokrytí nechali nějak dlouho spát. Tak honem piště všichni, co na mapě svého hotového Springera ještě nemáte a zároveň vy ostatní oprašte své plány a vrhněte se do stavby. Rok 2010 je za dveřmi...
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Tak sem se pustil do výstavby Svého Springera taky...Asi ponese jméno Marie-Ann..Momentálně je hotový a nabarvený trup a teď si rozmíšlím nástavbu...Takže bych se také přihlásil o svůj puntík na slunci.. Na mapě - Nové Hrady, Okres České budějovice,jižně na harnicích

Jihočech zdraví Jihočecha. Přidejte mi také puntík. České Budějovice... 
Zdravimranovak píše:Jihočech zdraví Jihočecha. Přidejte mi také puntík. České Budějovice...

Nazdar,
z různých důvodů jsem mapu Springerů už před dlouhým časem přestal doplňoval.
Pokud se toho chce někdo ujmout, může pokračovat (není tam žádný copyleft), nicméně já to nebudu.
Radek
z různých důvodů jsem mapu Springerů už před dlouhým časem přestal doplňoval.
Pokud se toho chce někdo ujmout, může pokračovat (není tam žádný copyleft), nicméně já to nebudu.
Radek
No tak já se hrdě registruju abych se pochlubil a nakonec tohle..ani nemam svůj puntík...

Puntík bude za pár dní, až převezmu agendu. Chvilku strpení, prosím ;-).ZoSo píše:No tak já se hrdě registruju abych se pochlubil a nakonec tohle..ani nemam svůj puntík...
Ladousi, dík.
Chtěl jsem ti usnadnit práci, ale bohužel už nemám ani zdroj k té mapě - pouze .jpg, co tady visí.
Radek
Chtěl jsem ti usnadnit práci, ale bohužel už nemám ani zdroj k té mapě - pouze .jpg, co tady visí.
Radek
Jelikož to dnes se Springer Cupem 2008 nemá nic společného, tak jsem pro tu mapu založil nové téma:
portal/viewtopic.php?pid=27859#p27859
Pokud tedy někdo chcete svůj puntík, tak ho požadujte tam ;-). Díky.
portal/viewtopic.php?pid=27859#p27859
Pokud tedy někdo chcete svůj puntík, tak ho požadujte tam ;-). Díky.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek