Téma: Mapa výskytu Springerů v ČR
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
|
Diskutujte s námi nejen o lodních modelech |
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
MoNaKo DF » Springer a vše kolem něj » Mapa výskytu Springerů v ČR
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Zdravím. V rámci objektivity bych prosil zrušit ten počet u mně. Existuje jen jeden :-(
pokud vím tak ufon má na mikrouška i mikro vanu takže by měl mít zelený puntík ![]()

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Já jsem se do teď nepochlubil že je jen jeden...
přibližně pod zelenou tečkou "pajan" bydlím taky s jedním od včerejška hotovým Springerem :-)
Myslíte že by ste mohli postovat fota vašich springerů? Já už sem vpodstatě dokončil ten svůj ale nechci se ztrapnit, dokud neuvidim jaka je konkurence...Všem diky

v mojí galerii na monaku jsou moje necky......
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.ladousi neslo by tu mapu udelat "klikaci" aby se dala zobrazit vetsi a lepe prohlednout?

naprosto, jen to jeste hodit nekam kde to nezapadne ve vlakne ![]()

Zdravíčko. V Němčicích u Pardubic se rodí taky jeden Springoš
Díky za zařazení do mapy. Cao
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Chtěl bych všem s potěšením oznámit, že jsem novým majitelem Nalimova Springeru C. A proprosil bych o zápis do mapky s místem Český Těšín. Děkuji
To admin: Nedala by se mapka předělat na Google mapy ? Hodně by vám ty nové zápisy zjednodušily život.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
MoNaKo DF » Springer a vše kolem něj » Mapa výskytu Springerů v ČR