Nekoukl by se nekdo zkusenejsí na to a nerekl by mi jestli to je dobrej shop nebo ne? Já jsem v tomhle úplnej zacátecník..
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Rada
Re: Rada
shop moc hodnotit nejde, spis by me zajimalo proc chces kupovat tenhle set? je docela dost zastaraly a co vim, ze zkusenosti lidi kolem, tak i pomerne spatny. ma to nejaky duvod? myslim ze se da v tehle cenove relaci poridit o dost kvalitnejsi sestava.Mafios píše:Chtel bych si do mé lode koupit tento Rc set http://www.modelove-hracky.cz/rc-soupra ... -servo.htm
Nekoukl by se nekdo zkusenejsí na to a nerekl by mi jestli to je dobrej shop nebo ne? Já jsem v tomhle úplnej zacátecník..
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
co si precist treba tenhle topik? portal/viewtopic.php?id=2629 akorat se to tam resi. cena i s dopravou je nekde kolem 75-80usd. pri dnesnim kurzu je to nejakych 1400 kc i s rezervou. pokud neminis delat ponorky kde je wifi nepouzitelna, tak si myslim neni co resit. za tyhle penize ziskas vysilacku, prijimac, programovaci kabel a 6 kanalu. pokud je skladem, mas to doma zhruba stejne rychle jako z jakehokoliv jineho shopu
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
Tato RC souprava je dnes přežitá. Navíc použitý odkaz uvádí vysílač na 35 MHz a to s ohledem na zažité zvyklosti a nařízení nelze u modelů lodí akceptovat!Mafios píše:Chtel bych si do mé lode koupit tento Rc set http://www.modelove-hracky.cz/rc-soupra ... -servo.htm
Ohledně vhodnosti e-shopů není dnes v silách jedince ani sledovat vývoj na trhu, natož některý e-shop doporučit na úkor jiného.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Pro Mafios:
Napsal jsem ti do interní pošty MoNaKo-DF vzkaz. Prosím přečti si ho!
Dík. Keba
Napsal jsem ti do interní pošty MoNaKo-DF vzkaz. Prosím přečti si ho!
Dík. Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
- petr hájek
jak už je u mě zvykem , nebudu souhlasit se vším, tohle rádio jsem používal 2 roky bez jakéhokoli problému , je ale fakt že pro lodě pouze na frekvenci 40mHz. přijímač je maličkej což ocení asi jen šílenci mého ražení a jde ho použít i na napájení jednočlánkem lipol což neumějí všechny přijímače.
FAKT ALE JE ŽE SOUČASNÁ MÓDA VELÍ ,,VŠICHNI DO 2,4gHz,,.
Já si rád počkám ve svých 40mHz soupravách až se uvolní pásmo touto módou stejně jako se uvolnilo to na 27mHz.
otázka zda ten či onen shop je zcela vedlejší a nepodstatná , protože jak bylo řečeno v jistém americkém velkofilmu : ,,amerikanskije komponenty, russkie komponenty ......všetko TAIWAN,,;)
FAKT ALE JE ŽE SOUČASNÁ MÓDA VELÍ ,,VŠICHNI DO 2,4gHz,,.
Já si rád počkám ve svých 40mHz soupravách až se uvolní pásmo touto módou stejně jako se uvolnilo to na 27mHz.
otázka zda ten či onen shop je zcela vedlejší a nepodstatná , protože jak bylo řečeno v jistém americkém velkofilmu : ,,amerikanskije komponenty, russkie komponenty ......všetko TAIWAN,,;)
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Petr Hájek:
No, ta Zebra není úplně špatná, má sice své chyby ale dá se s tím žít. Ve své době odpovídala cena kvalitě. Ale dnes za menší peníz dostaneš funkčně lepší rádio. Ano, 2.4GHz je móda, ale pokud za 2/3 ceny Zebry dostanu Rc set na 2.4 bez následných problémů kdo má jaký kanál a sháněním krystalů do Zebry, tak proč toho nevyužít?
No, ta Zebra není úplně špatná, má sice své chyby ale dá se s tím žít. Ve své době odpovídala cena kvalitě. Ale dnes za menší peníz dostaneš funkčně lepší rádio. Ano, 2.4GHz je móda, ale pokud za 2/3 ceny Zebry dostanu Rc set na 2.4 bez následných problémů kdo má jaký kanál a sháněním krystalů do Zebry, tak proč toho nevyužít?
No ono úplně stačí zajet na jakojkoli sraz, kde nemusí být ani tolik lidí a budeš z klasických frekvencí velmi rychle vyléčen. Kamarádi občas tajne jezdí s 35mHz i když bych to neměl psát, ale většinou když přijedeš trochu pozdě, kanály jsou už rozebraný. Ti co mají syntézu jsou taky v klidu, ale to neníotázka levného rádia. Prostě při dnešních cenách bych už do klasiky nešel. Když vezmu DX6i za "pár kaček - 4900,- v poměru k rádiu a obdrženému příjímači" a pokud neplánuješ superexpanzi do maket, rc heli a víceklapkových větroňů, máš tohle rádio nafurt s přijímači po 1400,- což je vstřebatelné. DX5e bych dneska nekupoval, za 2800,- je to předražený základní rádio. Kdysi jsem ho kupoval za 2100,-, protože jsem potřeboval přijímač,kterej stál samotnej 1499,-, tudíž rádio vycházelo na 600,-, tak jsem ho vzal jen tak na blbnutí a na zimní sychravý ježdění, kdy jsem za typrachy neřešil jestlimokne nebo leží "v blátě". Kdybych řešil rádio, vezmu to z HC za 1000,- i s poštou a vyřízeno. V případě finančních možností, šáhnu opět po DX6i i když jsou i lepší, ale i dražší. V poměru srovnání s DX5e je tam tak propastný rozdíl, že ty 2000,- navýšení ceny je úplný nic. Jak říkám, pokud máš litr nebo 1200,- kup si z hobbycity ten 6-ti kanál co se tady řeší v jiným vlákně nebo levnější 4 kanál a máš vystaráno. Třeba u nás v letadlářském klubu přecházení není zase až tak otázkou rušení, ale je to o pohodlí. Já jsem měnil asi 7 modelů a navíc jsem jezdil asi půl sezóny na jedno rádio lodě, letadla a 2 auta na offroad dráze než jsem pořídil pistol. Do zebry bych za 1500,- já osobně nešel. Jo kdyby byla za 500,- tak možná jako nouzovka. Neříkám, že je špatná, ale za ty prachy se dá pořídit lepší. Čau
- petr hájek
no fakt je že 2,4 zatím mě neoslovuje z ryze praktických důvodů a to nekompatibility různých systémů, v mé velikosti modelů hrajou gramy navíc rozhodující úlohu takže levnější souprava má pro mě příliš těžký přijímač jediný přijímač pro mě je na úrovni penty od MZK a jejich 2,4 má o2g navíc takže nic pro mě.
V budoucnu uvidíme.
V budoucnu uvidíme.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek