|
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
|
Diskutujte s námi nejen o lodních modelech |
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
MoNaKo DF » Elektronika » RC souprava 2,4 GHz
Stránky 1
Ja používam tú 4-kanálovú v takom pomalšom bojovom člne a do vzdialenosti 200 metrov je bez problemu. Nad 200 m občas dôjde k výpadku signalu a to mam antenu satelitneho prijímača kolmo nahor. Zaleží do čoho to chceš.
U nás v klubu ji kluci lítají. Já sám jezdím letadlářské přijímače Spektrum DX6i v rychlých elektrooffshore. Největší mám 1,2m a jede skoro kilo. Zatím jsem žádný problém nikdy nezaznamenal a to jezdím v daleko větších vzdálenostech než nějaké pomalé makety. Tudíž bych se u tohohle rádia použití v lodi rozhodně nebál. Akorát přijímač nainstaluj v trupu co nejvýš (nejdál od hladiny). I když v bleše ho mám naboku ode dna a taky bez problémů. Když zajede pod vodu tak vypne, po vyplavání cca do 3-5 ti vteřin se chytne a jedu dál. Některé přijímače x-krát vytopené. Jen usuším, žádné čištění, prolívání lihem, nic takového. Zatím se všechny drží statečně.
Je to do PILOTA od Vladyka models,takže spíš pomalá loď a na menší vzdálenosti,takže dosahu bych se nebál.Časem bych ji chtěl i do letadla,taky něco menšího.Spíš mne zajímají praktické zkušenosti.Spolehlivost,poruchovost spojení s počítačem,použití jako ovladač simulátoru,návod.Ten je asi jen v angličtině.
Mám Spektrum DX5e v polomaketě torpédoborce (délka cca 800 mm). Jezdím do sledovatelné vzálenosti bez problémů. Jedenkrát vytopený přijímač (zaplaval jsem si 3.10.) po vysušení funguje bez problémů.
co vim tak tuhle vysilacku ma petr lukes. sice jen chvili,ale co ji zkousel, tak zadny problem s prijmem nezaznamenal, navic v jednom z poslednich RCR je na ni dvojstrankova recenze a nic zasadniho ji nevycitaji. ja sam ji ted objednavam pro dceru, protoze me nebavi kdyz spolu nekam jdeme jak musi cekat na volny kanal. zlate wifi
Myslím tu konkrétní soupravu.S dosam si myslím problém nebude.Dnes objednáno tak uvidíme.
Když už je řeč o Hobbykingu, neví někdo kde se dá stáhnout návod, popř. program na nastavení serv ? Ing.Černý psal v RCR že je to volně ke stažení, ale kde ?
Linky na návody a program jsou hned v diskuzi pod popisem rádia. Link na program je také u USB propojky hned v prvním diskuzním příspěvku. Chce to trošku číst.
Zdar klucííí :-), kdo tuto vysílačku znáte - dá se do ní vměstnat i rozumnější zdroj než ta hromada osmi tužek? A jeden možná trochu hloupý dotaz - je-li u vysílače CD a komunikuje tedy s počítačem - dá se loď na vodě natrimovat normálně pouze v sestavě s vysílačem nebo musím s sebou tahat počítač? :-) Stejná otázka platí i pro nabíječ s CD - nabiji např. LiPol-ky bez počítače?
Zdravím.
Stále se mi nepodařilo zprovoznit propojení vysílačky z počítačem.Jakš takš se mi to podařilo rozchodit se simulátorem FMS,ale není to úplně ono.V nabídce typu ovladačů není 4osý se dvěma tlačítky.
Vysílačka se nechce spojit s programem T6config pro změnu parametrů.Neví někdo co s tím.Nějaký návod?Pokud možno v češtině.
Předem děkuji za odpovědi.Šiška Roman.
Mám tuto vysílačku.
Pro konfiguraci pomocí PC je nutný ORIGINÁLNÍ USB kabel!
A na mém počítači je nutné po připojení kliknout na tlačítko Setting a vybrat COM3 (ať to dám do jakéhokoliv USB konektoru v počítači, tak musím přepnout z COM1 na COM3!). Mám Windows XP....
Kdyby ti to nešlo pošli maila na ranovak (zavinač) seznam (tečka) cz
Radek
Jinak mohu do vysílaček HobbyKing dovézt originální Li-Pol baterie Turnigy 1450mAh 3S 20C. Jedná se o baterie doporučované výrobcem do těchto vysílaček. Pasují do HK-T6A a HK-T4A. Na základní desce vysílačky je konektor a tak stačí kabel pouze vyvést otvorem v prostoru pro baterie)
Taktéž mohu dodat příslušné přijímače atd....
Kdyžtak na mail uvedený o příspěvek výše...
Zdravím,no tak uvidíme,já mám objednanou z hobbyking.com 9 ti kanál Turnigy tak jsem zvědavej jak bude šlapat. Tomáš:)
Stránky 1
MoNaKo DF » Elektronika » RC souprava 2,4 GHz