Tady je malé demonstrační video jak vypadá výsledná práce na těch deklech i jak sem vyřešil vyndavání:
http://www.youtube.com/user/katanaanata ... Y06c6Mx-qQ
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Stavba Supply vessel POOL EXPRESS
Re: Stavba Supply vessel POOL EXPRESS
Nemohl sem najít slovo "Detail" a "Maketa" ve slovníku a tak tvořím lodě kuchyňským nožem.
Ahoj přesně tu drážku jsem použil u dělového člunu a přidal jsem silikonovou hadičku http://picasaweb.google.cz/milanpodrazi ... 9358859250 
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Nalim: s tou silikonovu hadičkou to zkusim, to mě ani nenapadlo, jinak jaké máš s tím řešením zkušenosti z vody?
DDG51: nj trefil si Inkoust je lodní sparingpartner, ale já sem spíš na hrubou práci, /jak by řekli sportovci scházi mě koncovka/ inkoust ty svoje lodě mazlí do detailů, mě stačí když to jede a nikde do toho neteče.
S tim silikonem, je to další z variant, uvidíme u čeho nakonec zkončim /vazelína, hadička, silikon ...
DDG51: nj trefil si Inkoust je lodní sparingpartner, ale já sem spíš na hrubou práci, /jak by řekli sportovci scházi mě koncovka/ inkoust ty svoje lodě mazlí do detailů, mě stačí když to jede a nikde do toho neteče.
S tim silikonem, je to další z variant, uvidíme u čeho nakonec zkončim /vazelína, hadička, silikon ...
Nemohl sem najít slovo "Detail" a "Maketa" ve slovníku a tak tvořím lodě kuchyňským nožem.
Nevím, jestli tím silikonem nemyslíte to, co já, ale na motorové skříně se používá silikonový tmel. Jmenuje se to tuším Paulin a má to červenou nebo černou barvu. Po zaschnutí je to gumové. Nanést trochu na hranu, a po zaschnutí by to přimáčknutím mohlo pěkně těsnit. Jestli je to to samé o čem mluvíte, tak se omlouvám...
Dobře vypadající a fungující model nechť jest výkladní skříní Tvého umění.
Lukáš Jančar
Lukáš Jančar
tak na lodi zatím žádný pokrok, není moc čas, ale i tak sem aspoň zabádal na příčným pohonem a dostupných věcech a nakonec vzniklo tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=jCS-r1BpD9Q
vnitřní "dmychadlo" je vrtulka z procesorového ventilátoru, tím pídem odpadla i starost s výrobou krabičky :-), trubičky nejsou sice v jedné ose ale částečně na sebe navazují, udělám i nějaké foto.
Jinak s johnosnem z autíka to tlačí vodu jak krá..., i když to zatim není nijak utesněné jen sem to v rozích sešrouboval, no je i videt na tom videu jak de voda bokem. Akorát to sebou jaksi vzalo baterku (noname z china tanku) testuju a čuchám co to kde smrdí a ona to ta baterka:-( asi to na ní bylo moc odběru.
http://www.youtube.com/watch?v=jCS-r1BpD9Q
vnitřní "dmychadlo" je vrtulka z procesorového ventilátoru, tím pídem odpadla i starost s výrobou krabičky :-), trubičky nejsou sice v jedné ose ale částečně na sebe navazují, udělám i nějaké foto.
Jinak s johnosnem z autíka to tlačí vodu jak krá..., i když to zatim není nijak utesněné jen sem to v rozích sešrouboval, no je i videt na tom videu jak de voda bokem. Akorát to sebou jaksi vzalo baterku (noname z china tanku) testuju a čuchám co to kde smrdí a ona to ta baterka:-( asi to na ní bylo moc odběru.
- petr hájek
zajímavé rešení , jak máš reverz ten rotor -vrtule má nesouměrný profil tedy reverz nebude mít stejný tlak
a co dělá proud na motoru není trošku vyoko s tak velkou vrtulí ve vodě?
a co dělá proud na motoru není trošku vyoko s tak velkou vrtulí ve vodě?
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
no johnson z auta trochu tavil baterky, ale ted sem to po mírné úpravě testoval na 12V z motorem z tiskárny a tahle kombinace bez problémů, přecijen ta plocha na tech ventilátorech není zase tak veliká,
Ohledně toho zahnutí listů a nesoumerného tlaku na reverz to neřešim pokud to bude mít na tu horší stranu dostatek tlaku tak na tu druhou to navíc je takovej bonus:-), ted jen musim vyřešit kam to do tý lodě dát ten trup je vepředu dost uzkej tak to bude trochu naknop.
Ohledně toho zahnutí listů a nesoumerného tlaku na reverz to neřešim pokud to bude mít na tu horší stranu dostatek tlaku tak na tu druhou to navíc je takovej bonus:-), ted jen musim vyřešit kam to do tý lodě dát ten trup je vepředu dost uzkej tak to bude trochu naknop.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek