Jsem rád,že se vám lodě líbily.A je také pravda,že se mi takhle modelaří velmi dobře.Nestěžuji si ani v nejmenším!Ale jak jsem koukal tady na fóru,i zde jsou velmi šikovní modeláři.A podívej se na moji první loď,taky není zrovna složitá.Ono to chce prostě dělat a hlavně dodělat.Jasně,že potřebuješ informace,ale v době internetu je seženeš mnohem jednodušeji.
A když se podíváš na Defians,tak zjistíš,že tam je naprosto nevhodné dřevo.Mam dojem,že to byla jedna z prvních Martinovo lodí.Taky se učil.Ale metodou pokus omyl a to zabere hodně času.
Proto jsem se tě Mynymaksi ptal,jestli ti někdo radí,protože ono to je poznat.A ty připomínky nejsou míněny ve zlém,právě naopak.Co se pomoci týče,v tom není žádný problém.Existuje mail,ICQ.Protože si myslím,že postavit historickou plachetnici není zrovna jednoduché,když člověk začíná.Když to vezmeš kolem a kolem,tak je to vlastně nejtěžší.Fotky nemáš,dokumentace z té doby taky moc není.
To by chtelo videt na vlastni oci, nevystavuje nekde svoje modely pan Houska?
Vystavuje,ale jen ve svém obýváku,takže bys je mohl vidět nejdřív na MR v Olomouci 7.-9.března.A třeba pro zajímavost-předseda rozhodčích je ing.B.Cirhan,od něhož je tu článek,jak postavit historickou plachetnici.Mimochodem taky světový šampion.A odkud je - jukni na avatar!
No,to sem se pěkně vykecal.
Jinak tento týden snad dodělám kormidlo,tak bych dodal foto.
A jak se ti s tim moduritem pracuje?? Co si vzpominam jak jsem s nim pracoval ja, tak sem to mel vzdycky popraskany. Povede se ti to hned napoprve?
Dnes jsem se bavil s kamarádem a ten s ním taky nemá dobré zkušenosti.Raději používá Miliput.Prý je to mnohem lepší.Nevím.Docela by mě to zajímalo,jaký je v tom rozdíl a co je lepší.