Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
AutoCAD a ti druzí
Re: AutoCAD a ti druzí
A kdyby do TurboCADU tak pochopitelně taky :-)
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd
Dík předem za všechny.to píše:V Delftshipu by mělo jít přeložit menu, neměl by to být problém. Přeložím ho, bude mi to trvat cca týden (alespoň doufám), potom bych dal soubor k dispozici zájemcům.Morpheus141 píše:Chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaký freeCAD soft ve kterém se dá jakeš takeš kreslit a hlavně, je v češtině, protože ingliš nevládnu. Popřípadě, může být ingliš, ale je k tomu k sehnání tchechishe manuál. Delftship je určitě super soft, ale nějak nejsem schopnej se prokousat angličtinou. Jo kdyby tak byl český návod k tomuhle....
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
- Morpheus141
Do smrti bych Tě velebil, s Delftship se potýkám hůř než s tchyní. Ten program mne láká svými možnostmi, žel angličtina byla problém. Tisíceré díkyto píše:V Delftshipu by mělo jít přeložit menu, neměl by to být problém. Přeložím ho, bude mi to trvat cca týden (alespoň doufám), potom bych dal soubor k dispozici zájemcům.Morpheus141 píše:Chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaký freeCAD soft ve kterém se dá jakeš takeš kreslit a hlavně, je v češtině, protože ingliš nevládnu. Popřípadě, může být ingliš, ale je k tomu k sehnání tchechishe manuál. Delftship je určitě super soft, ale nějak nejsem schopnej se prokousat angličtinou. Jo kdyby tak byl český návod k tomuhle....
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
Přestože mi AN nedělá až takový problém,určitě si české prostředí Delftshipu nenechám ujít.
michal.kocirik@email.cz předem díky
michal.kocirik@email.cz předem díky
Kdyby byla češitna, byl bych moc rád. V tom anglickém se mi moc nedaří. Sice vládnu běžnou angličtinou, ale té tam moc není. Díky, Lucky
Dobře vypadající a fungující model nechť jest výkladní skříní Tvého umění.
Lukáš Jančar
Lukáš Jančar
Překlad se chýlí ke konci, tak pokud někdo bude mít zájem o české menu pro Delftship pošlete mi svoje emaily na můj email. Předpokládám, že bych v neděli nebo v pondělí provedl hromadné rozeslání. Bude přeložené menu týkající se free verze.
Neber život příliš vážně, stejně z něj živý nevyvázneš.
Tomáš
Tomáš
Díky za překlad, pokud budeš rozesílat, prosím i na adresu: vaskebaj@seznam.czto píše:Překlad se chýlí ke konci, tak pokud někdo bude mít zájem o české menu pro Delftship pošlete mi svoje emaily na můj email. Předpokládám, že bych v neděli nebo v pondělí provedl hromadné rozeslání. Bude přeložené menu týkající se free verze.
Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
- Morpheus141
Obrovský dík za překlad, pokud se mohu nějak revanšovat dej vědět. maila jsem Ti poslal.
Taky díky, můj mail Lucky13@email.cz
Dobře vypadající a fungující model nechť jest výkladní skříní Tvého umění.
Lukáš Jančar
Lukáš Jančar
Poslal jsem ten preklad, komu to nedorazilo a posilal mail, tak se ozvete.to píše:V Delftshipu by mělo jít přeložit menu, neměl by to být problém. Přeložím ho, bude mi to trvat cca týden (alespoň doufám), potom bych dal soubor k dispozici zájemcům.Morpheus141 píše:Chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaký freeCAD soft ve kterém se dá jakeš takeš kreslit a hlavně, je v češtině, protože ingliš nevládnu. Popřípadě, může být ingliš, ale je k tomu k sehnání tchechishe manuál. Delftship je určitě super soft, ale nějak nejsem schopnej se prokousat angličtinou. Jo kdyby tak byl český návod k tomuhle....
For SH: prisla nejaka divna mail adresa potrebuju spravnou.
Tomáš
Tomáš
To bych samozřejmě udělal kdybych tu adresu viděl, ale já vidím pouze HUBÁČEK SvatoplukSnek píše:SH pouziva nekorektne napsanou email adresu obsahujici nepovoleny znak. Takze koukni na email co ti od nej prisel a opis rucne jeho email bez carkyto píše:Poslal jsem ten preklad, komu to nedorazilo a posilal mail, tak se ozvete.to píše: V Delftshipu by mělo jít přeložit menu, neměl by to být problém. Přeložím ho, bude mi to trvat cca týden (alespoň doufám), potom bych dal soubor k dispozici zájemcům.
(Jmeno Prijmeni, titul <email>) je nepripustne tam pouzit carku, carka je oddelovac e-mail adres, takze to tvuj email klient musi nutne rozhodit a prinutit vytvorit nekorektni adresu.
i v vlastnostech.
Tomáš
Tomáš
Sorry za komplikace...
buď
svatopluk.hubacek zavinac autel.cz
nebo
shu zavinac autel.cz
buď
svatopluk.hubacek zavinac autel.cz
nebo
shu zavinac autel.cz
Naposledy upravil(a) SH dne čtv úno 14, 2008 19:28, celkem upraveno 1 x.
Nevím, co je na mém mailu nekorektního? čárka je v popisu, pod kterým se adresa zobrazuje, to s adresou nemá nic společného. A oddělovač je snad středník ne? Nemáš nějak jinak nastavené národní prostředí než je ve zdejších krajích zvykem?Snek píše:SH pouziva nekorektne napsanou email adresu obsahujici nepovoleny znak. Takze koukni na email co ti od nej prisel a opis rucne jeho email bez carkyto píše:Poslal jsem ten preklad, komu to nedorazilo a posilal mail, tak se ozvete.to píše: V Delftshipu by mělo jít přeložit menu, neměl by to být problém. Přeložím ho, bude mi to trvat cca týden (alespoň doufám), potom bych dal soubor k dispozici zájemcům.
(Jmeno Prijmeni, titul <email>) je nepripustne tam pouzit carku, carka je oddelovac e-mail adres, takze to tvuj email klient musi nutne rozhodit a prinutit vytvorit nekorektni adresu.
Jinak další diskuze ňa téma adresa buď mejlem nebo telefonem, ať to tu nesviníme.
- Morpheus141
Díky tisíckrát za překlad, to je jiná paráda s Delftship.
Rovněž děkuji za překlad i s drobným návodem - hned je to jiné kafe :-)
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
Díky,Díky,Díky,Díky,Díky,Díky,Díky,Díky.........
...Konečne viem čo robím, resp. robím čo chcem.
Pošli mi ,prosím Ťa , preklad na adresu : jan.neupauer@wmx.sk
VĎAKA!
VĎAKA!
Ďakujem za neuveriteľne rýchlu odpoveď:)
- petr hájek
díky, teď už jen naučit se to používat....
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
tak jsem si trochu pohrál v delfshipu a toto je výsledek

To je dost dobrýskret píše:tak jsem si trochu pohrál v delfshipu a toto je výsledek
portal/img/gallery/516_1194182271.jpg
Tomáš
Tomáš
Ahoj Tomáši Princi
Zrovna začímám koumat stavbu plachetnice, na papír jsem vše překreslil, ale není to ono a v tom jsem objevil tuto diskusi a hned si stáhl program Delftship. Prosím pošli mi také překlad ikonek.
namornik13@seznam.cz
Děkuji Miloš Kvapil
Zrovna začímám koumat stavbu plachetnice, na papír jsem vše překreslil, ale není to ono a v tom jsem objevil tuto diskusi a hned si stáhl program Delftship. Prosím pošli mi také překlad ikonek.
namornik13@seznam.cz
Děkuji Miloš Kvapil
Zdravím překladatele ikonek a přidávám se k pokorné prosbě o zaslání překladu ikonek na adresu lubor@chytil.cz
Tak nastaly problémy s překladem. Ve verzi 3.1 Delftshipu lze pouzit textovy soubor, který jsem posilal.
Ve verzi 3.2 však tento soubor nelze použít, protože tato verze pracuje s nějakýma binárkama. Pro vygenerování binárního souboru je nutné stáhnout prográmek z
www.delftship.net - Download - Tools
Takže mám dotaz kolik je zájemců, kteří mají verzi 3.2 a tudíž nelze použít stávající překlad?
Ve verzi 3.2 však tento soubor nelze použít, protože tato verze pracuje s nějakýma binárkama. Pro vygenerování binárního souboru je nutné stáhnout prográmek z
www.delftship.net - Download - Tools
Takže mám dotaz kolik je zájemců, kteří mají verzi 3.2 a tudíž nelze použít stávající překlad?
Tomáš
Tomáš
Já mám určitě zájem. Nebo by mi stačila verze 3.1, ale tu jsem nikde ke stažení nenašel (:o(
Miloš
Miloš
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 41219 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pepa Darvaš