Souhlasím s názorem, že pokud musím do časopisu psát, aby tam vůbec něco bylo, není to zrovna nejlepší řešení. Pokud nechci poradit ostatním. Což já občas chci.
Na specializovaný lodněmodelářský časopis je nás dost málo, jak obyvatel, tak hlavně modelářů. Tak se domnívá, že bychom se my, co jsme ochotni hnojit občas rozumem, měli soustředit na jeden časopis a pak nebude problém, aby tam třeba i 1/5 stránek patřila lodím. Potíž je podle mne hlavně v přístupu většiny loďařů k této problematice. Většinu baví hlavně mluvit a ne stavět a občas o tom napsat. Stačí projít většinu DF. Jsou jedinci, kteří každý měsíc se nadchnou pro jiný model. A na druhé straně pěkná řádka těch co si staví jen do sekretáře. Ale nejvíc je těch, co jsou líní zvednou zadek a někam zajet, ať už za Kebou, nebo do Mostu, za Pepou k Náchodu, nebo na nějakou soutěž ať již Moravského poháru nebo i toho zatracovaného KLoM ČR. A těm nepomůže žádný časopis. I kdyby byl pozlacený.
Jěště k té ceně. Koukněte kolik stojí naše časopisy RCR, RDM a další. K tomu si připočtětte poštovné, které stoupá všude a není se čemu divit.
Když jsem začal kupovat z Anglie MMI stál 2,5 libry, dnes 3,4 libry a to od doby co jsme v EU platím poštovné pro "civilizovaný" svět. Do té doby doby jsme byli "wild word"
Ivan
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Obecně k časopisům
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28 Odpovědi
- 45986 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr hájek