Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Rhinoceros

Programy pro tvorbu modelářských výkresů a další grafické zpracování.
Odpovědět
Bruno

Rhinoceros

Příspěvek od Bruno »

Ahoj, je tu někdo kdo by pomohl s kreslením v programu Rhinoceros. Nakreslil jsem toho hodně, ale s výsledkem nejsem spokojený. Takže bych tady rád někoho našel, kdo by mi pomohl se zdokonalit. Nějaké základy za sebou mám. Jen jsem asi nepochopil stále jak kreslit. Některé tvary mi jdou. Jakmile je třeba složitější trup lodě, tak nastavá problém a trup není jak bych si přál. Možná jsem malinko náročný a nebo opravdu neumím kreslit :D
Tady malá ukázka kreslení:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Modely nejsou dokončeny. Vždy to ztroskotalo na nějakém zádrhelu, který jsem nebyl schopen obejít. Začátečník nejsem, ale dobrý také ne. Takže velmi rád uvítám pomoc zkušenějšího kreslíře.
Existuje spousta tutoriálů, ale ty jsou v angličtině a je potřeba mít k tomu komentáč. Protože je tam velmi mnoho nástrojů, které obsahují další nastavení. Něco málo jsem obkoukal.
Jsem schopen pomoct při kreslení nějakých lehčích drobností. Tak jsem zvědav jestli tady někdo bude ochotný se podělit o zkušenosti.
Bruno

Re: Rhinoceros

Příspěvek od Bruno »

Další pokusy:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Bruno

Re: Rhinoceros

Příspěvek od Bruno »

A další pokusy:
Obrázek