Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Nejede mi loď

Vše co se týká pohonu pro lodní model (motory, lodní šrouby, JET, Kortyho dýza, kormidla a pod.)
Odpovědět
Kulťas

Re: Nejede mi loď

Příspěvek od Kulťas »

Dobrý den

Vracím se po více než deseti letech k modelaření a chtěl bych poradit. Koupil jsem kdysi model Graupner Hydrospeed s neoriginálním pohonem a co si vybavuji, loď nechtěla jet. Voda se vířila a rychlost byla malá. Mám shánět originální pohon nebo nějakou jinou variantu?

Dále jestli toto čte někdo ochotný poradit ohledně baterií obecně budu rád. Když jsem končil s NiCd články, objevovaly se NiMh a dál jsem se už nedostal. Nevím jakou mám koupit automatickou nabíječku a jakým směrem ohledně baterií se vůbec vydat.
Kulťas

Příspěvek od Kulťas »

Obrázek
Kulťas

Příspěvek od Kulťas »

Obrázek
Kulťas

Příspěvek od Kulťas »

Obrázek
masa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masa »

Sehnat dneska ten puvodni pohon uz asi pujde dost tezko, sam se modlim, aby mi ten kloub jeste nejaky cas vydrzel a nemusel jsem resit nahradu ;)

Pokud se jedna o stejny Hydrospeed pohon, za coz uplne ruku do ohne nedam, tak mrkni na stranku, kde mam trochu popsanou moji Graupner Cobru - https://www.masnik.eu/page/graupner-cobra.php - je tam popis prestavby na stridak, sroub co tam mam, baterky atd..

Problem podle me bude v tom sroubu co tam je, jestli dobre vidim, tak nejaky 3-list. Chtelo by to podle me poloponoreny 2-list.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Pohon“