Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Lodní flexibilní hřídel-zkrácení
Re: Lodní flexibilní hřídel-zkrácení
Zdravím , zkracoval někdo z vás flexibilní hřídel ?mám strach že se mi lanko po zkrácení roztřepí , nemá stým někdo zkušenost ?
spletl jsem sekci , pardon.
Flexi hřídel jde nejlépe ubrousit hranou kotouče na brusce . Je potřeba s hřídelí otáčet.
Díky, zda se mi že nakonci v ni je zality kov. Pak už je cela ohebna. Pokud je duta, nevím jak ji pridelam k hřídeli motoru
Nevím o jaký průměr jde ,ale ještě jsem se nesetkal s dutou flexi hřídelí, Většinou se pouze vrchní návin trochu uvolní a povyjede dopředu. K upevňování k motoru lze použít kleštinu například http://eshop.mmodely.cz/klestinova-spoj ... /?cid=747.
Na těchto stránkách je k sehnání i flex různých průměrů. Pokud máš opravdu dutý tak ten nepoužívej je na nic.
Na těchto stránkách je k sehnání i flex různých průměrů. Pokud máš opravdu dutý tak ten nepoužívej je na nic.
Průměr 4mm , tuto spojku přesně mám , z čela to vypadá že je to něčím zalité a první dva cm nejsou ohebné. Risknu a uvidím , děkuju
bude záležet z jakého materiálu je, pokud je to klasika ocel , tak se třepit bude, pokud je to nerez, tak ne
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 15816 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pepa Darvas
-
- 41 Odpovědi