Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Lodě a rybáři

Určeno pro legrácky, fórky apod. Bez erotického obsahu a vulgarit!
Odpovědět
Dejv

Re: Lodě a rybáři

Příspěvek od Dejv »

Ahoj ve spolek, jen jako dotaz do diskuze - jak moc rc lodě plaší ryby rybářům? :) Měli jste už někdy někdo s tímto co dočinění?
Mě osobně se ještě nic takového nestalo, avšak nedávno jsem se přestěhoval a než poznám terén a lidi, zeptám se i na Vaše zkušenosti... Jen pro jistotu.
Dík David
SH

Příspěvek od SH »

:-)))))))))))))))))

Chceš to z pohledu:
a) rybáře
b) rozumného rybáře (prý i takoví se vyskytují...)
c) modeláře ?

Odpověď je
a) plaší neskutečně přes celý rybník i den dopředu než je model položen na vodu....
b) neruší, často modely zvednou ryby ze dna kde leží takže začnou žrát a možná i zaberou...
c) modely jsou rybám naprosto volné.... kolikrát ryba drcla do modelu i motorového, a když projíždíš hejnem, často ryba uhne až těsně před srážkou...

Spíš se ptej, s kterým typem rybáře se u vody nejpravděpodobněji setkáš...
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

K testování chování rybářů doporučuji Nepomucký rybník v Praze-Stodůlkách pod tubusem metra v okamžiku, kdy je břeh kolem dokola poset rybáři. A nejlépe si tam hodit ještě nějakou bójku, to je úspěch zaručen :D.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

neměl jsem problém nikdy...... spíše se (A CELKEM OBVYKLE) po malé chvíli ticha některý rybář přišourá a ptá se na možnosti postavit zakrmovačku se stejným ovládáním následuje debata o cenách vysílačů a potřebných serepetiček v modelářském sektoru a neskutečné nadávání na prodejce zakrmovaček průmyslově distribuovaných právě na základě cen modelářského vybavení ...... a pokud je rybář dosti rozezlen na prodejce občas může i lodku chtít postavit.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

doporučuji tedy mít ssebou malý transparent či ceduli s nabídkou ve stylu ,,postavím zakrmovačku za 1/3 ceny profi výrobku k doptání zde,,........
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Dejv

Příspěvek od Dejv »

No, to je právě to, na jakýho rybáře narazím. Většina co znám vždy rádi koukli co kde a jak. Ale nikdy mne nenapadlo se zeptat jestli je to ruší, natož co na to ryby :) Bral jsem to tak nějak jako samozřejmost.
Avšak na místě, které neznám se nechci hned jak dojdu k vodě dostat do nějakých problémů a dnes kdy hodně ploch je něčí (včetně těch vodních), tak to taky není úplně od věci vědět.
Pepa Darvaš

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Jezdili jsme s dětmi na rybníku, na druhé straně chytali rybáři. Jeden druhému jsme nevadili, jenže napřesrok se rybáři přestěhovali na náš flek, prý tam ryby berou. Jasně jezdili jsme s Fsrerkami, ty čeří vodu, proto se přestěhovali. Jinak ty ryby ani nevědí, že nahoře něco jezdí.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Zábava“