Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Kirov
- Pepa Darvaš
Kirov
Hledám někoho, kdo mi mi rozkreslil nástavbu na ruský raketový křižník „ Kirov "nejlépe v 3D . Nabízím 5000,-.

- Pepa Darvaš
Re: Kirov
Ahoj Luboss! Chtěl bych rozkreslit jednotlivé paluby podle plánů s tím, abych viděl jak to vypadá.Detaily nepotřebuji ty mám na plánech zvlášť. Jedná se o to, že nevím jak přesně ty paluby na sebe navazují , proto bych to chtěl složit v 3 D a když by to bylo v ipt, nebo nějakém souboru pro Inventor 2011 tak bych si už jednotlivé kusy sám rozebral na desku.
- Pepa Darvaš
Zatím na to nespěchám, mám dodělávat jinou ruskou loď, ale mám v plánu ji postavit v měřítku 1:150. Měl jsem u jednoho objednané plány na Kieva a ptal jsem se na Kirova, maloval to jeho táta, ale on vydělává sto tisíc a nějaká tisícovka ho přece nerozhodí, tak zatím čekám jestli se ještě neozve někdo, kdo má dobré úplány.Mám ještě pojištěného jednoho, ale toho si nechám pro sebe, jestli je ještě neprodal, koupím je od něj.
- Pepa Darvaš
Měl jsem v úmyslu zakoupit kvalitní plán na tuto ruskou loď již před časem. Dostal jsem několik nabídek , plány mi však nevyhovovaly protože byly od jednoho člověka, který si na detaily moc nepotrpěl, v řadě věcí včetně trupu se jeho plán rozcházel. Proto jsem si dal inzerát, že bych kvalitní plán rád zaplatil. Netušil jsem však, že mi jeden člověk nabídne plány za které ručí, stáhnuté z internetu a naskenované. Takové mi poslali dva kamarádi ze Slovenska (P. Mikulka a Maťo ) zadarmo. Plány jsou sice malované v Rusku jak píše prodejce, jsou však naskenované na A3 a rozkouskované, že by se musely pracně slepovat a znovu přefotit. O takové nemám zájem. Pokud by mi ten dotyčný dělal problémy , rád zveřejním jeho nick a jméno.To, že prodává plány, na které nemá autorská práva, bych snad nějak překousnul, ale stáhnout je z internetu, naskenovat je a dál je prodávat se mi zdá jako podvodné.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 4866 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od LADA.MMP
-
- 5 Odpovědi