Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

World of Warships

Našli jste na internetu zajímavý modelářský odkaz ? Napište jej do této diskuse ať se mohou podívat i ostatní.
Odpovědět
TomHlach

World of Warships

Příspěvek od TomHlach »

Zdravím, nejedná se o reklamu, ale narazil jsem náhodou na novou hru která by měla vyjít někdy v lednu, únoru. Jedná se o hru kde si můžete zahrát za několik typů lodí v námořních válkách viz video. Osobně mě baví i její kolegyně s letadly a tanky. Hry mě moc nebaví ale zde se jedná spíše o simulátor než hru.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=njCSaFR9K_0

Zde bude hra volně ke stažení: http://worldofwarships.com/

Fotky ze hry:
Obrázek
Obrázek
Má pomalu se rozrůstající flotila:
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
MC76

Re: World of Warships

Příspěvek od MC76 »

Hraju WOT /tanky/, ale na lodě se moc těším. Doufám, že nepoškodí německou větev, jako u WOT.
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

trochu bych optimismus mírnil. tato hra měla původně vyjít v červnu 2013, poté byl termín již 4x posunut. takže pokud vyjde budu rád, ale moc tomu stále nevěřím...
Obrázek
NeJaToD team
TomHlach

Příspěvek od TomHlach »

Však už vyšla. Zatím v alfa uzavřené verzi jen pro ověřené hráče a ty kteří si podali přihlášku, pak by měla vyjít pro všechny.
Má pomalu se rozrůstající flotila:
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Zajímavé odkazy“