10x Servo kanál - volba délky chodu 1-2ms / 0,7 - 2,3ms
2x SS regulátor 2x800mA
4x Analogový vstup 0-5V
4x Digitální vstup - kontakt
3x Digitální výstup 10A
Hlídání napětí baterie
Dosah s anténou 500m až 1Km
Z logiky plynoucí obousměrná komunikace - ovládání standard 50Hz a signály ze vstupů 25Hz
Napájecí napětí 5-14V

to vše na malé destiče můžete se podívat dole na fotky. Podotýkám že to není rozdělaný projekt ale plně funkční věc.
fotky ze stavby první verze:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... efcdeeabcd
drobné úpravy:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... a1c2a04c78
Tak a teď k tomu co mám v plánu a jestli by byl zájem o výsledný produkt.
Jelikož jsem i modelář, tak jsem si řekl že bych mohl očesat původní desku na minimum aby se vešla i do malých modelů lodí.
Chci zachovat tyto možnosti :
6x servo kanál / 6x digitální výstup (možná 8x uvidí se kolik zbyde paměti v procesoru)
2x řízení DC motoru (v obou směrech) tentokrát 2x 1,2A (možná zvolím 2x 2,5A řešení,ale jsou to náklady navíc)
dosah rádia minimálně 100m
hlídání stavu baterie (zřejmě bude funknčí jen pro 2s a 3s)
Napájení 1S, 2S, 3S (3,3 - 12V)
Ovládání pomocí bluetooth (smartphone s androidem / Windows Mobile / PC)
Cena do 500kč
Vhodné pro menší modely lodí , hlavní limit je asi 1,2A regulátor, externí by asi neměl moc smysl protože by pak vyšla v niveč velikost celé desky.
K dispozici bude řízení pomocí 2 motorů (2 lodní šrouby, loď se otočí prakticky na místě) nebo jeden motor pro šroub + servo na kormidlo + volitelně příčný pohon
zbyde ještě 5x servo kanál na světýlka blikátka troubítka a tak podobně.
Použitelné zřejmě i pro auta a slow fly letadla i když tam se bojím že je 100m dosah dost limitující ale s anténou by měla jít překročit hranice 600m
Postupně bych zde chtěl prezentovat postup stavby celého modulu a přinášet informace a poznatky ze stavby. Po úspěšném dokončení stavby plánuji uvolnit schémata, zdrojové kódy a vše potřebné ke stavbě a vylepšování modulu.
Pokud by někdo měl zájem spolupracovat na vývoji bude jedině vítán. Jako procesor bude na 90% atmega88