Vážení a vážený ladousi!
v reakcích na články jsem právě zjistil vážnou mezeru v matrixu..... reakce se totiž nedají odeslat v plném znění tak jak je autor napíše , ale okénko je samo omezí na svůj počet znaků což ovšem alespon u mě a mých známých nijak signalizováno není !!!!!!!!!!!!!!!! Prostě se po odeslání v okénku objeví jen část reakce a zbytek mizí v propadlišti dějin.
myslím , že s tím je třeba dosti radikálně něco udělat.
Pokud se někomu objevuje celý text reakce pak se omlouvám za neumětelskost mé osoby , ale u mě se prostě zbytek textu nedá zobrazit.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
reakce na články
- petr hájek
Re: reakce na články
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Omlouvám se, ale je to způsobeno standardním nastavením maximální délky komentáře pod článkem. Po určitém počtu znaků, o kterém si osobně myslím, že by měl pro vyjádření jedné myšlenky stačit, to prostě text utne. Dělá to tak od samotného spuštění MoNaKa a zatím se s tím každý dokázal popasovat... Připouštím, že tvůrci mohli informaci o překročení povoleného počtu znaků přidat k formuláři pro psaní komentáře, ale sám se v tomto směru ve zdrojovém kódu vrtat nebudu.
Postup pro úspěšné odeslání pracně napsaného komentáře je jednoduchý:
1. Napíšu komentář a odešlu ho.
2. Podívám se, zda se vložil celý a pokud ne, přejdu v prohlížeči o stránku zpátky do historie a zbytek textu si zkopíruji a vložím jako další komentář.
Postup pro úspěšné odeslání pracně napsaného komentáře je jednoduchý:
1. Napíšu komentář a odešlu ho.
2. Podívám se, zda se vložil celý a pokud ne, přejdu v prohlížeči o stránku zpátky do historie a zbytek textu si zkopíruji a vložím jako další komentář.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Teď jsem si dočetl komentáře pod daným článkem... Mám to chápat tak, že celý text komentáře na e-mail Ti coby autorovi článku odeslalo samotné MoNaKo?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- petr hájek
ne bohužel , odeslal mi ho kamarád přímo neb si nebyl jist , že to co vidí on , tedy to že se to nezobrazilo vidí i ostatní......
- petr hájek
možná by stálo za to alespon generovat jinou barvu tam kde je překročena hranice 1000 znaků, prostě když něco píšu , nepřemýšlím o tom jak dlouhé to je pokud chci zajistit reprodukci myšlenek v písemném projevu a když dopíšu a odešlu rád bych předem věděl , že se zobrazí jen kousek i v případě že v mém psacím okénku je text celý.
Jak nejrychleji se dalo, jsem vyhledal toto řešení:
Pokud při psaní délka komentáře překročí povolený počet 1000 znaků, vyskočí varovné okénko. To považuji u všech gramotných jedinců za dostatečné řešení. Pokud přesto někdo bude v psaní komentáře pokračovat, tak se pak nesmí divit, když se neuloží celý.
V každém případě děkuji za podnět. Sám od sebe bych to řešit nezačal.
Pokud při psaní délka komentáře překročí povolený počet 1000 znaků, vyskočí varovné okénko. To považuji u všech gramotných jedinců za dostatečné řešení. Pokud přesto někdo bude v psaní komentáře pokračovat, tak se pak nesmí divit, když se neuloží celý.
V každém případě děkuji za podnět. Sám od sebe bych to řešit nezačal.
- petr hájek
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek