Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Zimní Lužiny 2012
Re: Zimní Lužiny 2012
Jelikož jsem líný dělat banner a jelikož si myslím, že jste to na hlavní stránce MoNaKa již zaznamenali, tak to jen shrnu:
Zimní Lužiny 2012 proběhnou v sobotu 3. listopadu 2012 od 14:00 h u Horní nádrže v Praze na Lužinách.
Celá pozvánka:
portal/view.php?cisloclanku=2012100008& ... 2-pozvanka
Napište, zda dorazíte. Díky.
Zimní Lužiny 2012 proběhnou v sobotu 3. listopadu 2012 od 14:00 h u Horní nádrže v Praze na Lužinách.
Celá pozvánka:
portal/view.php?cisloclanku=2012100008& ... 2-pozvanka
Napište, zda dorazíte. Díky.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Mám to v plánu ....loď beru dle větru a počasí ...
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
chystá se někdo?
Já tam přirozeně budu. Pak by tam měl dorazit přinejmenším Bohouš. Nějaké náznaky možné účasti mám ještě od J. Voráčka a plachetničkářů J. Culka a J. Holuba, jinak mi nikdo vědět nedal.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
já mám trochu problém, ale snažím se to nějak sjednotit ....rád bych se zastavil ..
Jsem myslel, že je máš jako vodník celoročně ;-).čochtan píše:Bohužel zvítězily doma Dušičky.... :-(
- Ivo Michal
Já se tentokrát nezúčastním - Dušičky, zazimování chaty, sraz se spolužáky... :-(
Snad někdy příště. Ivoš
Snad někdy příště. Ivoš
zkusim prijet, mame ale na obed navstevu a tak vyrazim pozdeji... porebuji ale vyzkouset to omezovani vykonu motoru, takze se pokudim prijet
jen doufam, ze tam bude jeste nekdo, koho budu moci tahat, aby mi simuloval zatez
jen doufam, ze tam bude jeste nekdo, koho budu moci tahat, aby mi simuloval zatez

NeJaToD team
Proběhlé setkání pohledem s paluby Magnuse Olofssona:
[video]https://plus.google.com/u/0/photos/1110 ... 9484736242[/video]
[video]https://plus.google.com/u/0/photos/1110 ... 9484736242[/video]
Haituit, mereu, viata mea ca un trofeu,
Haituit, tarziu, nu conteaza mort sau viu
Haituit, tarziu, nu conteaza mort sau viu
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení