Máte kromě členských průkazek modelářských klubů SMČR zároveň průkazky jiných sportovních spolků? Pak je tato zpráva i o Vás:
Česko má víc sportovců než obyvatel, zjistilo ministerstvo financí
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Kolikanásobní sportovci jsme?
Re: Kolikanásobní sportovci jsme?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Hrával jsem 3 sporty a u všech jsem měl průkazku ,která se pořád válí někde v klubech, takže se nedivím tomu počtu 
Má pomalu se rozrůstající flotila:
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
ladousi to mas jako s mobily. v cesku je v soucasne dobe aktivnich cca 13 mil simkaret. a tolik lidi u nas urcite neni taky. proste maj lidi vice nez jednu u sebe a stejne tak mohou byt ve vice klubech

NeJaToD team
Já to samozřejmě chápu, jen si nedovedu představit, jak bych, pokud tu naznačenou myšlenku dotáhnou do konce, měl lustrovat zájemce o členství, zda už náhodou neplatí jinému sportovnímu svazu... Hlavně mi to ale přijde postavené na hlavu, protože by stát měl být spíše rád, když ho jeden člověk reprezentuje ve více sportech.
Neměla by být jedna činnost dotována dvakrát, ale nevidím v problém v dotování jednoho sportovce dvakrát - s kopačákem přeci nemůže trénovat skok o tyči...
Neměla by být jedna činnost dotována dvakrát, ale nevidím v problém v dotování jednoho sportovce dvakrát - s kopačákem přeci nemůže trénovat skok o tyči...
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Lado me to pripada umele vyvolane. Proste to nekdo secetl jako housky na krame a udelal z toho kauzu jak sportovni svazy zdimaji stat. Uz jim sebrali Sazku jen proto ze stat nesplnil co slibil a ted jde po nich jinak. Proste chteji mit vice penez pro "sve" sportovni kluby a aby nemuseli davat ostatnim. To je cele...

NeJaToD team
oživim tuhle mrtvolu
já mám průkaz Českýho Atletickýho Svazu
já mám průkaz Českýho Atletickýho Svazu
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek