Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Kde pořídit Springera?

Zde se budeme věnovat remorkérům třídy Springer.
Odpovědět
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde pořídit Springera?

Příspěvek od ladous »

Pokud nechcete Springera stavět uplně od nuly, máte samozřejmě několik možností k jeho pořízení.

Kromě tuzemských výrobců trupů Pepa-Model a MMProducts si nyní můžete pořídit stavebnici od aero-naut Modellbau: Ramborator

Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Pokud jsem dobře vyrozuměl, tak za tu stavebnici chtějí 79 Euro.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
jaroj

Příspěvek od jaroj »

Minulej týden jsem tohodle springoše viděl u nich na stánku v Norimberku. Stál uprostřed nádherných dřevěných modelů a dalších věcí. Osobně jsem si myslel, že to tam mají jako protiklad, aby vinikla krása toho dalšího.
Že to budou nabízet jako stavebnici (jak jsem ted koukal k nim do katalogu) a letošní novinku, tak to by mě teda nenapadlo.
Zachovejte paniku :-)
Karolinus I

Příspěvek od Karolinus I »

jaroj píše:Minulej týden jsem tohodle springoše viděl u nich na stánku v Norimberku. Stál uprostřed nádherných dřevěných modelů a dalších věcí. Osobně jsem si myslel, že to tam mají jako protiklad, aby vinikla krása toho dalšího.
Že to budou nabízet jako stavebnici (jak jsem ted koukal k nim do katalogu) a letošní novinku, tak to by mě teda nenapadlo.
Asi se dozvěděli, že je o ně v Čechách zájem.
A je To . . . .!
PetrL3

Příspěvek od PetrL3 »

On to někdo kupuje? Vždyť nic jednoduššího na stavbu snad ani neexistuje. Navíc sem to vyděl v nabídce P.D. za nějakou směšnou cenu i s nástavbou.
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny. --Albert Einstein
PetrL3

Příspěvek od PetrL3 »

Teda tím nechci říct, že např. MMP by to měl nějak drahý, vím, že dělá trupy kvalitně a musí mít přeci marži, jen mi to přijde škoda, když na tohle se dá použít i "nemodelářský" odpad. já mám springera z překližky z nábytku, co se lividoval (mimo paluby a nástavby).
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny. --Albert Einstein
Pepa Darvaš

Příspěvek od Pepa Darvaš »

PetrL3 píše:Teda tím nechci říct, že např. MMP by to měl nějak drahý, vím, že dělá trupy kvalitně a musí mít přeci marži, jen mi to přijde škoda, když na tohle se dá použít i "nemodelářský" odpad. já mám springera z překližky z nábytku, co se lividoval (mimo paluby a nástavby).

Divil by ses, co lidí si nechá ty lodě postavit s RC vybavením.Láďa dělá všechno z epoxidu a je to ve vysoké kvalitě.Já používám skoro na všechny trupy polyester, sehnal jsem celý sud velice levně a tak než ho spotřebuji, budu dělat z něj.Je levnější víc smrdí a každý lepidlo na něj nechytne.Chce to trošku znalosti.Proto si můžu dovolit takovou cenu.Jen do Německa jsem jich prodal na padesát.V poslední době se to ustálilo a už o ně není takový zájem.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Springer a vše kolem něj“