Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Spekulace

Do těchto míst budou přesouvany příspěvky, které se adminům nepovedlo zařadit jinam a které porušují pravidla DF.
Odpovědět
JuraSach

Spekulace

Příspěvek od JuraSach »

dal bych sem obrázky kdyby to bylo možné jednodušeji než je nejdříve vkládat do galerie
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Spekulace

Příspěvek od ladous »

JuraSach píše:dal bych sem obrázky kdyby to bylo možné jednodušeji než je nejdříve vkládat do galerie
Obrázek je možno nahrát na jakýkoli server. Není nutné používat galerii MoNaKa. Pak jen stačí odkaz na obrázek zkopírovat a pomocí tlačítka Obrázek vložit do příspěvku.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

JuraSach píše:vyhledávání nefunguej ani teď...zkus zadat hledat "mix" a nebo "nastavení mixu"
Na mix to vyhodí několik desítek příspěvků, kde se to slovo používá.
Pro nastavení mixu to najde dvě témata, pokud si s tím člověk pohraje až v té obrazovce Googlu přidáním uvozovek.

Ideální stav to není, ale použitelné to je (na nic lepšího jsme nepřišli).
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
JuraSach

Příspěvek od JuraSach »

Pak byl možná tím že jsem to používal v práci kde jsem za proxy která je kešovací...
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
JuraSach

Příspěvek od JuraSach »

křičel jsem HOP aniž bych skočil..ani doma v přesném tvaru "nastavení mixu" mi to nefunguje...google vrátí prázdnou stránku bez žádného nalezeného a MoNaKo 84 stránek a všechna témata..
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

JuraSach píše:křičel jsem HOP aniž bych skočil..ani doma v přesném tvaru "nastavení mixu" mi to nefunguje...google vrátí prázdnou stránku bez žádného nalezeného a MoNaKo 84 stránek a všechna témata..
Já když na té prázdné stránce, co vygeneruje Google, zadám znovu hledaný výraz v uvozovkách, tak to najde opravdu jen pár výskytů. asi jsem to napoprvé špatně popsal.
Odpovědět

Zpět na „Koš“