Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Spekulace
Re: Spekulace
Obrázek je možno nahrát na jakýkoli server. Není nutné používat galerii MoNaKa. Pak jen stačí odkaz na obrázek zkopírovat a pomocí tlačítka Obrázek vložit do příspěvku.JuraSach píše:dal bych sem obrázky kdyby to bylo možné jednodušeji než je nejdříve vkládat do galerie
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Na mix to vyhodí několik desítek příspěvků, kde se to slovo používá.JuraSach píše:vyhledávání nefunguej ani teď...zkus zadat hledat "mix" a nebo "nastavení mixu"
Pro nastavení mixu to najde dvě témata, pokud si s tím člověk pohraje až v té obrazovce Googlu přidáním uvozovek.
Ideální stav to není, ale použitelné to je (na nic lepšího jsme nepřišli).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Pak byl možná tím že jsem to používal v práci kde jsem za proxy která je kešovací...
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
křičel jsem HOP aniž bych skočil..ani doma v přesném tvaru "nastavení mixu" mi to nefunguje...google vrátí prázdnou stránku bez žádného nalezeného a MoNaKo 84 stránek a všechna témata..
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
Já když na té prázdné stránce, co vygeneruje Google, zadám znovu hledaný výraz v uvozovkách, tak to najde opravdu jen pár výskytů. asi jsem to napoprvé špatně popsal.JuraSach píše:křičel jsem HOP aniž bych skočil..ani doma v přesném tvaru "nastavení mixu" mi to nefunguje...google vrátí prázdnou stránku bez žádného nalezeného a MoNaKo 84 stránek a všechna témata..