Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Nabíječka Dualsky N 61e

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
Josef

Re: Nabíječka Dualsky N 61e

Příspěvek od Josef »

Ahoj všem,vloni jsem si pořídil tuto nabíječku dosud jsem jí nepoužil,ale teď jsem chtěl nabíjet baterie a zjistil jsem,že jsem někde založil český návod. Mám pouze anglický manuál,nemá někdo český manuáll ?Pokud ano byl bych rád za kopii, Díky moc.
Josef
Netfinity

Příspěvek od Netfinity »

Josef

Příspěvek od Josef »

To je sice ono,ale odkaz u Hořejšího mi nefunguje. Vypadá to,že všichni další prodejci okopírovali tuto stránku vzhledem k tomu,že je to všude úplně stejně řazeno. Dole je odkaz na český návod a po kliknutí jsou stránky nedostupné. Třeba někdy ten český návod najdu. Já si totiž nepamatuji jestli jsem jej dostal a někde zabordelil nebo tam vůbec nebyl. Díky za snahu.
Josef
Snek

Příspěvek od Snek »

Josef píše:To je sice ono,ale odkaz u Hořejšího mi nefunguje. Vypadá to,že všichni další prodejci okopírovali tuto stránku vzhledem k tomu,že je to všude úplně stejně řazeno. Dole je odkaz na český návod a po kliknutí jsou stránky nedostupné. Třeba někdy ten český návod najdu. Já si totiž nepamatuji jestli jsem jej dostal a někde zabordelil nebo tam vůbec nebyl. Díky za snahu.
Josef
Odkaz u Horejsiho funguje, navod jde normalne stahnout a ma 27 stran. PDF je kompatibilni s PDF verze 1.4 coz je Acrobat Reader 5+ takze by to melo byt citelne kdekoliv a cimkoliv. Spise zkotroluj zda ti do toho nekeca v pocitaci antvir, anitspam, antimaware a dasli anti udelatka :)

Stahl jsem ti ho a preulozil na nasledujici adresu http://leteckaposta.cz/659787965 kde bude ulozen na 19 dnu.
Modelařím pro radost, ne pro specializaci na danou kategorii modelů.
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
Netfinity

Příspěvek od Netfinity »

To Josef: Podarilo se ti ten navod stahnout a otevrit ? Nebo ti mame jeste nejak poradit jak na to ? Pokud máš nainstalován Acrobat Reader tak ti to musi jit otevrit.
Josef

Příspěvek od Josef »

Díky moc z toho úložiště to šlo. Je to super už to funguje. Měl jsem od dalšího kolegy z Monaka odkaz v SZ,zde mi to ale nešlo ani po přeinstalaci Adobe. Po kliknutí na odkaz v e.mailu mi naskočilo okno a v momentě další ve kterém se mi objevilo,že internet explorer přestal pracovat. Stejně mě to dělalo přímo na stránkách e-shopů Hořejší a dalších,které měli odkaz na manuál. Nevím co to způsobuje protože jinak noťas chodí super. Takže díky všem za snahu a jsem rád,že se dobrá věc podařila.
Josef
Netfinity

Příspěvek od Netfinity »

Pro prohlížení web stránek jinak používáš standartně Internet Explorer ? Nebo nějáký další Firefox, Chrome atd. ? Pokud běžně používáš Internet Explorer, tak by ho chtělo asi přeinstalovat, protože se chová něják nestandartně. Taky bych udělal údržbu. Vyčištění záložních souborů IE, tempu počítače, odstranění neplatných registrů programem CCleaner http://www.filehippo.com/download_cclea ... d8028e5fe/, pak otestovat počítač nějákým adware/malware programem např. MBAM http://download.cnet.com/Malwarebytes-A ... tag=button, a nakonec bych udělal vyčištění registrů programem Auslogics Registry Cleaner http://www.auslogics.com/en/software/re ... /download/. Po teto činnosti udělat restart PC a otestovat funkčnost. Ale např. u programu CCleaner bys měl vědět co děláš, pokud bys chtěl zaškrtnout něco víc než je ve výchozím nastavení.
Netfinity

Příspěvek od Netfinity »

Takovouto údržbu zvládne každý počítačově zdatnější uživatel, a já takové úpravy dělám na dálku po připojení programem TeamViewer.
Josef

Příspěvek od Josef »

Víš co já jsem jen obyč uživatel,v únoru mi klekl noťas v březnu jsem koupil nový s Win 7 a pouze řeším aktualizace a jiné věci např. z Hp,které mi stále otravují ve vyskakovacích oknech. Nerad bych to rozhasil a byl háji.
Roman

Příspěvek od Roman »

Josef píše:Víš co já jsem jen obyč uživatel,v únoru mi klekl noťas v březnu jsem koupil nový s Win 7 a pouze řeším aktualizace a jiné věci např. z Hp,které mi stále otravují ve vyskakovacích oknech. Nerad bych to rozhasil a byl háji.
se domluv s nekym kdo se v tom vyzna a koukne se ti na to pres teamviewer nemusis to ani instalovat jen to spustis a ten druhy pouzije tvoje ID a heslo co se vygeneruje a vidi tvoji obrazovku jako ty a ty vidis co dela a kde
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“