Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Smit Nedrland_zahájená stavba
Re: Smit Nedrland_zahájená stavba
Prodám zahájenou stavbu Smit Nederland (necelý 1m). Velmi kvalitní, festovní trup z produkce P.Zak. Kortovky, kormidla, hřídele, 2x Robbe motor, spojky, lodní šrouby Raboesch, 10kg servo s kovovými převody, ostatní dle foto. Stavba naprosto špičková, motory s hřídelemi absolutně souosé. Kompletní plány, paluba nahrubo vystřížená z 1mm laminátu s nachystaným nalepeným plánem pro pokračování. Nalaminovaná smrková obvodová lišta, 0,5mm laminát na kompletní nástavbu je součástí (cca 0,5x0,5m - možno větší rozměr). Pevná cena 4500,-. Pouze osobní odběr, Brno, Vyškov + v okolí možno přivést. V případě vážného zájmu do 2.6.2011 sms 720 133 686, potom budu k dispozici i telefonicky i e-mailem. Změna projektu za větší kus.
Fotky na modelbazaru.
Fotky na modelbazaru.
Oprava ceny 4200,-
Můžeš poslat fotky současného stavu na zdejší mail nebo SZ?
Dík, Radek
Dík, Radek
http://oldanov.rajce.idnes.cz/smit_ned/
tady je aktuální stav. Je to letoxitem na osmirkovaném a odmaštěném základu. A původně jsem o prodeji vůbec neuvažoval, tak jsem se s tím faktr drbal. Hlavně poloha hřídelí.
tady je aktuální stav. Je to letoxitem na osmirkovaném a odmaštěném základu. A původně jsem o prodeji vůbec neuvažoval, tak jsem se s tím faktr drbal. Hlavně poloha hřídelí.
Doplňující info.
Jinak samozřejmě všechny komponenty od hřídelí po motory atd. jsou funglovky.
Původní cena je:
trup + bižuterie - cca 4000,-
motory power 755/40 celkem - 900,-
lodní šrouby - 3-listý mosazný šroub typ A, 45/M4, levý, pravý - 700,-
hřídele - 400,-
servo - 300,-
ostatní bižuterie - páky, trubičky atd, taky nějaká ta stovka
plotna laminátu 0,5mm na nástavbu a 1mm na palubu - cca do 400,-
Jinak samozřejmě všechny komponenty od hřídelí po motory atd. jsou funglovky.
Původní cena je:
trup + bižuterie - cca 4000,-
motory power 755/40 celkem - 900,-
lodní šrouby - 3-listý mosazný šroub typ A, 45/M4, levý, pravý - 700,-
hřídele - 400,-
servo - 300,-
ostatní bižuterie - páky, trubičky atd, taky nějaká ta stovka
plotna laminátu 0,5mm na nástavbu a 1mm na palubu - cca do 400,-
Díky za fotky, ale nepůjdu do toho.
Radek
Radek
Konečná sleva na 3900,- když nic, tak to postavím sám.
V případě zájmu prosím pouze na mobil, jakkoli.
3700,- téměř cena samotného trupu. Ostatní defacto zdarma.
proč to prodáváš?, vypadá to pěkně 
Lítám aktivně heli a větší letadla, rekreačně jezdím elektromontstera. Dokončil jsem vysněnýho Artura a započal tuto stavbu se stoprocentním přesvědčením, že nikdy neprodám, a proto to co jsem doteď na smitovy udělal, za tím si kvalitativně stojím. Vzal jsem si s ohledem na náročnost větší sousto. Ostatní vč. práce a rodiny mě tak zaneprazdňuje, že jsem na to ani nevím jak dlouho nešáhnul a zatím bez lepšího výhledu. S ohledem na budoucí investici finanční a časovou , která by mě čekala (abych splnil své představy co se týká této lodi), byl jsem nucen přehodnotit priority a finance i čas.
Níž jít s cenou nehodlám, už tak mi je to trochu proti srsti. To bych to radši nechal jako pojízdný necky (chybí pouze 2 regly a může jít na vodu) a třeba by v důchodě byla loď ve stavu, v jakém má být.
Níž jít s cenou nehodlám, už tak mi je to trochu proti srsti. To bych to radši nechal jako pojízdný necky (chybí pouze 2 regly a může jít na vodu) a třeba by v důchodě byla loď ve stavu, v jakém má být.
Při. platbě 1000,- předem na účet pošlu i na dobírku. Cena zůstává + 50Kč (poštovné a balné).
Vypadá to moc pěkně :-). Pokud se nikdo nepřihlásí možná bych si to koupil na konci velkých prázdnin to budu mít por brigádě. Zatím se rozmyslete protože je to opravdu moc pěkné
Má pomalu se rozrůstající flotila:
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
Oldíku, fakt hezká práce, pozná se pečlivost ! :-) Kdyby nás nečekalo stěhování (už se ve třech nevejdeme do bytu se všemi těmi věcmi a koníčky), hned bych to koupil a klidně i za původní cenu. Sám mám více jak 2 roky rozestavěného Emilla Robina a není a není na to čas. A v současné době ani další prostor v bytě... :-( Já být na Tvém místě, asi bych to neprodával, pokud nepotřebuješ rychle peníze.... Mně samotnému by bylo líto vzdát se takového modelu a práce na něm!
Mirek
Mirek
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 63 Odpovědi
- 254903 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Šiška Roman