Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Pohon pro Schnellboot S-100 od Italeri.
Pohon pro Schnellboot S-100 od Italeri.
Dobrý den,
rád bych se zeptal nejspíše majitelů Schnellbootu S-100 od Italeri, jaký použili pohon (motory+šrouby).
rád bych se zeptal nejspíše majitelů Schnellbootu S-100 od Italeri, jaký použili pohon (motory+šrouby).
Re: Pohon pro Schnellboot S-100 od Italeri.
Ahoj
Já do toho použil speed 400 na přímo, k tomu 6 článek (7,2V)
šrouby jsem použil originál, jelikož jsou až moc pěkné:D
Já do toho použil speed 400 na přímo, k tomu 6 článek (7,2V)
šrouby jsem použil originál, jelikož jsou až moc pěkné:D
A speed 400 6V nebo 7,2V? Závit na šroubech jsi vyřešil jak? Jak couvá? Nedělá to potíže? Ještě délka hřídele?
No mělo by to být motor na 7,2 a baterie též na 7,2..
Ohledně šroubu M4 a nejlépe zaformovat, teď to mám provizorně, pak budu dělat formu..
Ohledně šroubu M4 a nejlépe zaformovat, teď to mám provizorně, pak budu dělat formu..
To nechápu. Zaformovat matici M4 do stávajícího, nebo odlít celý šroub?
ne ne odlít celý šroub , ale v tvém případě bych to asi neřešil a dal bych tam klasický šroub....
M4 jsem myslel díra v šroubu...
M4 jsem myslel díra v šroubu...
Takže udělat vnitřní závit přímo do plastu. Pokud bys dělal formu, tak bych od tebe tři kusy koupil. Pokud by to šlo?
přesně tak, ale ten plast moc nevydrží, popřípadě bych to futro pro závit udělal z epoxidu. Formu budu dělat, lae u mě je jediný problém a to čas, mám toho fakt hodně, ale do léta se mi to snad povede...
Čas je také můj nepřítel. Stavebnice dojde zítra nebo pozítří. U mě je to práce na rok. Chci ji trochu oživit a proto možná ještě déle. Rád bych se trochu přiblížil předloze a ty šrouby tomu pomůžou, ale nechci to na úkor jízdy. Pokud se pustíš do formy?
Nevhodné příspěvky jsem smazal.
Případné detaily o možném prodeji a koupi poptávaných dílů řeště v k tomu vyčleněných částech DF, popřípadě formou soukromých zpráv!
Případné detaily o možném prodeji a koupi poptávaných dílů řeště v k tomu vyčleněných částech DF, popřípadě formou soukromých zpráv!
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Skús sa pozrieť sem http://www.modelboats.live4tuning.sk/vi ... f=14&t=129
Snáď Ti to dá pár podnetných myšlienok. Netvrdím, že mám patent na rozum, ale pláve docela svižne a obratne.
Snáď Ti to dá pár podnetných myšlienok. Netvrdím, že mám patent na rozum, ale pláve docela svižne a obratne.
Ty šrouby jsou perfektní, ale to nevyrobím. Jinak dobrá práce a pro mě i inspirace. Do teď jsem modely dělal
"čistě", ale u tohohle se pokusím o rez, opotřebení... . Je to můj druhý Schnellboot a moje srdeční záležitost.
"čistě", ale u tohohle se pokusím o rez, opotřebení... . Je to můj druhý Schnellboot a moje srdeční záležitost.
já mám ve schnelbootu 3x 400 Mig a šrouby raboesch 30mm koukni se tady: http://www.modelylodi.inshop.cz/rcprisl ... dnisrouby/ typ D1 nebo D2 odpovídá nejsou sice nejlevnější, já mám sice A, ale jede to s nima super,
jinak by mohly stačit jákékoliv plasťáky nezkoušel bych je odlévat pokud nechceš přesné maketové na statický model, ale do vody bych se s nima nepouštěl ta pevnost nebude taková jako u PP nabo PE nebo mosazi, ať tvrdí kdokoliv cokoliv,
jinak by mohly stačit jákékoliv plasťáky nezkoušel bych je odlévat pokud nechceš přesné maketové na statický model, ale do vody bych se s nima nepouštěl ta pevnost nebude taková jako u PP nabo PE nebo mosazi, ať tvrdí kdokoliv cokoliv,
Pavel Daněk
Al khubar a Schnellboot S-100, ve stavbě
FUTABA 3PM 2,4GHz, 6EX 2,4GHz
Suhlasim s "sas". Originalne sroby zo stavenice su iba na pozeranie, v ziadnom pripade nie su vhodne do plavajuceho modelu-po prvom prudsom pridani plynu by sa lopatky olamali.
Cena není malá, ale zase tam budou vypadat dobře. Asi i více snesou.
jsou super, člun šel na plný plyn až do kluzu, při jízdě jsem škrtnul o břeh, ale k poškození nedošlo, to by nevydržel ani plasťák, při druhém škrtnutí se jen odšrouboval, a na místě kolize jsem ho našel,
Pavel Daněk
Já si myslím, že vhodný budou, alespoň podle popisu, typ D2. Je i tam nějaká podobnost. Dnes dorazila stavebnice a napadlo mě, jak jste vyřešili přístup ke kormidlům? Přece jen občas se mi stane, že potřebujou trochu poštelovat. Né vždy, ale náhoda je blbec.
Ještě bych ocenil čísla odstínů a poměr barev, co uvádí revell u 1/72. Pod a nad čárou ponoru a palubu. Jestli někdo máte?
Další otázka. Použili jste původní kormidla-provrtat a usadit hřídel-nebo úplně nová? Teď nad tím hloubám.
ahojMC76 píše:Ještě bych ocenil čísla odstínů a poměr barev, co uvádí revell u 1/72. Pod a nad čárou ponoru a palubu. Jestli někdo máte?
prostuduj si tento odkaz:http://www.shipcamouflage.com/
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
kormidla je lepší udělat nová, nebo koupit kormidla od RobbeMC76 píše:Další otázka. Použili jste původní kormidla-provrtat a usadit hřídel-nebo úplně nová? Teď nad tím hloubám.
http://www.robbe.de/zubehoer-ersatzteil ... r.html?p=2
Pavel Daněk
Pánové děkuji, to je to, co jsem hledal. Dost jste mi pomohli, hlavně ušetřili čas.
Ahoj - používáte originál trup ze stavebnice nebo máte trup laminátový?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek