Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Lodě světových válek

Odpovědět
fandamodel

Re: Lodě světových válek

Příspěvek od fandamodel »

Regionální muzeum ve Vysokém Mýtě a Svaz modelářů ČR vás zvou na velkou přehlídku maket válečných lodí.
Kurátor výstavy Jiří Lejsek
Výstava bude probíhat od 20.03.2011 do 17.04.2011
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Já bych jen doplnil odkaz na kompletní pozvánku:
http://muzeum-myto.cz/6-ikonyII.php?rok ... vazba=1234
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
taby

Příspěvek od taby »

Na konci výstavy (so 16. a ne 17. dubna) se má konat "Mistrovství ČR ve stavbě lodních modelů" -> viz. http://muzeum-myto.cz/5-ikony.php?stran ... vazba=1216

Nevíte někdo, co to má být a zda má tedy i cenu si nechávat návštěvu na onen poslední víkend výstavy?
Merrimack

Příspěvek od Merrimack »

Navštívyl jste to tam už někdo? Stojí za to se tam jed podívat?
Popřípadě nějaké foto z akce..
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Nejlepším termínem pro návštěvu výstavy je sobota 16. dubna, kdy tam opravdu bude probíhat mistrovství republiky sekce C, což jsou zjednodušeně řečeno stolní makety lodí (hist. plachetnice...). Bude toho nejvíce k vidění a zároveň bude šance zastihnout tam nejvíce lodních modelářů.

V neděli 17. dubna kolem poledne se exponáty začnou pomalu balit, takže bych v poslední den výstavy návštěvu nedoporučoval.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Merrimack

Příspěvek od Merrimack »

Už jsem viděl i některé foto z akce které mi přišli na email. Myslím že to za to stojí se jed i takovou dálku podívat...
fandamodel

Příspěvek od fandamodel »

Zdravím
Výstava je obeslána asi 30 modely a na konci výstavy při soutěži by tu mělo být dalších téměř 50 lodí ,(ovšem ne už válečné).Několik lodí mám na mých stránkách.Vystavované lodé jsou mimo jiné z Prahy,Plzně, MK děčín,KLM Náchod,Admirál Jablonec nad N. KLoM Brandýs nad L.atd.
Pokud přijedete na výstavu 16. nebo 17. dubna ,máte možnost navštívit ještě výstavu RC modelů v nedalekých Českých Heřmanicích (asi 10 km od Vys.Mýta).Zde je možnost se najíst přímo v areálu (teplá jídla).Výstava proběhne 17. dubna od 14 hod. do 19 hod. a v neděli od 9,30 hod. do 16 hod.Výstava je obsazena asi ze 4/5 modely letadel a zbytek jsou lodě a auta.
duke

Příspěvek od duke »

Článek a fotky na našem klubovém webu www.klombrandys.cz. Myslím že určitě stojí výstava za vidění.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Také přispěji tím, co můj foťák zachytil:
http://ladous.rajce.idnes.cz/vystava_vysoke_myto_110326
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Ve vysílání ČT proběhla v sobotu 9. 4. 2011 v rámci Poledních událostí krátká reportáž z místa činu:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 1012000409

Hledejte mezi časy 15:53 a 17:20.
PetrP

Příspěvek od PetrP »

Tak jsem se byl včera na poslední chvíli taky podívat. Sice se mi moc nechtělo cestovat tu dálku, ale nakonec jsem se překonal a jelikož bylo hezké počasí, byl to příjemný výlet. Výstava působila lákavě, přeci jen historické válečné lodě jsou moje srdeční záležitost. Myslím že to stálo za to, vstupné lidové, průvodce (katalog) hezky zpracovaný a samotné modely nádherné. Sice některé z nich už znám, viděl jsem je naživo na některých akcích, nebo jsem o nich alespoň četl, ale i tak jsem si je znovu rád prostudoval. Jediná "vada" na kráse byl rozsah výstavy. Přeci jen pokud by se sešlo modelů několikanásobně víc, byla by to podívaná ještě úžasnější a dal by se u toho strávit celý den. Nemyslím to ale jako kritiku, chápu jak obtížné je organizování takové akce a jsem rád i za to co se podařilo. Vystavené modely z MS C jsem si taky prohlédnul a opět bylo co obdivovat. Takže celkové dojmy pozitivní a doufám že se časem bude něco podobného opakovat.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Výstavy a veletrhy“