Vážení modeláři,
rádi bychom Vás tímto pozvali jménem společnosti ITEA na veletrh MODELÁŘ, který bude zaměřen na modely a modelářství.
Jarní veletrh MODELÁŘ bude probíhat ve dnech 10.-13.3.2011 v nejmodernějším výstavním areálu v ČR na Výstavišti Brno.
Nabízíme tedy jedinečnou možnost prezentovat Vaší společnost a Vaše produkty modelářům. V průběhu veletrhu naše společnost ve spolupráci s BVV garantuje profesionální servis.
Zároveň s veletrhem Modelář budou probíhat veletrhy PRO DÍTĚ 2011, který je zaměřen na dětský a kojenecký sortiment, veletrh ITEA BRNO, který je zaměřen na hračky a hry a veletrh RYBAŘENÍ 2011.
Tím Vám také můžeme zaručit vysokou návštěvnost (veletrh ITEA 2010 činil 36.100 návštěvníků a veletrhu PRO DÍTĚ 2010 se zúčastnilo 23.764 návštěvníků).
V příloze si Vám dovoluji zaslat přihláškovou dokumentaci, nomenklaturu a samozřejmě jsme Vám k dispozici v případě jakýchkoliv dotazů či požadavků.
Těšíme se na Vaši účast na jarním veletrhu v Brně.
S pozdravem a přáním hezkého dne za tým veletrhu MODELÁŘ
Sylvie Makolliová
obchodní manažer
Jakub Špaček
PR and marketing manager
Jindřich Kurdiovský
manažer pro zahraničí/manager for foreign countries
Kancelář: Americká 459/31, 120 00 Praha 2
Sídlo firmy: Americká 459/27, 120 00 Praha 2
tel.: +420 221 992 160
fax: +420 221 992 148
gsm: +420 724 612 056
makolliova@terinvest.com www.itea.cz
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Veletrh Modelář 2011 v Brně
Re: Veletrh Modelář 2011 v Brně
Níže citovaná pozvánka nedávno dorazila na mou adresu. Máte-li někdo zájem o zaslaní zmiňovaných příloh pro přihlášení komerční prezentace svých firemních stánků, pošlu je obratem. V žádném případě nejsem koordinátorem případného programu u bazénu, takže to z mé strany považujte pouze za informaci o tom, že se někdy někde něco koná.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Takže se toho za lodní modeláře ujal MIF, jak dokládá jeho příspěvek z Mojehobby.cz:
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... ec=1262596
MIF asi zdejší DF nesleduje, takže raději reagujte přímo na Mojehobby.cz:MIF píše:Ve dnech 10.-13.3.2011 se koná na výstavišti BVV Brno v pavilonu G1 veletrh Modelář.
http://veletrhmodelar.cz/
Kromě vystavovatelů a prodejců zde opět budou předváděny modely lodí, letadel, vrtulníků, aut, bojové techniky i RC vlaků.
Trochu organizuji dění kolem bazénu a tak zvu všechny, aby se přišli podívat. Kdo by měl zájem i předvést svoje modely (lodě, ponorky,...) ozvěte se mi na moji e-mailovou adresu.
Zatím bohužel velikost bazénu není ještě přesně známa ( ve hře je ještě stejný bazén jako byl na Modelech Brno 2008 - tam byly rozměry 4,8x 9,6m, výška stěn 48cm, výška haldiny cca 40cm).
Pokud vše s bazénem vyjde, budu pro předvádějící modeláře domlouvat povolenky pro vjezd do areálu (termín je asi do konce února?).
RC provoz bude jako v roce 2008 pomocí kolíčkového systému a domluveného časového programu - bude záležet na domluvě s autíčkáři a ostatními modeláři (samozřejmě pro lodě pouze 27 MHz, 40MHz a 2,4GHz!). Budou k dispozici stoly a pro nabíjení zásuvky.
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... ec=1262596
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- petr hájek
kontaktoval mě přímo tento člověk Ing. Richard MALINA
s tímto zdělením:
Veletrh Modelář 2011 se bude konat v termínu 10. – 13. 3. 2011 v areálu brněnského výstaviště společně s veletrhy ITEA BRNO 2011 (veletrh hraček, her a potřeb pro děti), PRODÍTĚ 2011 (veletrh potřeb pro dítě) a RYBAŘENÍ (mezinárodní výstava rybářských potřeb). Očekáváme tak návštěvnost přes 60.000
Veletrh bude umístěný v moderní hale G1 (u haly je restaurace, prosklená hala do které je vidět i zvenčí), návštěvník se na 1 vstupenku dostane na všechny veletrhy.
s tímto zdělením:
Veletrh Modelář 2011 se bude konat v termínu 10. – 13. 3. 2011 v areálu brněnského výstaviště společně s veletrhy ITEA BRNO 2011 (veletrh hraček, her a potřeb pro děti), PRODÍTĚ 2011 (veletrh potřeb pro dítě) a RYBAŘENÍ (mezinárodní výstava rybářských potřeb). Očekáváme tak návštěvnost přes 60.000
Veletrh bude umístěný v moderní hale G1 (u haly je restaurace, prosklená hala do které je vidět i zvenčí), návštěvník se na 1 vstupenku dostane na všechny veletrhy.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Já vím jedno, neproplatí ani benzín, já to minulý rok zkoušel a nedaji ani korunu. Já to mám třeba 300 Km jen tam +- tedy trochu problém. Když by proplatily benzín, tak bych tam jel udělat nějakou show.
- petr hájek
na adresu , veletrhu jsem poslal mail tohoto znění:
zdravím Vás,
odpovídám na Váš mail a telefonický rozhovor ohledně mé účasti na předvádění lodních modelů na Vámi pořádaném veletrhu.
Musím svou účast odříci, veletrh je sice hezká prezentace , ale pro mě jakožto zakázkového výrobce modelů nemá příliš velký vliv na získání nových zakázek.
Vzhledem k tomu , že do Brna to mám cca 250km a musel bych tam zajistit pro sebe i ubytování a parkování , přičemž předváděcí jízdy z vaší strany nejspíše honorované nebudou , bylo by to pro mě spíše finančně ztrátové, Pražský veletrh mám přece jen více v dosahu a je i mediálně více zviditelněn.
Má účast u vás by byla možná jedině v případě zafinancování mé účasti stejně jako je tomu například na akci E-day kde pořadatel platí za předvádění 1500,- kč za den a 3 modely.
Díky za vaši nabídku , s pozdravem Petr Hájek
nechci nikoho nabádat , ale pokud jeden pořadatel platit schopen je proč by druhý a ještě movitější nemohl.....
nicméně každý at se zařídí po svém.
zdravím Vás,
odpovídám na Váš mail a telefonický rozhovor ohledně mé účasti na předvádění lodních modelů na Vámi pořádaném veletrhu.
Musím svou účast odříci, veletrh je sice hezká prezentace , ale pro mě jakožto zakázkového výrobce modelů nemá příliš velký vliv na získání nových zakázek.
Vzhledem k tomu , že do Brna to mám cca 250km a musel bych tam zajistit pro sebe i ubytování a parkování , přičemž předváděcí jízdy z vaší strany nejspíše honorované nebudou , bylo by to pro mě spíše finančně ztrátové, Pražský veletrh mám přece jen více v dosahu a je i mediálně více zviditelněn.
Má účast u vás by byla možná jedině v případě zafinancování mé účasti stejně jako je tomu například na akci E-day kde pořadatel platí za předvádění 1500,- kč za den a 3 modely.
Díky za vaši nabídku , s pozdravem Petr Hájek
nechci nikoho nabádat , ale pokud jeden pořadatel platit schopen je proč by druhý a ještě movitější nemohl.....
nicméně každý at se zařídí po svém.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Tak jako při veletrhu Modely Brno 2008 tak i teď u veletrhu Modelář 2011 na výstavišti v Brně 10.-13.3.2011 pořádaném firmou ITEA z Prahy, dávám dohromady doprovodný program u bazénu. Chtěl bych pozvat všechny lodní modeláře jednak aby se do Brna přijeli podívat a poklábosit, ale také aby přivezli své modely.
Jde tedy o nekomerční předvádění lodních modelů!
Příští týden mám mít osobní setkání s Ing. Malinou, vedoucím celého projektu uvedeného veletrhu. Doufám, že se dozvím, jak bude vypadat bazén pro lodní modeláře, také tam chci vyřešit, jak bychom tam mohli prezentovat lodní modely (zázemí pro lodní modeláře - stoly, el. přípojky pro nabíjení, možnost prezentace fotografií či promítaní filmů s tématikou lodního modelářství).
Tuto práci dělám ve svém volném čase a bezplatně. Budu ale požadovat po pořadateli veletrhu klasicky volné vjezdy aut do areálu BVV, jednak volné vstupenky pro doprovod umožňující opuštění a znovu návrat do areálu BVV, jednak nějaké bonusy alespoň pro vzdálenější účastníky (stále pořadateli zdůrazňuji, že jsme nekomerční modeláři, kteří tam budou o svém volném čase a za své!).
Nevím, jak je to má domluven pořadatel v ostatních modelářských odbornostech, ale bude muset být udělán nějaký časový rozvrh, kdy která odbornost bude předvádět. Bohužel na pásmu 40MHz (ev. 27MHz) budeme společně s automodeláři s traky a také s RC vlaky! Něco už umožní 2,4GHz. Ale pokud nakonec to vyjde a slíbení ponorkáři Ota Gerža a klub ze Žiliny přijedou, ti mohou používat jen 40MHz. Bude asi znovu používán kolíčkový systém a měl by být striktně dodržován a stejně tak časový plán prezentací a rádiový klid.
Asi 4 x krát jsem byl na veletrhu Modellbau-Messe ve Vídni. tam je velký kruhový bazén. Tam se mi líbí, že vlastní předváděcí program je uveden časově na jednotlivé dny už dopředu na internetu, jednak i styl prezentací lodních modelů a zázemí modelářů v době mimo akcí na bazénu. To tam umožňuje návštěvníkům nerušení prohlížení modelů a diskuze s modeláři. Chtěl bych se pokusit pořadatele veletrhu přesvědčit, aby i tady v Brně bylo něco podobného. Záleží ale jaký nakonec bude bazén, zda obdélníkový , či kruhový. Pokud tvar bude jako minule, asi i stoly zústanou stejně. Jen se budu snažit, aby kolem bazénu byl větší prostor.
Snad koncem příštího týdne budu vědět víc a dám to všem na vědomí.
Můj kontakt je foltyn_m@seznam.cz
Jde tedy o nekomerční předvádění lodních modelů!
Příští týden mám mít osobní setkání s Ing. Malinou, vedoucím celého projektu uvedeného veletrhu. Doufám, že se dozvím, jak bude vypadat bazén pro lodní modeláře, také tam chci vyřešit, jak bychom tam mohli prezentovat lodní modely (zázemí pro lodní modeláře - stoly, el. přípojky pro nabíjení, možnost prezentace fotografií či promítaní filmů s tématikou lodního modelářství).
Tuto práci dělám ve svém volném čase a bezplatně. Budu ale požadovat po pořadateli veletrhu klasicky volné vjezdy aut do areálu BVV, jednak volné vstupenky pro doprovod umožňující opuštění a znovu návrat do areálu BVV, jednak nějaké bonusy alespoň pro vzdálenější účastníky (stále pořadateli zdůrazňuji, že jsme nekomerční modeláři, kteří tam budou o svém volném čase a za své!).
Nevím, jak je to má domluven pořadatel v ostatních modelářských odbornostech, ale bude muset být udělán nějaký časový rozvrh, kdy která odbornost bude předvádět. Bohužel na pásmu 40MHz (ev. 27MHz) budeme společně s automodeláři s traky a také s RC vlaky! Něco už umožní 2,4GHz. Ale pokud nakonec to vyjde a slíbení ponorkáři Ota Gerža a klub ze Žiliny přijedou, ti mohou používat jen 40MHz. Bude asi znovu používán kolíčkový systém a měl by být striktně dodržován a stejně tak časový plán prezentací a rádiový klid.
Asi 4 x krát jsem byl na veletrhu Modellbau-Messe ve Vídni. tam je velký kruhový bazén. Tam se mi líbí, že vlastní předváděcí program je uveden časově na jednotlivé dny už dopředu na internetu, jednak i styl prezentací lodních modelů a zázemí modelářů v době mimo akcí na bazénu. To tam umožňuje návštěvníkům nerušení prohlížení modelů a diskuze s modeláři. Chtěl bych se pokusit pořadatele veletrhu přesvědčit, aby i tady v Brně bylo něco podobného. Záleží ale jaký nakonec bude bazén, zda obdélníkový , či kruhový. Pokud tvar bude jako minule, asi i stoly zústanou stejně. Jen se budu snažit, aby kolem bazénu byl větší prostor.
Snad koncem příštího týdne budu vědět víc a dám to všem na vědomí.
Můj kontakt je foltyn_m@seznam.cz
Tak nakonec na tomto veletrhu bude bazén Azuro 407 (9,1x 4,6x 1,2 m - výška vody 0,9 m) od firmy Mountfield. Jiné nabídky bazénů pořadatel ITEA Praha nemohl akceptovat pro nepřiměřené požadavky stavitelů či majitelů bazénů...(alespoň tak mi to bylo sděleno).
Prosím ty, kteří by chtěli předvést své lodní modely o urychlené zaslání SPZ, typu vozidla, pro které dny vjezd požadujete a kolik chcete volných vstupenek. A kolik vás asi přijede.
Tyto údaje zašlete na můj e-mail nejpozději v pátek 25.2.2011 ráno - chtěl bych to zaslat Ing. Malinovi do ITEA ještě tento týden, aby mi je zaslal v příštím týdnu a já je vám mohl poslat s dostatečným předstihem k vám domů. Jinak by se to muselo řešit předáváním na bráně.
Z Brna hezký den přeje
Mirek Foltýn- MIF
Prosím ty, kteří by chtěli předvést své lodní modely o urychlené zaslání SPZ, typu vozidla, pro které dny vjezd požadujete a kolik chcete volných vstupenek. A kolik vás asi přijede.
Tyto údaje zašlete na můj e-mail nejpozději v pátek 25.2.2011 ráno - chtěl bych to zaslat Ing. Malinovi do ITEA ještě tento týden, aby mi je zaslal v příštím týdnu a já je vám mohl poslat s dostatečným předstihem k vám domů. Jinak by se to muselo řešit předáváním na bráně.
Z Brna hezký den přeje
Mirek Foltýn- MIF
Seznam vystavovatelů http://veletrhmodelar.cz/documents/80.html
Takto si představuji protislužbu za zveřejnění pozvánky na MoNaKu - reportáž od MIFa spatřila světlo světa:
portal/view.php?cisloclanku=2011030012
portal/view.php?cisloclanku=2011030012
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 7946 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr hájek
-
- 14 Odpovědi