Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

MoNaKo pohon

Vše co se týká pohonu pro lodní model (motory, lodní šrouby, JET, Kortyho dýza, kormidla a pod.)
Odpovědět
holda29

MoNaKo pohon

Příspěvek od holda29 »

Ahoj,
stavim ted ve volnych chvilkach model lodky MoNaKo. Je to moje prvni lodka, jinak fusuju spise do letadel.
Resim, jak osadit "papiraka" MoNaKo, bohuzel tu z dob plechovek uz nic nemam, naopak se mi tu vali par stridaku a regulator.
Je podle vas schudne osadit model nejakou 28mm obezkou a 18A leteckym regulatorem? Chlazeni bych zhruba vyresene mel (Al pasivy + odvod tepleho vzduchu kominem) ale vazne neumim posoudit, nakolik by mi mohlo chybet couvani, nebo jake problemy by se mohly vyskytnout.
Diky za rady ;)
SH

Re: MoNaKo pohon

Příspěvek od SH »

se stříďákam azkušenost sice nemám, ale vím, že u lodě couvání chybí. A to tak, že hodně...
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

záleží i na použitém šroubu a případné převodovce, ale co vim o reglech pro letadla, tak jsou málo citlivé v nízkých otáčkách, které u remorkéru hlavně potřebuješ... a jak píše SH u remorkéru se bez zpátečky neobejdeš...
Obrázek
NeJaToD team
holda29

Příspěvek od holda29 »

Diky za odpovedi, ale jeste pro upresneni, remorker nestavim proto, ze bych chtel "remorkerovat" ale pouze jako relax lodku na rybnicek na vyzkouseni. To ze je to remorker je dane jen tim, ze je pristupny pekny navod :)
kleta5

Příspěvek od kleta5 »

Dostane se koupit činsky střidavy motor(500Kč.) a k němu obousměrny regulator(500Kč)Popsany byl v některem č. RCrevue. Jsou 2 typy.Zmiňovany 80W a drašši 140W, ten jsem nekoupil.
holda29

Příspěvek od holda29 »

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Pohon“