Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Modelářské akce severní Morava

U vody, na letišti, na dráze, v hospůdce.
Odpovědět
T.Vilcsek

Re: Modelářské akce severní Morava

Příspěvek od T.Vilcsek »

Zajímalo by mně, jestli jsou na severní Moravě nějaké akce, které jsem přehlídnul. Vím poze o Moravském poháru v Třinci, TT v Olomouci. Je tu toho opravdu tak málo? Mým jediným zdrojem informací je kalendář v RC revue a MoNaKo. Jsou i jiné zdroje popř. seznamy akcí? Např. bych se rád podíval i na plachetnice, které jsem v tomto životě ještě nikdy neviděl.
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

Plachetnice jsou v Kolíně a na Dářku, tedy asi nejblíže - minisail.cz-
je to daleko, ale třeba budete mít cestu i za jiným účelem....
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Karlík

Příspěvek od Karlík »

Kontaktuj v Havířově Frantu Chmelku, ten ti o plachetnicích poví více (o akcích).
No a votom to je! Zdraví Karlík.

Karlík 5. dubna 2013 zemřel. Čest jeho památce.
Přema

Příspěvek od Přema »

Jedna akce proběhla zrovna tuto sobotu na Nákle,včetně loňského mistra ČR,kluci z klubu se hodně věnují pořádáním plachetkových akcí
více: www.klublodnichmodelaruolomouc.cz
SH

Příspěvek od SH »

plachetnice jsou kolem Olomouce, teď pan Chmelka zvažuje pořádání setkání/regaty na Těrlicku někdy v půlce října. Zatím sonduje případný zájem.

15.8. budou v Bašce u Frýdku -Místku zase Baškohrátky, měli bychom (Třinečáci) tam zase jezdit jako doprovodný program. Ostatní zájemci jsou samozřejmě také vítáni. Pokud by měl někdo zájem, ať se mi ozve. Loni naše ježdění mělo dost velký úspěch.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Když už se tu řeší zveřejnění informací o akcích, tak jen připomenu, že pokud od pořadatele dostaneme nějakou cestou informace o akci, tak ji zařadíme do místního kalendáře a též nabízíme možnost zveřejnění propozic v sekci Pozvánky na hl. stránce serveru MoNaKo.

Kontaktovat nás můžete přes e-mail wwwmonako@seznam.cz
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
SH

Příspěvek od SH »

SH píše:plachetnice jsou kolem Olomouce, teď pan Chmelka zvažuje pořádání setkání/regaty na Těrlicku někdy v půlce října. Zatím sonduje případný zájem.

15.8. budou v Bašce u Frýdku -Místku zase Baškohrátky, měli bychom (Třinečáci) tam zase jezdit jako doprovodný program. Ostatní zájemci jsou samozřejmě také vítáni. Pokud by měl někdo zájem, ať se mi ozve. Loni naše ježdění mělo dost velký úspěch.
POZOR OPRAVA!!!!!

Baškohrátky jsou v SOBOTU 14.srpna 2010 !!! Za špatné datum se omlovám, vzniklo mou vinou a slabší pamětí...
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní srazy v ČR“