Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Modelářské akce severní Morava
Re: Modelářské akce severní Morava
Zajímalo by mně, jestli jsou na severní Moravě nějaké akce, které jsem přehlídnul. Vím poze o Moravském poháru v Třinci, TT v Olomouci. Je tu toho opravdu tak málo? Mým jediným zdrojem informací je kalendář v RC revue a MoNaKo. Jsou i jiné zdroje popř. seznamy akcí? Např. bych se rád podíval i na plachetnice, které jsem v tomto životě ještě nikdy neviděl.
Plachetnice jsou v Kolíně a na Dářku, tedy asi nejblíže - minisail.cz-
je to daleko, ale třeba budete mít cestu i za jiným účelem....
je to daleko, ale třeba budete mít cestu i za jiným účelem....
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Kontaktuj v Havířově Frantu Chmelku, ten ti o plachetnicích poví více (o akcích).
Jedna akce proběhla zrovna tuto sobotu na Nákle,včetně loňského mistra ČR,kluci z klubu se hodně věnují pořádáním plachetkových akcí
více: www.klublodnichmodelaruolomouc.cz
více: www.klublodnichmodelaruolomouc.cz
plachetnice jsou kolem Olomouce, teď pan Chmelka zvažuje pořádání setkání/regaty na Těrlicku někdy v půlce října. Zatím sonduje případný zájem.
15.8. budou v Bašce u Frýdku -Místku zase Baškohrátky, měli bychom (Třinečáci) tam zase jezdit jako doprovodný program. Ostatní zájemci jsou samozřejmě také vítáni. Pokud by měl někdo zájem, ať se mi ozve. Loni naše ježdění mělo dost velký úspěch.
15.8. budou v Bašce u Frýdku -Místku zase Baškohrátky, měli bychom (Třinečáci) tam zase jezdit jako doprovodný program. Ostatní zájemci jsou samozřejmě také vítáni. Pokud by měl někdo zájem, ať se mi ozve. Loni naše ježdění mělo dost velký úspěch.
Když už se tu řeší zveřejnění informací o akcích, tak jen připomenu, že pokud od pořadatele dostaneme nějakou cestou informace o akci, tak ji zařadíme do místního kalendáře a též nabízíme možnost zveřejnění propozic v sekci Pozvánky na hl. stránce serveru MoNaKo.
Kontaktovat nás můžete přes e-mail wwwmonako@seznam.cz
Kontaktovat nás můžete přes e-mail wwwmonako@seznam.cz
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
POZOR OPRAVA!!!!!SH píše:plachetnice jsou kolem Olomouce, teď pan Chmelka zvažuje pořádání setkání/regaty na Těrlicku někdy v půlce října. Zatím sonduje případný zájem.
Baškohrátky jsou v SOBOTU 14.srpna 2010 !!! Za špatné datum se omlovám, vzniklo mou vinou a slabší pamětí...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 3173 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od zbynek.skopan
-
- 10 Odpovědi