Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Nástavba
Re: Nástavba
Dobrý večer. Mam rozostavaneho Springera A dosiel som k nastavbe . Pouzijem balzu o hrubke 2.5mm a problem je v tom ze nevem akym tmelom vytmelit hrany . Odporucite nieco?
Cau, cim si tmelil trup, tak mozes aj nastavbu. Balza je dost porovita, tmelu znesie dost cely povrch a nie len hrany.
ten tmel uz dosiel nestacil by ten na drevo? alebo body tmel na karoserie?
Ahoj.
Staviam tak isto z balzy vsetko co sa aspon trochu z tohto materialu vymodelovat da. Pouzivam bezne dostupne pasy 2mm x 110 cm. Hrany dierky priehlbiny rozne tvary patlam tmelom na drevo (odkaz).
Je fakt dobry , tvrdy ale da sa tvarovat brusenim, rychlo schne, je riedeny a rieditelny vodou preto treba trochu davat pozor na obsah vody aby tie opravovane miesta nenapucali. Osobne sa mi to zatial nestalo.
http://www.clou.sk/tmel-na-drevo/holzpaste.html
Staviam tak isto z balzy vsetko co sa aspon trochu z tohto materialu vymodelovat da. Pouzivam bezne dostupne pasy 2mm x 110 cm. Hrany dierky priehlbiny rozne tvary patlam tmelom na drevo (odkaz).
Je fakt dobry , tvrdy ale da sa tvarovat brusenim, rychlo schne, je riedeny a rieditelny vodou preto treba trochu davat pozor na obsah vody aby tie opravovane miesta nenapucali. Osobne sa mi to zatial nestalo.
http://www.clou.sk/tmel-na-drevo/holzpaste.html
Ako sa vola najznamejsie vychodniarske lepidlo ............................... ?
PRIONDZIM
PRIONDZIM
Tmel Clou je opravdu dobrý na rozdíl třeba od Soudalu. Jinak je dobré odebrat potřebné množství k okamžité spotřebě do jiné nádobky a v ní třeba naředit podle potřeby vodou. Pokud chcete ředit starší vysušený tmel, tak je lepší ředit destilovanou vodou. Tmel rád plesniví.
a chyta na ten tmel aj lak na drevo?
Samozřejmně, že tmel lze přelakovat. Jinak by byl k ničemu a musely by se vady dřeva opravovat jinou technologií.Mihalik píše:a chyta na ten tmel aj lak na drevo?
ok postupne budem klast dalsie otazky
mam rozrobenu nastavbu na springera a ma vysku 20 centimetrov nie je to vela?
- petr hájek
je,
já ji mám vysokou 87mm i se stožárem
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
pr..ele tak to musim prerobit. A nedali by ste mi nejaku stranku na dobre doplnky na lode okrem admiralshop a pod.
sratil som to na priblizne 14.5cm je to lepsie ci este ubrat?
jenze tvuj springer je dlouhy 100mm takze jeho vyska zase neni tak hroznapetr hájek píše:je,

NeJaToD team
takze 15cm je ok? a este by som poprosil nejaky ten link na svetla , stoziare atd... vopred dakujem
to je relativni... nekdy je moc 10cm nekdy je malo 20cm... zalezi z ceho bude, jak bude tezka atd... nesmi posouvat teziste moc nahoru a musi ty vypadat jako lod a ne jako panelak...

NeJaToD team
portal/img/gallery/1079_1269960408.jpg
tak takto vytera zatial moja nastavba(prosim neukamenujte ma viem ze to nie je bohvieco ale este na nej pracujem toto su len hrube tvary)
nemozem nikde zohnat stoziare a podobne doplnky, nemate nejake online shopy?
tak takto vytera zatial moja nastavba(prosim neukamenujte ma viem ze to nie je bohvieco ale este na nej pracujem toto su len hrube tvary)
nemozem nikde zohnat stoziare a podobne doplnky, nemate nejake online shopy?
nemate nejake stranky na lodne doplnky a prislusenstvo?

NeJaToD team
dakujem, ale stoziare som nenasiel. Daju sa vyrobit aj podomacky
co kdyby jsi si procetl clanky co jsme ti sem davali... nemusel by jsi se ptat na takove banality... staci jakakoliv trubka, nebo tycka...
navod mas i zde portal/view.php?nazevclanku=lodenice-mo ... 2007010020
navod mas i zde portal/view.php?nazevclanku=lodenice-mo ... 2007010020

NeJaToD team
mozem sa opytat na vas nazor na pouzitie striedaku v lodiach? konkretne springeroch? cital som tu aj clanky ale stale sa neviem rozhodnut co by boo idealnejsie.Vsade pisu ze maju problemy s cuvanim je to pravda?
a je to tu zase, čauky Tom Tom.
Stříďáky jsou dobrý, do letadel mi už plechovky nesmí.
Plechovky jsou taky dobrý, do lodě mi smí ony s regulátory DSYS...
Jsem začátečník, nedělám rychlíky a obecně lodě, které nemusí couvat...
Jestli se ti chce laborovat, určitě ve stříďákách existuje cesta.
Jestli jsi začátečník a máš spoustu dalších problémů, zůstaň radši prozatím u plechovek...
Plechovky jsou taky dobrý, do lodě mi smí ony s regulátory DSYS...
Jsem začátečník, nedělám rychlíky a obecně lodě, které nemusí couvat...
Jestli se ti chce laborovat, určitě ve stříďákách existuje cesta.
Jestli jsi začátečník a máš spoustu dalších problémů, zůstaň radši prozatím u plechovek...
ok a na nafarbenie interieru lode stacia farby Rewell? nevadi ze su vodou rieditelne? mam este nejake doma ked som lepil lietadielka
Revellky a vodou ředitelné? To je mi nějaký divný... Ty plechovčičky?
Jinak jít by to mělo, emaily (plechovky) i akrylky drží...
Jinak jít by to mělo, emaily (plechovky) i akrylky drží...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 2481 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pepa Darvaš
-
- 7 Odpovědi