Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Stranka pre zacinajucich namornikov

Našli jste na internetu zajímavý modelářský odkaz ? Napište jej do této diskuse ať se mohou podívat i ostatní.
Odpovědět
tomaspir

Stranka pre zacinajucich namornikov

Příspěvek od tomaspir »

ahoj vsetci,
rad by som dal do pozornosti stranku ktoru som prednedavnom zalozil za ucelom poskytnutia kompletnych informacii pre zacinajucich namornikov - tych, ktori to s pracou namornika myslia vazne ;)

viac na www.Namornik.tk

www.TomasPir.tk
jaroj

Re: Stranka pre zacinajucich namornikov

Příspěvek od jaroj »

Zachovejte paniku :-)
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

Když vidím Lipno v čínské verzi, jde na mě nostalgie......strávil jsem tam 8,5 měsíce......
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
SH

Příspěvek od SH »

v IE 6.0 nějak nefunguje.....
tomaspir

Příspěvek od tomaspir »

SH: to co pouzivas, pouzivali este otcovia nasich otcov, tak rychlo vymen za iny! a preco? pre >toto<

RomanT: clovek si k niektorym lodiam vytvori citovy vztah :)
viac foto spolu s popisom (co sa s lodou stalo) pod kazdou fotkou, najdes na http://www.flickr.com/photos/314r/sets/ ... 292449319/

jaroj: respektive... ;) ...chcel som nieco lahsie na zapamatanie> preto to namornik.tk
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

Neboj, prošel jsem je všechny.....Slapy, Košice.....Blaník,Sazava, Berounka, Beskydy......
tomaspir

Příspěvek od tomaspir »

Nechodi na toto forum nahodou Kapitan Lokaj... (z Ostravy) ak ho niekto pozna, dajte mi prosim vediet (mal by mat iny nick ako svoje priezvisko). Diky moc! ;)
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

chodil a už nechodí
tomaspir

Příspěvek od tomaspir »

prestal? ... chodi na nejake ine forum? ... viac detailov? diky
kartonist

Příspěvek od kartonist »

tomaspir píše:prestal? ... chodi na nejake ine forum? ... viac detailov? diky
Bez mučení přiznávám, že za to částečně můžu já. Pokládal jsem začátečnické/naivní/nesmyslné dotazy a dostával odpovědi, které se mi nelíbily obsahem i formou. Potom následovaly nějaké nepublikovatelné soukromé zprávy, smazání celých témat a byl pryč.

Více detailů asi nemá smysl uvádět...

Radek
midshipman

Příspěvek od midshipman »

to Radek
Já si většinu příspěvků stihl zkopírovat. Hrál sis tak trošku na mistra, nebyls v tom tak nevinně, jak píšeš.

to tomaspir
příspěvek dole, o francouzských vlajkách
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... 0&start=45

Honza
tomaspir

Příspěvek od tomaspir »

kartonist: tak to je skoda. Treba to brat ako poucenie pre vsetkych: vazit ake slova pouzijeme, o to viac, ked nam cudzi clovek (ktoreho navyse nepozname) venuje svoj volny cas a podeli sa s nami o odborne znalosti :rolleyes:

S Karlom Lokajom som pred zopar rokmi plaval. Z vlastnej skusenosti mozem potvrdit, ze je nielen vyborny profesional, co sa tyka odbornych znalosti, ale je aj skvely clovek, o ktorom sa da pokecat na akukolvek temu.
kartonist

Příspěvek od kartonist »

Pánové, rozhodně nechci oživovat tu starou věc. Nicméně:
1.) Ano, místy jsem přestřelil a místy hodně. Byla to má chyba a snažím se z toho poučit.
2.) Kpt.KL neměl problém pouze se mnou ale namátkou i s Pavlem Šťastným nebo Petrem Hájkem.
3.) V soukromým dopisech, které jsme (všichni) obdrželi, na vážení slov rozhodně nedošlo. Mám je archivované...

Tímto bych tu věc skončil. Radek
nex

Příspěvek od nex »

jako admin musim rict, ze blbe a zacatecnicke dotazy mel kazdy z nas a od jiste doby je delat admina na historickych plachetnicich sranda, takze bych byl rad kdyby to tak zustalo. je tam tak nejak klid, pohoda a prace pro admina zadna. proste se stalo a zivot jde dal, tak to tak nechme
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
midshipman

Příspěvek od midshipman »

Pánové, slušelo by se nepřekrucovat. Prolétl jsem si zkopírované příspěvky. Nebyly to „blbé a začátečnické dotazy”, jak píše nex. Jistý člen s nadbytkem sebevědomí a nedostatkem soudnosti měl potřebu rozdávat hloupé rady na všechny strany. V normálním světě je běžné takového „mistra světa” patřičně usměrnit, aby toho nechal, a čím dříve, tím lépe. Když něco nevím, ptám se, ale neradím jiným. Když sem kpt.KL dal pro normálního soudného člověka cenné odkazy na nejhorší stavebnice lodí, místo věcné diskuze a rozebrání nedostatků jednotlivých stavebnic se do toho hloupě vložil jistý strejda, který do sekce historických plachetnic nepřispěl jedinou hodnotnou radou. O pár měsíců později stejní lidé, kteří se horlivě postavili proti kpt.KL, sami píší s despektem o nedostatcích některých stavebnic. Bývalý administrátor odmazal pár příspěvků. Já si myslím, a určitě nejsem sám, že na historických plachetnicích je sice klid a pohoda, a nex se nemusí angažovat, ale odborná úroveň šla hodně dolů. A onen neznalý rádce pokračuje, byť mnohem opatrněji, ve svých neodborných radách dál (naposled tady portal/viewtopic.php?id=2616). Ale co stalo se neodstane, nevstoupíš dvakrát do téže řeky. Život pokračuje dál, a tak to tak nechme.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Zajímavé odkazy“