Vůbec si neumím představit použití doporučovaného motoru OS MAX 5,23 ccm (předpokládám, že je o hodně výkonnější).
Už jsem uvažoval dát do trupu další zátěž, jenže není kam.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Což o to, další kanál k dispozici mám, ale nedovedu si představit, že bych někde za slušné peníze sehnal servo, které by si s takovou silou poradilo (muselo by přeci přetlačit hodně silnou pružinu)... tlačeným k 1. kotouči pérem ovladaném servem ...
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.V podstatě platí toto:... nevím jestli Key má ponořený nebo poloponořený šroub ani neznám ostatní parametry ...
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.máš tam jaký šroub?ladous píše:V podstatě platí toto:... nevím jestli Key má ponořený nebo poloponořený šroub ani neznám ostatní parametry ...
http://www.hobbyteam.cz/script/popis.as ... 74&Okruh=3, jen s tím rozdílem, že tam mám motor MVVS. Cením si každé rady.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Převod do pomala neeeeeeee. KEY Biscane použivá poloponořenej šroub a aby to jelo, tak se musí pořadně točit. MVVS 3,5 točí 23000, s převodem 11000, a to už je dost málo, aby se to vůbec dostalo do kluzu :-)Pepa Darvaš píše:Vím ,že efeserkaři používají na některých lodích převod do pomala ,jestli by\ nestálo za to ,zkusit dát převod 1:2