Mel bych par dotazu na nejakeho lodickare, ktery by byl ochotny poradit. Podarilo se mi za 50Kc koupit docela pekny trup lodi s motorem. Ackoliv byl ve velice spatnem stavu, rekl jsem si, ze bych ho mohl zkusit dat dohromady. Jedna se o kluzak viz. odkaz:
http://users.domina.unmapped.net/sotek/ ... itemId=198
(Doufam, ze nikoho nepohorsi nynejsi vzhled, ale nemela idealni tvar (vse bylo kulate) tak jsem ho prozatimne na prvni zkousky upravil pomoci pevnych folii a rekl jsem si ze vyzaz zacnu upravovat az po castecnem vyladeni..)
Popis lodi:
Motor: SPEED 600 (chlazeny vodou)
Lodni sroub: Graupner 32.5
Baterie: SANYO N-1700SRC - 7ks
Delka: 60CM
Sirka: 25CM (nejsirsi misto), 15CM (zadek)
Hmotnost: 1.35Kg (s celkovou vybavou)
Pri jizde drzi pekne na hladine a ani vlny nedelaji problem, ale pripada mi to porad takovy celkem liny.. Chtel bych se zeptat, jestli by nekdo neporadil jak pripadne lod zrychlit..(Vim, ze je to tezky kdyz nemate predstavu o tom jak to jede, ale pokud by byl videt nejakej problem hned na prvni pohled tam mi to treba pomuze..
Neni ten lodni sroub moc malej? Nebo pouzit ty s velkym stoupanim X?? Pripadne zda na takovou lod staci tenhle motor??
Nebo jestli nepouzit poloponoreny lod sroub? A nebo jestli ma vubec cenu pokracovat ve snazeni ji zrychlit?
Privitam jakoukoliv radu, jak ohledne motoru, lodniho sroubu nebo uprav tvaru lodi...
Predem diky moc..
PS: Jinak myslim ze tohle forum je fakt supr, protoze jinam ma clovek (kterej se nepohybuje nekde v prostredi profesionalnich lodickaru) dost malou sanci se neco o tehle vecech dozvedet a v kramu o tom vi vzdycky velky kulovy..