Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Modelářská prodejna

Vaše poznámky, připomínky a zajímavosti z modelářských prodejen.
Odpovědět
Radomír Skalický

Re: Modelářská prodejna

Příspěvek od Radomír Skalický »

Vážení kolegové, tento týden jedu do Prahy / příručku vesničan v městě mám/ potřebuji nakoupit některé drobnosti na lodě: nitě, kladky, kot. řetězy apod. poraďte prosím nějakou prodejnu v Praze. Děkuji
ESN

Příspěvek od ESN »

Radomír Skalický píše:Vážení kolegové, tento týden jedu do Prahy / příručku vesničan v městě mám/ potřebuji nakoupit některé drobnosti na lodě: nitě, kladky, kot. řetězy apod. poraďte prosím nějakou prodejnu v Praze. Děkuji
Nejlepší bude asi Modelář Vaňouch http://www.modelar-vanouch.cz/

Korunovační 16
170 00 - Praha 7
IČO: 49730908
telefon/fax: +420 233 378 679

Otevřeno: pondělí až pátek 9.00 - 18.00
http://www.mapy.cz/#x=133068095@y=13600 ... @at=@ad=@@
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

Když mi Pražáci něco potřebujeme nakoupit na lodě tak to objednáme z internetu nebo jedeme do Satrie k Bídovi. Jedinný problém je, že ji má v Olomouci ;)

Bohužel speciálka na lodě v Praze není, většinou letadla a auta (Pecka, Junior model atd).
Když jsem posledně něco sháněl tak jsem obvolal 8 pražských prodejen a nikde to neměli, zajel jsem k Vaňouchovi (parkování je tam strašné) a neměl též. Pak jsem zavolal Bídovi a ten se mě jen zeptal - Kolik toho potřebuješ...
Obrázek
NeJaToD team
SH

Příspěvek od SH »

Radomír Skalický píše:nitě, kladky, kot. řetězy apod. poraďte prosím
nejspíš na netu - Admiralshop, Modelylodi a podobné stránky. Je blbé, že si to nemůžeš před koupí prohlédnout na vlastní oči ale koupi v kamenném obchodě bych moc šancí nedával...
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

Teď když SH zmínil ty nítě a řetězy tak mě napadla jedna prodejna...
Je na Florenci, přímo proti východu s metra B. Jmenuje se tuším potřeby pro kutily. Je to i provaznictví (nebo jak se to jmenuje). Docela často inzerují v RCR. Prodávají nitě a provazy skoro všech materiálů, řetezy (hlavně ty malé), neodymové magnetya široký sortiment všech možných karabin, spojek apod...

Ostatní detaily na lodě také kupuji u Admirál shopu nebo na akcích od Jardy Jungmana (viz banner na monaku)...
Obrázek
NeJaToD team
Karlík

Příspěvek od Karlík »

Veškerý sortiment doplňků pro modely lodí ti poskytne Jarda Jungman (viz inzerát na Monaku). Dobré věci má i IT Model. V Polsku je solidní RB Model.com. Mám je vyzkoušené .Schánět nějaké doplňky po Praze je ztráta času!
No a votom to je! Zdraví Karlík.

Karlík 5. dubna 2013 zemřel. Čest jeho památce.
ZBl

Příspěvek od ZBl »

Pokud jde o tzv. "modelářskou bižuterii", tak v prodejnách v Praze lze občas sehnat sady doplňků pro konkrétní stavebnice, které mají v sortimentu. Pokud by šlo o motory, hřídel, šrouby, atp, tak to bys nejspíš pořídil v téměř každé zde vyjmenované modelárně.
Zdenek
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Modelářské prodejny“