Je už na stánkách časopis RCrevue 2/2009?Zatím jsem na něj nikde nenarazil.
Šiška Roman.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
RCrevue
- Merrimack Miloš
Re: RCrevue
když je na úvodní stránce remorkér tak to mi přišlo do schránky před týdnem
model Merrimack,jeho provoz,vývoj systémů,praktické zkušenosti z provozu za 15 let
Ano, na úvodní stránce je remorkér. Dokonce jeho majitel tam psal něco o myšlence TT a jelikož to má do Mostu z Chomutova kousek, tak by to mohl přijet ukázat široké modelářské veřejnosti.
Nakonec nemusí startovat v soutěži, pokud nesebere odvahu, ale rádi bychom ten model všichni viděli.
A teď k trafikám. Začátkem týdne jsem to v ČB viděl, ale moc dlouho se to tam neohřálo. jestli byl větší zájem díky lodi na titulu, nebo jen menší náklad, tak to je otázka pro jiné.
Nakonec nemusí startovat v soutěži, pokud nesebere odvahu, ale rádi bychom ten model všichni viděli.
A teď k trafikám. Začátkem týdne jsem to v ČB viděl, ale moc dlouho se to tam neohřálo. jestli byl větší zájem díky lodi na titulu, nebo jen menší náklad, tak to je otázka pro jiné.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Pokud to není shoda jmen (majitele i lodě), tak je již přihlášen (a poměrně dlouho, Keba by jistě věděl od kdy přesně). Je v kategorii ponorek jako "Technické hladinové plavidlo k provozu ponorek".ladous píše:Ano, na úvodní stránce je remorkér. Dokonce jeho majitel tam psal něco o myšlence TT a jelikož to má do Mostu z Chomutova kousek, tak by to mohl přijet ukázat široké modelářské veřejnosti.
Stačí kouknout na startovací listinu
Zachovejte paniku :-)
- Šiška Roman
Sháním již od pondělí a nic.
Byl jsem náhodou v prodejně s časopisy a poslední číslo RC revue s Happy Hunterem na titulní straně měli. Takže už je i na stáncích.
Joe
Joe