Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

RCrevue

Hodnocení a upozornění na zajímavé články a podobně.
Všechny příspěvky mimo téma budou nemilosrdně smazány.
Odpovědět
Šiška Roman

Re: RCrevue

Příspěvek od Šiška Roman »

Je už na stánkách časopis RCrevue 2/2009?Zatím jsem na něj nikde nenarazil.
Šiška Roman.
Merrimack Miloš

Příspěvek od Merrimack Miloš »

když je na úvodní stránce remorkér tak to mi přišlo do schránky před týdnem
model Merrimack,jeho provoz,vývoj systémů,praktické zkušenosti z provozu za 15 let
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Ano, na úvodní stránce je remorkér. Dokonce jeho majitel tam psal něco o myšlence TT a jelikož to má do Mostu z Chomutova kousek, tak by to mohl přijet ukázat široké modelářské veřejnosti.

Nakonec nemusí startovat v soutěži, pokud nesebere odvahu, ale rádi bychom ten model všichni viděli.

A teď k trafikám. Začátkem týdne jsem to v ČB viděl, ale moc dlouho se to tam neohřálo. jestli byl větší zájem díky lodi na titulu, nebo jen menší náklad, tak to je otázka pro jiné.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
jaroj

Příspěvek od jaroj »

ladous píše:Ano, na úvodní stránce je remorkér. Dokonce jeho majitel tam psal něco o myšlence TT a jelikož to má do Mostu z Chomutova kousek, tak by to mohl přijet ukázat široké modelářské veřejnosti.

Nakonec nemusí startovat v soutěži, pokud nesebere odvahu, ale rádi bychom ten model všichni viděli.

A teď k trafikám. Začátkem týdne jsem to v ČB viděl, ale moc dlouho se to tam neohřálo. jestli byl větší zájem díky lodi na titulu, nebo jen menší náklad, tak to je otázka pro jiné.
Pokud to není shoda jmen (majitele i lodě), tak je již přihlášen (a poměrně dlouho, Keba by jistě věděl od kdy přesně). Je v kategorii ponorek jako "Technické hladinové plavidlo k provozu ponorek".

Stačí kouknout na startovací listinu
Zachovejte paniku :-)
Šiška Roman

Příspěvek od Šiška Roman »

Sháním již od pondělí a nic.
Joe

Příspěvek od Joe »

Byl jsem náhodou v prodejně s časopisy a poslední číslo RC revue s Happy Hunterem na titulní straně měli. Takže už je i na stáncích.

Joe
Odpovědět

Zpět na „Modelářské časopisy a knihy“