Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Plány ponorek
Re: Plány ponorek
Pro zvýšení přehlednosti zakládám toto vlákno,umisťujte veškeré náměty týkající se pouze PLÁNŮ !!!!!!!! Budu žádat admina o vymazání nepříslušejících příspěvků Sonaru zdar ;-)
Ad Denis:
1) pro jistotu uváděj typové označení ponorky
2) uvádíš válečné označení, což je zavádějící
3) jde type IX-C (má zajímavou historii)
4) http://www.uboat.net/index.html , do vyhledávače si zadej U-159
5) plány na IX-C - neuvádíš,zda ti jde o stavbu makety,či modelu pro radost,takže zkus si koupit polské vystřihovánky , www.papirovemodely.cz , mají U-VII i U IX
jsou tam rozkreslena žebra,bohatě postačující na kopyto trupu,včetně nýtování pláště apod.
1) pro jistotu uváděj typové označení ponorky
2) uvádíš válečné označení, což je zavádějící
3) jde type IX-C (má zajímavou historii)
4) http://www.uboat.net/index.html , do vyhledávače si zadej U-159
5) plány na IX-C - neuvádíš,zda ti jde o stavbu makety,či modelu pro radost,takže zkus si koupit polské vystřihovánky , www.papirovemodely.cz , mají U-VII i U IX
jsou tam rozkreslena žebra,bohatě postačující na kopyto trupu,včetně nýtování pláště apod.
Naposledy upravil(a) Přema dne čtv led 29, 2009 07:49, celkem upraveno 1 x.
to DDG s dovolením jen spíše přiznání ke skutečnosti
1) není pravděpodobné, že bych začal stavět doopravdy ponorku, ale technické detaily mne zajímají hodně
2) protože rozumím spíše konstrukčním věcem a elektro, tak mne zajímají ponorky více
3) před rokem jsem navrhl vlastní způsob přenosu TV signálu, (bathyskaf - lano) ale dále to spíše odpočívá
4) za poskytnuté informace děkuji předem
Ferdolf@gmail.com, nebo sem, to je jedno
1) není pravděpodobné, že bych začal stavět doopravdy ponorku, ale technické detaily mne zajímají hodně
2) protože rozumím spíše konstrukčním věcem a elektro, tak mne zajímají ponorky více
3) před rokem jsem navrhl vlastní způsob přenosu TV signálu, (bathyskaf - lano) ale dále to spíše odpočívá
4) za poskytnuté informace děkuji předem
Ferdolf@gmail.com, nebo sem, to je jedno
FGH_Method
Jsem majitelem plánku ponorky U boat - type II (v elektronické podobě 2ks 5784x2568 pixel)1934 v měř.1/50
Tak kdo bude mít zájem nechť se ozve - zašlu na mejl.
Tak kdo bude mít zájem nechť se ozve - zašlu na mejl.
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

ahoj vsichni.Chci jit cestou vlastni vyroby trupu takze se mi hlavne jedna o velikost trupu a rozmery,mam par knižek ale nic co se da pouzi.Mozna by stalo zato koupit mensi maketu a tu použí jako predlohu,pro stavbu trupu.Dekuji za odkazy.
- MikeNewman
Zdravím, četl jsem dosti diskuzí a témat zde probíraných a chci se na něco dotázat.
1) Mám zakoupenu stavebnici ponorky GATO v 1/72 od Revella a rád bych ji udělal plně funkční. Prostor v trupu je, témata jsem pročetl a zajímalo by mě, jestli by se daly získat fotky zmíněných ponorných systémů, o kterých se zde mluvilo. Díky za odpověď.
2) Rád bych si postavil moderní typ ponorky, právě kvůli jednoduchým a prostorným trupům a proto bych rád věděl, jaké plány a od koho mohu získat. Děkuji.
3) Asi off topic, ale nemohl by mi někdo prozradit kontakt na pana Nového, který je členem modelářského klubu Merrimack v Praze? Prodává různé plány maket a bohužel na něj nemám kontakt. Děkuji za odpověď.
Jinak zdravím modeláře a členy Mo-na-ka a smekám klobouk..jen tak dál. :-)
1) Mám zakoupenu stavebnici ponorky GATO v 1/72 od Revella a rád bych ji udělal plně funkční. Prostor v trupu je, témata jsem pročetl a zajímalo by mě, jestli by se daly získat fotky zmíněných ponorných systémů, o kterých se zde mluvilo. Díky za odpověď.
2) Rád bych si postavil moderní typ ponorky, právě kvůli jednoduchým a prostorným trupům a proto bych rád věděl, jaké plány a od koho mohu získat. Děkuji.
3) Asi off topic, ale nemohl by mi někdo prozradit kontakt na pana Nového, který je členem modelářského klubu Merrimack v Praze? Prodává různé plány maket a bohužel na něj nemám kontakt. Děkuji za odpověď.
Odkazy na ponorné systémy jsou v samostatném vlákně tohoto ponorkového oddílu,vč.odkazů.
Gato,stejně jako U VII od Revellu lze zfunkčnit,dosti popisů je i v RCR a v příspěvcích u staveb modelů.Sonaru zdar
Gato,stejně jako U VII od Revellu lze zfunkčnit,dosti popisů je i v RCR a v příspěvcích u staveb modelů.Sonaru zdar
ZdravímMikeNewman píše:Zdravím, četl jsem dosti diskuzí a témat zde probíraných a chci se na něco dotázat.
S tvojho dotazu nieje jasne o aký systém ponoru máš záujem. Pokiaľ vieš čo by to malo byť tak som pripravený poradiť
Predseda
- petr hájek
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Jeden zo systémov je aj na tejto stránke,ktoré ponúkam.
Predseda
Naposledy upravil(a) predseda dne čtv črc 16, 2009 23:25, celkem upraveno 1 x.
[center]vzdar nema niketo ci uz plany alebo skutocne obrazky ponoriek zo sklom / plastom v predu ako napr. tu ???
portal/_Clanky2008/Splaviska2008/index.html[/center]
portal/_Clanky2008/Splaviska2008/index.html[/center]
v bazaru ji právě prodává Micer za cca 5000 Kč...
dík ale ja hladam plany
Naposledy upravil(a) Tommy dne ned lis 22, 2009 12:42, celkem upraveno 1 x.
- Cassiopeus
Dobrý den,
nemáte někdo plánek či nákresy ruské Delty?
Děkuji
nemáte někdo plánek či nákresy ruské Delty?
Děkuji
Zdravím zháňam podklady na stavbu ruskej ponorky z prvej svetovej vojny jej meno je Minoga niečo som našiel na nete,ale je toho málo ak máte nejaké obrazky plány dajte mi prosím vedieť.
foxtrot píše:Zdravím zháňam podklady na stavbu ruskej ponorky z prvej svetovej vojny jej meno je Minoga niečo som našiel na nete,ale je toho málo ak máte nejaké obrazky plány dajte mi prosím vedieť.

Je-li to ona, tak možná uživatel micer poskytne kontakt na majitele, kterým je Petr Jašek.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Odpověď jde mailem.foxtrot píše:Zdravím zháňam podklady na stavbu ruskej ponorky z prvej svetovej vojny jej meno je Minoga niečo som našiel na nete,ale je toho málo ak máte nejaké obrazky plány dajte mi prosím vedieť.
Môžete mi ešte raz poslať ten mail lebo nič mi neprišlo.
dávam sem lin na "K-141 KURSK" nieje to original plán, ale papierova stavebnica skúsený modelár to dokáže použiť pri stavbe!
http://uloz.to/xZsXi6s/model-kartonowy- ... -kursk-rar
http://uloz.to/xZsXi6s/model-kartonowy- ... -kursk-rar
Zdravim , panove odborníci , chtel bych postavit model nemecke podorky typ VIIC ale bohuzel jsem nenasel zadne plany .. a ani řezy .. melo by se ve finale jednat o model delky 1 metr , arizeny RC soupravou , ale pouze jako hladinovy , takze bez potapeni . Nenasel by nekdo z vas nejaky prijatelny nakres ? Diky za Odpoved Kuba
Já bych šel do nově vydaný stavebnice od revellu,cena kolem 1000kč délka je taky kolem metru.Pepa
- RCPONORKY O.G.
já bych zkusil kolegu odtud z klubu:
Ahojte mám novou stránku
www.rcsubs.cz
na pneumatický ponorný systém my už jezdí 6 ponorek a jsem s ním spokojen kdyby někdo stavil něco podobného...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Jv3h7a6-4Y8[/video]
Ota G.
Ahojte mám novou stránku
www.rcsubs.cz
na pneumatický ponorný systém my už jezdí 6 ponorek a jsem s ním spokojen kdyby někdo stavil něco podobného...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Jv3h7a6-4Y8[/video]
Ota G.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13 Odpovědi
- 20497 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RCPONORKY O.G.