Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Modelářské akce jako navigační body ke stažení

Našli jste na internetu zajímavý modelářský odkaz ? Napište jej do této diskuse ať se mohou podívat i ostatní.
Odpovědět
zbynek.skopan

Re: Modelářské akce jako navigační body ke stažení

Příspěvek od zbynek.skopan »

http://www.poi.cz/index.php?poi=zazna1&c_idkat=719

Dobrý den
Odpusťte plastikovému modeláři (ponorky) že se vecpal mezi vaše řady.....
na uvedeném odkazu jsem vytvořil jako navigační body - body zájmu- adresy modelářských akcí a výstav. vetšinou jsou to akce plastikových modelářů a le byl bych rád i za další odbornosti
Budu vděčný když mě pošlete adresy míst konání výstav a soutěží, jde to i přímo z uvedeného sereveru

P.S. Já tam zadal jen autocam u Jinolických rybníků protože tam jsem byl

e-mail pro kontakt
zbynek.skopan@seznam.cz
Karolinus I

Příspěvek od Karolinus I »

zbynek.skopan píše:http://www.poi.cz/index.php?poi=zazna1&c_idkat=719

Dobrý den
Odpusťte plastikovému modeláři (ponorky) že se vecpal mezi vaše řady.....
na uvedeném odkazu jsem vytvořil jako navigační body - body zájmu- adresy modelářských akcí a výstav. vetšinou jsou to akce plastikových modelářů a le byl bych rád i za další odbornosti
Budu vděčný když mě pošlete adresy míst konání výstav a soutěží, jde to i přímo z uvedeného sereveru

P.S. Já tam zadal jen autocam u Jinolických rybníků protože tam jsem byl

e-mail pro kontakt
zbynek.skopan@seznam.cz
HMMM, zajímavé, ale trochu nepřehledné.
A je To . . . .!
zbynek.skopan

Příspěvek od zbynek.skopan »

Díky za doplnění: nevím jak u Vás ale u plastikářu někdy pořadatelé napíšou např: jídelna místní školy nebo jako v Liptovském Hrádku "estrádná sála kulturného strediska" nebo různé pavilony na výstavištích, DDM atd.. místní vědí, přespolní netuší....

je fakt že jsem nenapsal návod jak to dostat do navigace.
Napíšu návod na TOMTOM.
Ze stránek si stáhnete dva soubory kliknutím na ikonu:
- symbol poi bodu obrázek modeláře ve formátu *.bmp
- datový soubor (ikonka s tlapičkama) ve formátu *.ov2 (za ním jsou pro některé další navigace Mio atd)
Oba soubory nakopírujete do adresáře mapy do navigace ( např adresář Eastern Europe nebo CZ-PL-HU-SK nebo kdo má celou Evropu např majitelé přístrojů s TT v7)
To je vše
V navigaci pak stačí navigovat na místo zájmu a dovede vás přímo tam

Pokud někdo bude chtít muže kliknutím na červený "buton" dodat adresu "své" akce pište do názvu formát
Město - název - Typ (lodní modely, výstava železničních modelů) .... pokud víte přesné datum které se nemění napište to do poznámky např (vždy první sobota v březnu apod)

Pro ty kdo nemají navigace mohou alespoň nalézt místo na mapě tak že kliknou u příslušné akce na symbol glóbusu a ukáže se na mapě.
pokud se umíte podívat do hlavního adresáře všech poi bodu tak symbol globu u celé kategorie zobrazí na mapě Evropy všechny akce...
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Zajímavé odkazy“