Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Hrůza a děs..

Vaše poznámky, připomínky a zajímavosti z modelářských prodejen.
Odpovědět
JuraSach

Re: Hrůza a děs..

Příspěvek od JuraSach »

Mám dovolenou a tak jsem si zaskočil do modelářské prodejny v bydlišti. Nymburk. Znám tady jen jedinou, na Boleslavské ulici. Převážně zaměřená na plastikové modelářství, ale má i něco od lodí, něco od letadel, rc vybavení. Hrůza, děs, běs..takového arogantního prodavače jsem dlouho neviděl. ne jen, že mi odpovídal na půl huby, ale úplně mě odradil od dalšího nákupu..Tak například : je to speciálka na plastiku..tak se ho ptám jaké, že lepidlo na plastikové modely by mi doporučil na slepení Challengera od Gregora..vůbec nevěděl co by mi na to řekl..a ejhle, on mu ten trup visí nad pokladnou..ptám se, čím by lepil tohle a tahám za ten sáček..on se pitomě zeptal jak má vědět z čeho to je..no asi z pilin jako jeho vnitřek lebky..nakonec jsem ho de-fakto donutil slovy aby mi nějaké lepidlo prodal..pak jsem chtěl čepy na serva..vybral jsem si typ a povídám mu 6 souprav..chvíli se v té krabičce přehraboval a pak říká, že jen 4 protože už nemá správné matičky..dal mi to do pytlíku a až doma jsem zjistil, že jeden z čepů je rozbitý, že má ulomený šroubek..má tam rc vybavení, i serva tak se ptám jestli nemá páky k mikroservům páč mi dnes přišli na inzerát 3 mikra ale bez pák..půjdou do hydrofoamu (sviňa..furt má někde nějakou skulinku). Je to moje první stavba..de-fakto tahle bláznivost mě odstřelila od let rybařiny a kopla mě tam kde jsem v dětství blbnul a šilhal po rc vybavení..No ale vzal jsem odtamtud za (podle mě) levno balzu a smrkové lišty..balza je do Challengera na držák lůžka motoru a rc vybavení, lišty jsou na spevnění depronovo, termo, styropo a kdoví jak se všechny ta extrudované polystareny jmenují..bude z toho pozitivní forma na zavážecí loď...nákres v tužce, rozměry načrtnuty..jak se lodě staví nevím..doufám, že nepůjde ke dnu..nepůjde..
Takže kdo máte rádi plastikové modelářství v Nymburce na Boleslavské mají výběr. Ostatní objet..to jde těžko je to silnice hlavní tepna Kolín-Mladá Boleslav...
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
Karolinus I

Příspěvek od Karolinus I »

Foto lodě před likvidací. fotky by se mohli někomu hodit.

http://foto.onet.pl/fgp6o,xsug1ktc1kus,u.html
A je To . . . .!
Pepa Darvaš

Příspěvek od Pepa Darvaš »

No tak abych Tě trošku potěšil.Já jsem se setkal s takovými podobnými v MPM Pardubice a i v Hradci v MPM nebyl moc příjemný.Ten z nedostatku zákazníků chodí věčně kouřit dýmku a tak musíš nějakou dobu čekat ,jelikož si musí chvíli zakouřit.V prodejně to potom je jako v hospodě.Proto tam a ani do Pardubic nechodím.
JuraSach

Příspěvek od JuraSach »

Narazil jsem na další kšeft... http://www.hobbyarena.cz..objednal jsem si u nich set motor, vrtule, regulátor pro hydrofoama..zaplatil jsem rovnou cestou jejich bankovní brány takže jakmile jsem kliknul na potvrzení tak zo odečetlo z mého a připsalo ihned na jejich účet...to bylo před měsícem..už 5 x jsem psal kde se zboží toulá..nejprve bylo zbržděno na celnici, pak ještě viselo na celním skladě pak bylo na cestě za skladu k nim a mělo se expedovat ke mě buď včera a nebo dnes..dnes po obědě jsem posílal mail kde že je upozornění e-shopu o expedici zboží..Mail si přečetli, ale odpověď žádná...
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
Nalim

Příspěvek od Nalim »

JuraSach píše:Narazil jsem na další kšeft... http://www.hobbyarena.cz..objednal jsem si u nich set motor, vrtule, regulátor pro hydrofoama..zaplatil jsem rovnou cestou jejich bankovní brány takže jakmile jsem kliknul na potvrzení tak zo odečetlo z mého a připsalo ihned na jejich účet...to bylo před měsícem..už 5 x jsem psal kde se zboží toulá..nejprve bylo zbržděno na celnici, pak ještě viselo na celním skladě pak bylo na cestě za skladu k nim a mělo se expedovat ke mě buď včera a nebo dnes..dnes po obědě jsem posílal mail kde že je upozornění e-shopu o expedici zboží..Mail si přečetli, ale odpověď žádná...
tento obchod neznám ale podívej sem:http://www.hobbyarena.cz/modelarskezboz ... ?ItemIdx=0 hlavně na obrázek a potom sem:http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... er/Charger a je to i u více položek vypadá to že jsou převzaty přímo z :http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_index.asp tak to chvilku trvá ;) možná se pletu :cool:
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

objednal jsem si u nich batery monitor a soupravu motor regl vrtule a po zaplacení převodem jsem to měl doma za 2 dny. a opravdu je to překupnický krámek z Nalimem citovaného velkozasilatelství.
Zřejmě podcenili zásoby pro předvánoční trh.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
JuraSach

Příspěvek od JuraSach »

Po pár letech doplním další špatnopu zkušenost. Tentokrát s www.megamotor.cz . Už 2x jsem jim psal dotaz na doplnění informací které jim chybí v nabídce motorů na jejich e-shopu. prostě v tabulce s parametry motorů mají např u 600 řady 12V BOAT motoru nic..prostě žádné údaje..tak mě štve a to už vůbec nechápu, že nikde na jejich stránkách není uveden ceník a v e-shopu je jen košíček na přidání ke koupi ale chybí cena za jakou si to kupuji..tu se dozvím až z košíku...dyď toto odporuje českým zákonům.. nechápu.... a jak jsem psal už asi 3x jsem jim psal na jejich ingo email ale nedostal jsem žádnou odpověď. Šupáci.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

JuraSach píše:Po pár letech doplním další špatnopu zkušenost. Tentokrát s www.megamotor.cz . Už 2x jsem jim psal dotaz na doplnění informací které jim chybí v nabídce motorů na jejich e-shopu. prostě v tabulce s parametry motorů mají např u 600 řady 12V BOAT motoru nic..prostě žádné údaje..tak mě štve a to už vůbec nechápu, že nikde na jejich stránkách není uveden ceník a v e-shopu je jen košíček na přidání ke koupi ale chybí cena za jakou si to kupuji..tu se dozvím až z košíku...dyď toto odporuje českým zákonům.. nechápu.... a jak jsem psal už asi 3x jsem jim psal na jejich ingo email ale nedostal jsem žádnou odpověď. Šupáci.
Pravda, moc detailů u toho motoru nemají. V RC revue 2/2011 je tento motor spolu s dalšími podrobně popsán, takže cesta k informacím by tu byla.

Proč nekomunikují, mi není jasné, ale asi bych na důvod přišel, jestliže se dotazy nesly ve stejném duchu jako zdejší příspěvek. Na takovou formu komunikace bych také nereagoval.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
JuraSach

Příspěvek od JuraSach »

Ha..zrovna aktuální číslo ? to abych si pro něj skočil..díky za info....
Ferda

Příspěvek od Ferda »

Bratři-nazdar-sdílím Vaše utrpení, leč skoro jsem rád, že jsem těma klíčema zvonit nebyl 1989 ! Hi !
Proč ? No tehdy sice nebyly podobné prodejny nikde, ale ani jejich elementární nesmysly,
Ty také nebyly.
A pak, co si kdo koupí, to také má.
Můj dědeček říkával, "co jeden blbě koupí, to deset chytrých neprodá"-
- a taky jsem už na nějaké ty vlastní omyly narazil
Tudíž zachovejme klid, protože to směřuje k nákupům ne přes web, ale od šamana, někde v buši --protože se do toho hrneme jak šílení
FGH_Method
tukan

Příspěvek od tukan »

Rozhodně nemohu doporučit e-shop MojeRC.cz (patří společnosti Solarprofi s.r.o.). Nejdříve mi neposlali to co jsem si zaplatil a hned nato jsem musel na poště zaplatit dobírku, kterou jsem už měl zaplacenou předem na účet. Když se mi vrátil dopis do sídla jejich firmy s tím, že je na uvedené adrese neznámá, zavolal jsem jednateli této firmy. Poté mi napsal asi toto ." Přiznávám se, že jsem do teďka nevěděl, že jsme Vám opravdu pokazily jak tu první, tak tu druhou objednávku. tak trochu jsem vaše e-maily odložil, protože mi přišlo hloupé dohadovat se o pár korun .....". Slíbil mi všechny peníze poslat nazpět, tak uvidíme. :/
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

jen pro zajímavost? kolik znamená ,,pár korun,,????
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
tukan

Příspěvek od tukan »

700 Kč !!
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Modelářské prodejny“