Jak vidím nejsem jediný. Možná že nápad Mynymaxe Petra Hájka není zas tak k zahození. Možná je načase založit link kde se budou probírat právě takové případy. Budou li obchody vědět že se o jejich špatných službách všichni dovědí začnou pak dodržovat slíbené dodací lhůty.
Vždyť prázdniny je jen výmluva. Já si to objednal měsíc před prázdninami a kdyby dodrželi termín měl bych to už dávno doma.
A proto zakládam v sekci internetové obchody nový link na toto téma.
Všechny nové příspěvky směřujte tam.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Špatné zkušenosti s internetovými obchody
Re: Špatné zkušenosti s internetovými obchody
Dokončeno: H.M.S. Victory; La Real
Tak tedy konkrétně, špatné zkušenosti mám s
http://www.hobbyeshop.cz/inshop/scripts/shop_NF.asp
ze tří objednávek pouze jedna byla OK, ostatní po několika urgencích
s tříměsíčním zpožděním. U poslední objednávky jsem musel vzít dokonce
i něco jiného (jiný rozměr) než jsem objednal, i když (po třech měsících)
tvrdili, že objednávka je na skladě. Neobtěžovali se aktualizovat katalog,
takže jsem objednal motory a teprve po urgenci jsem se dozvědel, že
už je nenabízejí.
http://www.hobbyeshop.cz/inshop/scripts/shop_NF.asp
ze tří objednávek pouze jedna byla OK, ostatní po několika urgencích
s tříměsíčním zpožděním. U poslední objednávky jsem musel vzít dokonce
i něco jiného (jiný rozměr) než jsem objednal, i když (po třech měsících)
tvrdili, že objednávka je na skladě. Neobtěžovali se aktualizovat katalog,
takže jsem objednal motory a teprve po urgenci jsem se dozvědel, že
už je nenabízejí.
Neber život příliš vážně, stejně z něj živý nevyvázneš.
Tomáš
Tomáš
- petr hájek
http://www.uni-max.cz/
to je moje špatná zkušenost , 14.12. 07 jsem objednal kombinaci soustruhu s frézou za cca 12tis. a měla dorazit do vánoc, začátkem ledna jsem volal kde je .
Odpověď ,, loď z číny nedorazila optejtese začátkem března .TO JEŠTĚ OMLOUVÁM.
10. března další telefonát a loď už dorazila během týdne to bude jen je ještě nemáme v příjmu..........!
18. března další telefonát - my se omlouváme ale ještě nepřišly , ptejte se koncem dubna ........ ZAČÍNÁM PĚNIT.
5. 5. DALŠÍ TELEFONÁT DO FIRMY loď z číny dorazila , ale stroje nejsou ptejte se na konci června to by měli přijít ......!!!!!!!! VIDÍM RUDĚ A STORNUJI OBJEDNÁVKU NEBOŤ SE MI NASKYTLA KOUPĚ SOUSTRUHU ZA 7TISÍC.
EPILOG: NEDÁVNO JSEM SE DOVĚDĚL O KOLEGOVI CO TENTÝŽ STROJ OD TÉTO FIRMY ZÍSKAL CCA PŘED 3 TÝDNY PO PÁR DNÍ PO OBJEDNÁNÍ , ASI TO BYL TEN CO JSEM JÁ STORNOVAL , UŽ DOŠEL( ASI PĚŠKY PO HEDVÁBNÉ STEZCE).....!!!!!!!!
to je moje špatná zkušenost , 14.12. 07 jsem objednal kombinaci soustruhu s frézou za cca 12tis. a měla dorazit do vánoc, začátkem ledna jsem volal kde je .
Odpověď ,, loď z číny nedorazila optejtese začátkem března .TO JEŠTĚ OMLOUVÁM.
10. března další telefonát a loď už dorazila během týdne to bude jen je ještě nemáme v příjmu..........!
18. března další telefonát - my se omlouváme ale ještě nepřišly , ptejte se koncem dubna ........ ZAČÍNÁM PĚNIT.
5. 5. DALŠÍ TELEFONÁT DO FIRMY loď z číny dorazila , ale stroje nejsou ptejte se na konci června to by měli přijít ......!!!!!!!! VIDÍM RUDĚ A STORNUJI OBJEDNÁVKU NEBOŤ SE MI NASKYTLA KOUPĚ SOUSTRUHU ZA 7TISÍC.
EPILOG: NEDÁVNO JSEM SE DOVĚDĚL O KOLEGOVI CO TENTÝŽ STROJ OD TÉTO FIRMY ZÍSKAL CCA PŘED 3 TÝDNY PO PÁR DNÍ PO OBJEDNÁNÍ , ASI TO BYL TEN CO JSEM JÁ STORNOVAL , UŽ DOŠEL( ASI PĚŠKY PO HEDVÁBNÉ STEZCE).....!!!!!!!!
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
- petr hájek
http://www.p-model.eu/
DALŠÍ ŠPATNÁ ZKUŠENOST
trolejové vedení s termínem dodání 3 týdny přišlo po 4 mailecha telefonátech s vyhružkami za 3 měsíce a v balíku přeloženém tak , že dodnes se nepovedlo dráty uplně srovnat , obal stál za ho.....no taky zabalit drátky co musí být zcela rovné o průměru 0,5mm do vlnité lepenky bez krabice je důkazem naprosté debility toho kdo to balí.
jnak výmluvy byly zcela tradiční , výrobce nedodal později výrobce dodal místo troleje stromky , později dodal troleje ale v jiném rozměru a nakonec my vlastně také čekáme na dodávku takže nejste sám , OPĚT VIDÍM RUDĚ.......
DALŠÍ ŠPATNÁ ZKUŠENOST
trolejové vedení s termínem dodání 3 týdny přišlo po 4 mailecha telefonátech s vyhružkami za 3 měsíce a v balíku přeloženém tak , že dodnes se nepovedlo dráty uplně srovnat , obal stál za ho.....no taky zabalit drátky co musí být zcela rovné o průměru 0,5mm do vlnité lepenky bez krabice je důkazem naprosté debility toho kdo to balí.
jnak výmluvy byly zcela tradiční , výrobce nedodal později výrobce dodal místo troleje stromky , později dodal troleje ale v jiném rozměru a nakonec my vlastně také čekáme na dodávku takže nejste sám , OPĚT VIDÍM RUDĚ.......
- petr hájek
ALE NAOPAK A TO BY STÁLO TAKÉ ZA ZVLÁŠTNÍ KOLONKU,
ZATÍM BEZKONKURENČNĚ NEJSPOLEHLIVĚJŠÍ OBCHOD
ACR-CZECH dodavatel pryskyřic a hmot pro odlévání, bez jediného problému , a rychle i s možností porady po telefonu a což je dnes opravdu vyjímečné i se zasláním bezplatného vzorku plniva v hodnotě 200,- kč,
ACR-CZECH dodavatel pryskyřic a hmot pro odlévání, bez jediného problému , a rychle i s možností porady po telefonu a což je dnes opravdu vyjímečné i se zasláním bezplatného vzorku plniva v hodnotě 200,- kč,
- petr hájek
ještě jsem si vzpoměl na nedávné telefonické jednání s MZK po objednávce přes net přišla potvrzená objednávka mailem , následně jsem mailoval pro číslo konta pro převod peněz , odpověď přišla obratem .
poplatil jsem též obratem a čekám 14 dní, pak zavolám přímo majiteli a ten mi zdělí , že potvrzení objednávky je automatické a že o ničem neví, zeptal jsem se jak je možné , že tedy mám jeho číslo ůčtu v mailu s jeho podpisem.......
prohlásil , že to je jiná , ale že co se divím , že nic nepžřišlo když jim na ůčet který pečlivě kontroluje denně také peníze nepřišli......
protože jsem měl v tu dobu poruchu připojení netu , nemohl jsem zkontrolovat ůčty zda peníze odešly kam měly a kdy.
O to víc překvapen jsem byl když objednaný přijímač dorazil pozítří od telefonátu s podacím razítkem ze dne kdy telefonát proběhl , nutno poznamenat , že jsem telefonoval v 16hodin odpoledne. ...... co si lze myslet o podobných praktikách........!!!!!!!
poplatil jsem též obratem a čekám 14 dní, pak zavolám přímo majiteli a ten mi zdělí , že potvrzení objednávky je automatické a že o ničem neví, zeptal jsem se jak je možné , že tedy mám jeho číslo ůčtu v mailu s jeho podpisem.......
prohlásil , že to je jiná , ale že co se divím , že nic nepžřišlo když jim na ůčet který pečlivě kontroluje denně také peníze nepřišli......
protože jsem měl v tu dobu poruchu připojení netu , nemohl jsem zkontrolovat ůčty zda peníze odešly kam měly a kdy.
O to víc překvapen jsem byl když objednaný přijímač dorazil pozítří od telefonátu s podacím razítkem ze dne kdy telefonát proběhl , nutno poznamenat , že jsem telefonoval v 16hodin odpoledne. ...... co si lze myslet o podobných praktikách........!!!!!!!
A kde ? u RC model v auparku , či u JR line naproti levom ?
Tak tady tě musím podpořit. Objednával jsem u nich dvousložkový plyuretanový tmel - mimochodem SUPER, vlastnosti klasického polyesterového tmelu (Rapid?), ale dá se s ním dělat v obýváku a nikde nic nesmrdí.petr hájek píše:ALE NAOPAK A TO BY STÁLO TAKÉ ZA ZVLÁŠTNÍ KOLONKU,
Já jsem svůj problém řešil telefonicky a e-amilem, ale k naprosté pohodě. Po telefonickém dotazu mi bylo vysvětleno, co a jak, co lze a co nelze a asi dva nebo tři dny po odeslání dodací adresy a objednávky mě pošťák přinesl dobírku.
POHODA
Jinak jsem byl docela spokojen s obchodem http://www.modelbox.cz/index.php
Z ciziny jsem také nikdy neměl problém. Jedině v Amazonu je občas čekání na knížku dlouhé. Ale možná chci něco, co chce každý...
Zdenek
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 39 Odpovědi
- 38910 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Admirál
-