Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Krystaly

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
Jetcat

Re: Krystaly

Příspěvek od Jetcat »

Zdravím opět celou modelářskou chásku.
Sháním krystaly do přijímače v pásmu 27Mhz,možná se někomu doma válí jen tak zbytečně a rád by je za slušnou cenu prodal.Psal jsem přímo do Hradce ale tam se mi ni neobtěžovali odpovědět.Takže kdyby někdo chtěl se jich zbaviti necht mne kontaktuje.Díky
Jetcat

Příspěvek od Jetcat »

Díky za nabídku,ale krystaly mám k jiným učelům než modelářským,takže přijímač je mi k ničemu.S tím Třincem nevím,jsem tak zavalen povinostmi,že ani nevím kdy mi utekl víkend,ale doufám že se ti bude (teda tvému synátorovi) dařit
SH

Příspěvek od SH »

Do Hradce zkus zatelefonovat anebo mailnout z adresy ve tvaru jméno.příjmení@něco.cz protože mám pocit, že Tvoje adresa je něco jako jetcat@...,že zrovna od Tebe málem jsem mail hodil do koše jako spam. Pokud si to pletu s někým jiným, tak sorry.
vegetak

Příspěvek od vegetak »

ten postup je nutno dodrzet moje osobni zkusenost je stejna na strankach maji seznam
lubor
Jetcat

Příspěvek od Jetcat »

SH píše:Do Hradce zkus zatelefonovat anebo mailnout z adresy ve tvaru jméno.příjmení@něco.cz protože mám pocit, že Tvoje adresa je něco jako jetcat@...,že zrovna od Tebe málem jsem mail hodil do koše jako spam. Pokud si to pletu s někým jiným, tak sorry.
Sváto moje adr. není Jetcat.Používám oficialni adresu s plným jménem jen je mi záhadou že ani neodpoví.no zkusím to ještě telefonicky,díky všem za rady.

Přesto kdyby se doma někomu válely zbytečně tak se ozvěte,přece jich musí být mezi modeláři hramada
SH

Příspěvek od SH »

Jé, tak to promiň, s někým jsem si tě spletl... Sorry...
Odpovědět

Zpět na „Elektronika“