Zdravím opět celou modelářskou chásku.
Sháním krystaly do přijímače v pásmu 27Mhz,možná se někomu doma válí jen tak zbytečně a rád by je za slušnou cenu prodal.Psal jsem přímo do Hradce ale tam se mi ni neobtěžovali odpovědět.Takže kdyby někdo chtěl se jich zbaviti necht mne kontaktuje.Díky
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Krystaly
Re: Krystaly
Díky za nabídku,ale krystaly mám k jiným učelům než modelářským,takže přijímač je mi k ničemu.S tím Třincem nevím,jsem tak zavalen povinostmi,že ani nevím kdy mi utekl víkend,ale doufám že se ti bude (teda tvému synátorovi) dařit
Do Hradce zkus zatelefonovat anebo mailnout z adresy ve tvaru jméno.příjmení@něco.cz protože mám pocit, že Tvoje adresa je něco jako jetcat@...,že zrovna od Tebe málem jsem mail hodil do koše jako spam. Pokud si to pletu s někým jiným, tak sorry.
ten postup je nutno dodrzet moje osobni zkusenost je stejna na strankach maji seznam
lubor
lubor
Sváto moje adr. není Jetcat.Používám oficialni adresu s plným jménem jen je mi záhadou že ani neodpoví.no zkusím to ještě telefonicky,díky všem za rady.SH píše:Do Hradce zkus zatelefonovat anebo mailnout z adresy ve tvaru jméno.příjmení@něco.cz protože mám pocit, že Tvoje adresa je něco jako jetcat@...,že zrovna od Tebe málem jsem mail hodil do koše jako spam. Pokud si to pletu s někým jiným, tak sorry.
Přesto kdyby se doma někomu válely zbytečně tak se ozvěte,přece jich musí být mezi modeláři hramada
Jé, tak to promiň, s někým jsem si tě spletl... Sorry...